Paluch2- smutny początek kolejnej cześci PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 18:23 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

i blagam o pomoc bazarkową - nie wiem jak sie pokazac w lecznicy :(

edit: podliczylam rachunki za 2 koty - 532,5 zl - jesli sie nie myle. A i tak nie policzone za 2 doby u 1 kota - mam nadzieje, ze tak zostanie :roll:

Dostalam refundacje od Poddasze na 290 zl - tylko ze zgubilam f-re i musze jechac po nową :oops: , natomiast niestety to nie wystarczy.... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 05, 2010 18:47 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

Szybkie zestawienie wydatkow i wplywow.

- wydatki szept - do podliczenia po przekazaniu rachunkow, od dzis beda tam 3 tymczasy! - do uzupelnienia - do zalatwienia w tym tygodniu. Dodatkowo, doszło wsparcie w wysokosci 100 zł od Klubu Slepaczków

- 30 zł do zaplacenia za szczepionke dla czarnej kotki bedacej na dt, sprawdzenie czy sa inne rachunki - do zalatwienia w tym tygodniu

- moje wydatki - 400 zł Zytnia za poprzednie 2 kotki, 30 tricat dla Miziaka, 205 zł karma, 92 zł - leki dla 2 kotow ( 2 x po 3 opakowania kropli do oczu) = 727

- dług w szpitalu - 111,5 zł za poprzednie koty + za obecne ? w lecznicy sporządzą rozliczenie do końca tygodnia

- dlug za ostatnie koty - 532,5

- wpływy z bazarków 659 zł

- refundacja od Poddasze - 290 zł

Wydatki z mojej strony (te poniesione i te do uregulowania) to 1371 zł.
Dostałam 949 zł (bazarki + Poddasze), 422 zł na minusie
talk w ogole jakby ktos byl chętny na zajmowanie sie rozliczeniami Paluszków, byłoby fajnie.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto sty 05, 2010 20:34 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

Dziewczyny, choróbsko mnie rozłozyło. Leżę z gorączką :-(
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Wto sty 05, 2010 20:43 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

atrophy pisze:Dziewczyny, choróbsko mnie rozłozyło. Leżę z gorączką :-(

Witaj w klubie :mrgreen: Ja moge zrobić bazarek, ale mam mało fantów już, jakies nowe może ktoś by dołożył do wspólnego wora...? No i wyjeżdżam na dość długo w ten piątek... Więc mogłabym powysyłać dopiero po powrocie :?

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro sty 06, 2010 9:00 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

Atrophy - zdrówka!!! :piwa:

Dziewczyny - mam możliwość wysterylizowania kotki bezpłatnie (sterylizacja na Paluchu).
Czy oszczędzić (koszt strylki u mnie spory) i jechać na Paluch, czy dać sobie spokój?
Jak te paluchowe sterylki?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro sty 06, 2010 9:32 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

magaaaa pisze:Dziewczyny - mam możliwość wysterylizowania kotki bezpłatnie (sterylizacja na Paluchu).
Czy oszczędzić (koszt strylki u mnie spory) i jechać na Paluch, czy dać sobie spokój?
Jak te paluchowe sterylki?

Ja bym sobie darowała sterylkę na Paluchu.
Nie mam za grosz zaufania ani do tamtejszych wetów :?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro sty 06, 2010 9:43 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

No ja po tym jak mi kota tamten wet załatwił szczepionką prawie za TM :evil: też nie bardzo...
Dlatego pytam.
Przecież sterylki tam robią taśmowo, więc powinno być wirtuozersko - sama nie wiem co myśleć... :?
Ale chyba się boję...

magaaaa

Post » Śro sty 06, 2010 11:30 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

ODRADZAM
Miałam kotkę sterylizowaną na Paluchu - do końca życia rujki, konieczność wspomagania hormonalnego. Blizna na pół brzuszka babrała się pół roku, wdała się martwica skóry.
NIE RÓB JEJ TEGO proszę.
W razie czego, poszukajmy tańszego weta (nie wiem, ile bierze Twój, mogę się zapytać u siebie, i znajdziemy najtańszą opcję - u mnie jest starannie i bez powikłań, to gwarantuję)
ABSOLUTNIE nie wieź jej na Paluch, to jest po prostu rzeźnia.

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

Post » Śro sty 06, 2010 11:42 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

O Jezu.
Szept, dzięki!
Odradziłaś mi skutecznie.
Nie po to kota wyrwałam stamtąd w stanie prawie agonalnym, zeby mu coś takiego zrobić...
Nie, nie.

Pytam tak, bo mam trzy kotki; z mojego (terenowo) schroniska wzięte niezaszczepione; na pomoc w sterylkach nie mam co liczyć. Ale przecież jakoś dam radę (dwie starsze w marcu).
Mała szylka zabrana 27.12 z Palucha po kilkudniowej niepewności i dwa razy dziennym lataniu do weta zdecydowała się jednak, ze zostaje (było bardzo, bardzo źle) :1luvu:
ObrazekObrazek
O sterylkę pytałam w jej względzie - ale to jeszcze czas. Do czerwca uzbieram spokojnie :ok:

magaaaa

Post » Śro sty 06, 2010 12:05 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

magaaaa pisze:..Mała szylka zabrana 27.12 z Palucha po kilkudniowej niepewności i dwa razy dziennym lataniu do weta zdecydowała się jednak, ze zostaje (było bardzo, bardzo źle) :1luvu: ObrazekObrazek

Obrazek

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Śro sty 06, 2010 12:18 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

To jest trikolorka :evil: , a nie szylkretka :mrgreen:
AnielkaG

Post » Śro sty 06, 2010 12:57 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

Matko Święta co jasnej bronisz Częstochowy...
To jest szylkreta!
Nawet w papierach ma tak, no kurczę szylka to, może nie jestem spec, ale to nie tri. 8O

Cieszę się, że się cieszysz, egwusiu :mrgreen:

magaaaa

Post » Śro sty 06, 2010 13:03 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

magaaaa pisze:O Jezu.
Szept, dzięki!
Odradziłaś mi skutecznie.
Nie po to kota wyrwałam stamtąd w stanie prawie agonalnym, zeby mu coś takiego zrobić...
Nie, nie.

Pytam tak, bo mam trzy kotki; z mojego (terenowo) schroniska wzięte niezaszczepione; na pomoc w sterylkach nie mam co liczyć. Ale przecież jakoś dam radę (dwie starsze w marcu).
Mała szylka zabrana 27.12 z Palucha po kilkudniowej niepewności i dwa razy dziennym lataniu do weta zdecydowała się jednak, ze zostaje (było bardzo, bardzo źle) :1luvu:
ObrazekObrazek
O sterylkę pytałam w jej względzie - ale to jeszcze czas. Do czerwca uzbieram spokojnie :ok:

viewtopic.php?f=1&t=88391&start=1365 tu masz watek kasy kastracyjnej poczytaj, weź numerek i sterylizuj :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro sty 06, 2010 13:12 Re: Paluch 2-dlugi+szukam transportu do Przemysla!!!

Dziekuję, lecę czytać. :idea:

EDIT: ale to dla bezpańskich kotów, a moje są... moje :mrgreen:

magaaaa

[poprzednia][następna]