Czesio, Jożik, Miś i Polcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 15:43 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Aniada pisze:
Zaznaczę, że Cześ nie czyni kotce najmniejszej szkody. Czas, gdy jej szczerze nienawidził oddalił się bezpowrotnie. Teraz Czesio kocha szaleńczo i obłędnie, a my zastanawiamy się, czy producenci kropli Bacha wymyślili już lekarstwo na kocią miłość, bo jeśli Polcia wyjdzie z choroby, to i tak Czesio swym wielkim uczuciem po prostu wpędzi ją do grobu.

Czy to znaczy że ta miłość jest po kropelkach Bacha ? :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sty 02, 2010 17:17 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Nie, Amyś, zastosowałam skrót myślowy. Tak się bowiem zastanawiam, czy kropelki bacha nie przydałyby się w celu ukrócenia tej miłości. Destrukcyjna ona nieco jest. :wink: :wink:
Aniada

Post » Sob sty 02, 2010 18:34 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Aniada pisze:Nie, Amyś, zastosowałam skrót myślowy. Tak się bowiem zastanawiam, czy kropelki bacha nie przydałyby się w celu ukrócenia tej miłości. Destrukcyjna ona nieco jest. :wink: :wink:

To znaczy że Tobie potrzebny jest odstraszacz na koty :wink: :lol: Jest taki co się psika sprzęty żeby koty nie drapały :wink: :lol: Polcia by chyba tego nie zniosła :wink: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sty 03, 2010 2:27 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Ona?? Dama? Opryskana jakowymś preparatem?? Kpisz, ciociu Amyszko, czy co?? :lol:

Oj, śmieszna ta moja damulka. Założę się, że gdyby umiała opowiedzieć Wam swój żywot, zaczęłaby od tego, że przyszła na świat w sypialni samej królowej Elżbiety, a potem stanowiła jej pierwszoplanowe towarzystwo. Dalej opowiedziałaby Wam o ciągu światowych wystaw zakończonych jej osobistymi sukcesami, a wreszcie napomknęłaby o fatalnym zbiegu okoliczności, który postawił ją na moim skromnym progu. Dodałaby, że czeka ją jeszcze świetlana przyszłość i jedynie drobne niedogodności zdrowotne powstrzymują ją chwilowo od kontynuowania kariery.
Krótko pisząc - jest to najbardziej zarozumiała Pyza jaką widział świat. :roll:
Aniada

Post » Nie sty 03, 2010 13:00 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Aniada pisze:Ona?? Dama? Opryskana jakowymś preparatem?? Kpisz, ciociu Amyszko, czy co?? :lol:

Oj, śmieszna ta moja damulka. Założę się, że gdyby umiała opowiedzieć Wam swój żywot, zaczęłaby od tego, że przyszła na świat w sypialni samej królowej Elżbiety, a potem stanowiła jej pierwszoplanowe towarzystwo. Dalej opowiedziałaby Wam o ciągu światowych wystaw zakończonych jej osobistymi sukcesami, a wreszcie napomknęłaby o fatalnym zbiegu okoliczności, który postawił ją na moim skromnym progu. Dodałaby, że czeka ją jeszcze świetlana przyszłość i jedynie drobne niedogodności zdrowotne powstrzymują ją chwilowo od kontynuowania kariery.
Krótko pisząc - jest to najbardziej zarozumiała Pyza jaką widział świat. :roll:

A jaka wdzięczna i kochana :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie sty 03, 2010 16:02 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Aniada pisze:Krótko pisząc - jest to najbardziej zarozumiała Pyza jaką widział świat. :roll:

Ale rozkochała Was w sobie bez pamięci :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie sty 03, 2010 16:08 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

No właśnie! :D Doberek Aniadko i koteczki. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 04, 2010 0:56 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Dobry wieczorek.

Zołzę chciałam Wam pokazać. Sympatyczna minka, prawda???? Ale na kolankach uwielbia się wylegiwać. :lol:

Obrazek
Aniada

Post » Pon sty 04, 2010 15:52 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Witam serdecznie. Fajnie sobie Pola śpi :D

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pon sty 04, 2010 18:41 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Dla mnie to jest mina pod tytułem "Spadaj!".
Ale ja się nie znam na Plaskatych :lol:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon sty 04, 2010 22:53 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

haniaszaraf pisze:Dla mnie to jest mina pod tytułem "Spadaj!".
Ale ja się nie znam na Plaskatych :lol:

Najwidoczniej się znasz, bo to JEST "spadaj!". Polcia wybiera towarzystwo i chwile pieszczotek sama. Koniec i kropka. Ta minka każe się "natentychmiast" oddalić.
Ale... i tak jest kochana. Zawsze, ale to bezwzględnie zawsze wita nas w przedpokoju. I uwielbia leżeć na kolankach, za co ją kocham ob-łę-dnie. :1luvu:
Aniada

Post » Pon sty 04, 2010 23:35 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Otwieram Ci ja sobie nowy numer "Kota" a tam...same Czesie! Całuski dla mego faworyta, proszę!
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto sty 05, 2010 14:07 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Otwieram ci i ja, czytam, czytam - jak o Czesiu. Zwłaszcza artykuł "Też cię kocham, ale mnie nie tarmoś" (czy jakoś tak). Zdanie w zdanie. Jakbym to sama pisała. 8O 8O 8O 8O
Teraz niecierpliwie czekam na artykuł o persach. Ten z 2005 roku znam na pamięć, ale niestety dochodzę do wniosku, że moje plaskate są nietypowe. Miś nie ma nic z przytulasa, a Pola to przytulas i herszt zbójecki w jednej osobie. Ehhh...
Aniada

Post » Sob sty 16, 2010 21:37 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Zgubił mi się Jożikowy wąteczek gdziesik :oops:
Ale już go znalazłam :roll: I trochę obczytałam :D
Będę zaglądać :mrgreen:
Pozdrawiamy
Baśka i sześć futer z wątkiem w podpisie 8)
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob sty 16, 2010 22:28 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola.

Aniada, a ja mam pytanie - co z postanowieniem wystawiania Mirmiła?
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

[poprzednia][następna]