Dziewczyny!!
Potrzebna wizyta adopcyjna na Chorwackiej i sprawdzenie jednego adresu na Jaracza. Czy ktoś mieszka tam w pobliżu??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magda b. pisze:spróbuję zorganizować dt u siebie, chociaz to trudna walka będzie... z karmą i żwirkiem chyba sobie poradzę, ale nie mam zupełnie czasu na ogłaszanie i szukanie ds - czy ktoś się tego podejmie??
jessi74 pisze:Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk![]()
potrzebna pomoc w przewiezieniu dzisiaj wieczorem klatki od Beaty do Figaro gdyż ja idę zaraz do pracy i nie mam możliwości - czy ktoś może pomóc? wychodzę z forum, będę pod telefonem
Mruczeńka1981 pisze:jessi74 pisze:Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk![]()
potrzebna pomoc w przewiezieniu dzisiaj wieczorem klatki od Beaty do Figaro gdyż ja idę zaraz do pracy i nie mam możliwości - czy ktoś może pomóc? wychodzę z forum, będę pod telefonem
biedny kocio...Jest u Figaro??
jessi74 pisze:Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk![]()
Jest u Figaro, ale niestety nie może tam zostać z uwagi na Figę![]()
![]()
![]()
![]()
kotek jest chory, a to dla Figi zagrożenie przeniesienia choroby na nią
nie toleruje go też rezydent, zimna piwnica z kolei nie daje szans na wyleczenie....... nie wiem co robić , nie mam pomysłu .....
feryenne pisze:Ja mam jedno miejsce na DT...
Alem domek nie bardzo doświadczony, poza tym kotek nie może wymagać ciągłego doglądania (bo dom pusty, kiedy ja w pracy)...
feryenne pisze:Ja mam jedno miejsce na DT...
Alem domek nie bardzo doświadczony, poza tym kotek nie może wymagać ciągłego doglądania (bo dom pusty, kiedy ja w pracy)...
No i żeby było bezpiecznie dla mojej kićki (zaszczepiona na co sie dało).
jessi74 pisze:magda b. pisze:spróbuję zorganizować dt u siebie, chociaz to trudna walka będzie... z karmą i żwirkiem chyba sobie poradzę, ale nie mam zupełnie czasu na ogłaszanie i szukanie ds - czy ktoś się tego podejmie??
magada, w ogóle liczymy na Twoją pomoc![]()
jeśli nie z tymczasowaniem, to pomoc pani Zosi w łapaniu, dzisiaj zostawiłam pani Zosi transporter i wieczorem ma łapać , przetrzyma go łazience - jeśli dzisiaj kocurek wyjdzie z ukrycia, zimno dzisiaj bardzo
![]()
kocurek z NFZ pojechał właśnie na wizytę do dr Marszałek, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać
Agness78 pisze:jessi74 pisze:magda b. pisze:spróbuję zorganizować dt u siebie, chociaz to trudna walka będzie... z karmą i żwirkiem chyba sobie poradzę, ale nie mam zupełnie czasu na ogłaszanie i szukanie ds - czy ktoś się tego podejmie??
magada, w ogóle liczymy na Twoją pomoc![]()
jeśli nie z tymczasowaniem, to pomoc pani Zosi w łapaniu, dzisiaj zostawiłam pani Zosi transporter i wieczorem ma łapać , przetrzyma go łazience - jeśli dzisiaj kocurek wyjdzie z ukrycia, zimno dzisiaj bardzo
![]()
kocurek z NFZ pojechał właśnie na wizytę do dr Marszałek, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać
i co z kotkiem biało-czarnym? złapany?
magda b. pisze:umówiłam się z P. Zosią na dziś
jessi74 pisze:magda b. jesteś niesamowita![]()
![]()
![]()
![]()
aha !
jeden najbardziej potrzebujący chory kotek z ulicy może jechać w czwartek do fundacji z Zielolnej Góry![]()
![]()
![]()
magda postaraj się złapać dzisiaj z panią Zosią jakiegoś z pod NFZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Sillka i 57 gości