KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 11:10 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

a ja nie na temat... :oops:
Dziewczyny!!
Potrzebna wizyta adopcyjna na Chorwackiej i sprawdzenie jednego adresu na Jaracza. Czy ktoś mieszka tam w pobliżu??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon sty 04, 2010 11:21 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

magda b. pisze:spróbuję zorganizować dt u siebie, chociaz to trudna walka będzie... z karmą i żwirkiem chyba sobie poradzę, ale nie mam zupełnie czasu na ogłaszanie i szukanie ds - czy ktoś się tego podejmie??

magada, w ogóle liczymy na Twoją pomoc :mrgreen: :D jeśli nie z tymczasowaniem, to pomoc pani Zosi w łapaniu, dzisiaj zostawiłam pani Zosi transporter i wieczorem ma łapać , przetrzyma go łazience - jeśli dzisiaj kocurek wyjdzie z ukrycia, zimno dzisiaj bardzo :(

kocurek z NFZ pojechał właśnie na wizytę do dr Marszałek, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon sty 04, 2010 12:06 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk :(

potrzebna pomoc w przewiezieniu dzisiaj wieczorem klatki od Beaty do Figaro gdyż ja idę zaraz do pracy i nie mam możliwości - czy ktoś może pomóc? wychodzę z forum, będę pod telefonem

jessi74

Post » Pon sty 04, 2010 17:04 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

jessi74 pisze:Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk :(

potrzebna pomoc w przewiezieniu dzisiaj wieczorem klatki od Beaty do Figaro gdyż ja idę zaraz do pracy i nie mam możliwości - czy ktoś może pomóc? wychodzę z forum, będę pod telefonem

biedny kocio...Jest u Figaro??
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sty 04, 2010 17:41 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

Mruczeńka1981 pisze:
jessi74 pisze:Kocurek z pod NFZ jest przeziębiony , ma zapalenie oskrzeli, przez trzy tygodnie musi mieć podawany antybiotyk :(

biedny kocio...Jest u Figaro??

Jest u Figaro, ale niestety nie może tam zostać z uwagi na Figę :( :( :( :( :( kotek jest chory, a to dla Figi zagrożenie przeniesienia choroby na nią :( nie toleruje go też rezydent, zimna piwnica z kolei nie daje szans na wyleczenie....... nie wiem co robić , nie mam pomysłu ..... :(

jessi74

Post » Pon sty 04, 2010 18:00 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

No to straszne :cry: Biedny chory kotek. Pilnie DT!!!!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sty 04, 2010 22:25 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

Jest u Figaro, ale niestety nie może tam zostać z uwagi na Figę :( :( :( :( :( kotek jest chory, a to dla Figi zagrożenie przeniesienia choroby na nią :( nie toleruje go też rezydent, zimna piwnica z kolei nie daje szans na wyleczenie....... nie wiem co robić , nie mam pomysłu ..... :(

DT PILNIE POTRZEBNY!!!!

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sty 04, 2010 22:55 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

Ja mam jedno miejsce na DT...
Alem domek nie bardzo doświadczony, poza tym kotek nie może wymagać ciągłego doglądania (bo dom pusty, kiedy ja w pracy)...

No i żeby było bezpiecznie dla mojej kićki (zaszczepiona na co sie dało).
Ostatnio edytowano Pon sty 04, 2010 23:15 przez feryenne, łącznie edytowano 1 raz
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pon sty 04, 2010 23:14 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

feryenne pisze:Ja mam jedno miejsce na DT...
Alem domek nie bardzo doświadczony, poza tym kotek nie może wymagać ciągłego doglądania (bo dom pusty, kiedy ja w pracy)...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: jessi napewno się do Ciebie odezwie :ok:
Może wymieńcie się numerami telefonu na PW :) będzie szybciej i łatwiej :ok:

Agness78

Post » Wto sty 05, 2010 0:12 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

feryenne pisze:Ja mam jedno miejsce na DT...

No i żeby było bezpiecznie dla mojej kićki (zaszczepiona na co sie dało).

8O :1luvu: wysłałam PW :D

jessi74

Post » Wto sty 05, 2010 10:05 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

jessi74 pisze:
magda b. pisze:spróbuję zorganizować dt u siebie, chociaz to trudna walka będzie... z karmą i żwirkiem chyba sobie poradzę, ale nie mam zupełnie czasu na ogłaszanie i szukanie ds - czy ktoś się tego podejmie??

magada, w ogóle liczymy na Twoją pomoc :mrgreen: :D jeśli nie z tymczasowaniem, to pomoc pani Zosi w łapaniu, dzisiaj zostawiłam pani Zosi transporter i wieczorem ma łapać , przetrzyma go łazience - jeśli dzisiaj kocurek wyjdzie z ukrycia, zimno dzisiaj bardzo :(

kocurek z NFZ pojechał właśnie na wizytę do dr Marszałek, jak tylko będę coś wiedziała to dam znać :ok:

i co z kotkiem biało-czarnym? złapany? :oops:

Agness78

Post » Wto sty 05, 2010 10:25 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

Agness78 pisze:
jessi74 pisze:

i co z kotkiem biało-czarnym? złapany? :oops:

umówiłam się z P. Zosią na dziś
Obrazek Cezar, 08.1992 - 02.11.2009 ... śpij słodko me złotko

magda b.

Od: Wto lis 03, 2009 21:24

Post » Wto sty 05, 2010 12:23 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

magda b. pisze:umówiłam się z P. Zosią na dziś

to trzymam :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Wto sty 05, 2010 13:06 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

magda b. jesteś niesamowita :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aha !
jeden najbardziej potrzebujący chory kotek z ulicy może jechać w czwartek do fundacji z Zielolnej Góry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
magda postaraj się złapać dzisiaj z panią Zosią jakiegoś z pod NFZ :!:

jessi74

Post » Wto sty 05, 2010 13:25 Re: TRAGEDIA 8 KOTÓW W CENTRUM WROCŁAWIA DT/DS NA CITO !!! s. 37

jessi74 pisze:magda b. jesteś niesamowita :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aha !
jeden najbardziej potrzebujący chory kotek z ulicy może jechać w czwartek do fundacji z Zielolnej Góry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
magda postaraj się złapać dzisiaj z panią Zosią jakiegoś z pod NFZ :!:

:1luvu: :D wielkie kciuki za dzisiejsze łapanie :ok: :ok: :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]