Aga i koty II..prosze o zamkniecie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 11:48 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

zabers pisze:A Ptyś nie śmierdzi, tylko ma łapki jeszcze żółte. O!

Nicc tylko sie cieszyc. 8)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto sty 05, 2010 11:48 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

zabers pisze:A Ptyś nie śmierdzi, tylko ma łapki jeszcze żółte. O!

Sam w sobie nie śmierdzi, ale to co pozostawia... (ikonkazzatkanymnosem)
Dlatego cieszyłaby mnie opcja poniedziałkowego pozbawienia go czegoś :mrgreen:

Czytam, że Jan po dentyście wymaga specjalnego jedzenia. Aga, możesz przybliżyć temat, bo nas to też czeka?

Ogólnie zazdroszczę Wam, że już jesteście po. I trzymam za Mariana :ok:

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Wto sty 05, 2010 11:50 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Jan dostaje mokre ale w postaci papki. Jezeli Ptys lubi suche to mozesz zalac to woda do rozmoczenia i tak podac pacjentowi.
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 05, 2010 11:56 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

aga9955 pisze:Jan dostaje mokre ale w postaci papki. Jezeli Ptys lubi suche to mozesz zalac to woda do rozmoczenia i tak podac pacjentowi.

z mokrego to dobry jest sosik, a resztę zjada tylko, jak wymieszam z chrupkami - rozmoczone chrupki? fuj! będzie strajk głodowy :roll:
długo tak trzeba?

filo

Post » Wto sty 05, 2010 12:12 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

To zalezy. Pewnie od ilosci wyrwanych zebow i tego jak sie szybko bedzie leczyc jama ustna.
Mysle ze Ptysiowi jak bedzie glodny papki posmakuja.

Spoko.
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 05, 2010 12:20 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Cieszę się, że Jan już po zabiegach i że wszystko ok :D :ok:
Teraz kciuki za Mariana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto sty 05, 2010 12:27 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Ja pierwszy dzień po zabiegu dawałam cova.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 05, 2010 13:02 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

maggia pisze:Ja pierwszy dzień po zabiegu dawałam cova.

tez racja. Mozna tez recorvery bo to w papce. No wlasnie a Ptys choc wykazal zainteresowanie ta puszka co mu kupilam wtedy w lecznicy?
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 05, 2010 13:10 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

aga9955 pisze:
maggia pisze:Ja pierwszy dzień po zabiegu dawałam cova.

tez racja. Mozna tez recorvery bo to w papce. No wlasnie a Ptys choc wykazal zainteresowanie ta puszka co mu kupilam wtedy w lecznicy?

Puszka nadal czeka nieotwarta. Wtedy bardzo szybko zabrał się za chrupki, więc nie kombinowałam, tylko dosypałam suche. Może rzeczywiście teraz wykorzystamy.
Jak wczoraj obejrzeliśmy zęby, to się tylko zastanawiam, jak on gryzie (a gryzie, bo słychać)...

filo

Post » Wto sty 05, 2010 13:55 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Niemal bezzębna kotka mojej mamy wsuwa suche. Tylko trzeba jej kupować takie z małymi chrupkami, żeby się nie nałykała wielkiego. Jest wielce zadowolona 8) Oczywiście, ona ma już dziąsełka wygojone. A madre twierdzi, że Lolce pachnie z pysia po tym 8O

anna57 pisze:Maryjan po śniadaniu w ulubionej pozycji :D
Ten kot tylko je i śpi 8O
I śmierdzi, ale to już pisałam wiele razy...o rany :evil:

Obrazek

Kurde, klikłam, to wyskoczyło mi zdjęcie, a jakże.
Plus jakich pop-up z gołymi babami 8O
Bosz, zawału można dostać.
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Wto sty 05, 2010 14:02 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Galla ja kliknelam na zdjecie i zobaczylam tylko zdjecie kota. Nie wiem skad u Ciebie gole baby 8O 8O 8O

Co do bezzebnych kotow i suchego jedzenia to nasza staruszeczka Despi wpycha suche mlaszczac ze smakiem i nic jej nie przeszkadza. Czasem sie porzyguli jak przegnie z iloscia :mrgreen:

Nie mam pojecia jak one to robia bez zebow:))) ale mysle ze polykaja :mrgreen: w calosci:)
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 05, 2010 14:32 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Moje bezzębulce też jadły tylko suche. Memlały mrucząc, a mokre było beee, suche namoczone też beee. I to zaraz po zabiegu. Nawet miałam wrażenie, że mokre im wchodziło w dziury po zębach i bardziej podrażniało.

:ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto sty 05, 2010 15:07 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Matko jaki ten Marianek Śliczny jest :1luvu:

Nasza Sulka też juz pieknie suche zasuwa znaczy połyka
a puchol bez zębów ma taki uroczy i ten wywalony co chwilkę jęzorek :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sty 05, 2010 15:52 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Zaraz jedziemy z Jankiem na kroploweczke:)
Moze Pani Dr pozwoli wyciagnac wenflonik:)

Jan odpoczywa wyluzowany calkiem. Starsze dziecko mi powiedzialo ze Jan spal dzis z nim w lozku. UUUU lece zmienic posciel.

Jan nie wylizuje sobie srebrnych jaj. Nie siega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 05, 2010 18:50 Re: Aga i koty II;) Jan po zabiegach:) w srode Marian:)

Wrocilismy.
Jan odwenflownowany:) dostal kroploweczke i antybiotyk dlugo dzialajacy.
Uszy czyste. Mamy jeszcze zapalenie spojoweczek ale kropelki sa wiec wyleczymy.
Jan zjadl kolacje ze smakiem i odpoczywa. Okazuje sie ze ma uszkodzona rogowke w jednym oczku. Ja oczywiscie widzialam juz wylew fipowy wiec dr Andrzej musial wszystko dokladnie obejrzec zebym dzis spokojnie spala.

Za trzy tygodnie robimy badanie krwi kontrolne:)

Marian wyniki biochemii ok. Co prawda w gornych granicach ale nie ma sie co czepiac.
Jutro kastrujemy.
:mrgreen:
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]