mpogorzelski pisze:dellfin612 pisze:dzisiaj powinna przyjść wiadomość od młodego człowieka w sprawie Saskii i Kru
Łojezu!
tez prosze !!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpogorzelski pisze:dellfin612 pisze:dzisiaj powinna przyjść wiadomość od młodego człowieka w sprawie Saskii i Kru
Łojezu!
dellfin612 pisze:dzisiaj powinna przyjść wiadomość od młodego człowieka w sprawie Saskii i Kru
proszę, proszę, proszę, niech tak się stanie!
felin pisze:Ja spać nie mogę przez te zwierzątka! Odprawiam 'czary' nieustająco, żeby się znalazly![]()
felin pisze:Jedna rzecz, którą mogę jeszcze zaoferować to telefon do inspektora TOZ z Twardogóry. Ale z góry informuję, że to po pierwsze - inna gmina, po drugie - to prosta kobieta i czasem ciężko się z nią dogadać, bo chwilami myśli bardzo powoli, po trzecie - sama raczej niewiele zrobi (na ile ją znam, to raczej zacznie mnożyć ewentualne trudności), ale być może ma znajomych w Zlotowie. Koty lubi, jakby co - sama ma cztery.
dellfin612 pisze:nie Felin, nic nie rób. Mnie się wydaje, że coś odmieniło Los, gdy Justynka TŻ pogadali z księdzem.
Teraz wszystko w rękach mieszkańców Złotowa i ... trzeba je "namówić" do ujawnienia się.
boszsz, czy ja jestem już nienormalna![]()
Jasmina pisze:Dobry Wieczór, kciuków-sympatyków jest pewnie więcej niż Pani sądzi, Pani Justyno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości