WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 16:34 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

mpogorzelski pisze:
dellfin612 pisze:dzisiaj powinna przyjść wiadomość od młodego człowieka w sprawie Saskii i Kru

Łojezu!

tez prosze !!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 04, 2010 17:03 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Ja spać nie mogę przez te zwierzątka! Odprawiam 'czary' nieustająco, żeby się znalazly :!:

Tak mi jeszcze przyszlo do glowy, że skoro podobno ktoś widzial kicię we wsi, to należaloby sprawdzić teren między wsią i miejscem wypadku.

Dellfin, tam na obrzeżach wsi dość często są sady albo niewielkie zagajniki, ale nie kojarzę dokladnie okolic Zlotowa. Są też gospodarstwa, w sklad których wchodzi po prostu fragment lasu.

Jedna rzecz, którą mogę jeszcze zaoferować to telefon do inspektora TOZ z Twardogóry. Ale z góry informuję, że to po pierwsze - inna gmina, po drugie - to prosta kobieta i czasem ciężko się z nią dogadać, bo chwilami myśli bardzo powoli, po trzecie - sama raczej niewiele zrobi (na ile ją znam, to raczej zacznie mnożyć ewentualne trudności), ale być może ma znajomych w Zlotowie. Koty lubi, jakby co - sama ma cztery.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon sty 04, 2010 17:18 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

dellfin612 pisze:dzisiaj powinna przyjść wiadomość od młodego człowieka w sprawie Saskii i Kru

proszę, proszę, proszę, niech tak się stanie!

I ja proszę, proszę, proszę

Kochani, wszędzie gdzie jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo że ktoś zobaczy Saskię i Kru - ludzie muszą mieć łatwy dostęp do Waszego telefonu. Dlatego przysłowiowy milion ogłoszeń jest tak wazny
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon sty 04, 2010 17:21 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

felin pisze:Ja spać nie mogę przez te zwierzątka! Odprawiam 'czary' nieustająco, żeby się znalazly :!:

Felin, ja też... a najbardziej obezwładniająca jest bezsilność, tak bardzo chciałabym pomóc, jak bym była bliżej, to pojechałabym z nimi szukać..., a tak mogę tylko czary odprawiać, medytować, modlić się i rózne takie... :|

o boże, daj im siłę, żeby jeszcze przetrwały... :kotek: :kotek:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pon sty 04, 2010 17:24 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

felin pisze:Jedna rzecz, którą mogę jeszcze zaoferować to telefon do inspektora TOZ z Twardogóry. Ale z góry informuję, że to po pierwsze - inna gmina, po drugie - to prosta kobieta i czasem ciężko się z nią dogadać, bo chwilami myśli bardzo powoli, po trzecie - sama raczej niewiele zrobi (na ile ją znam, to raczej zacznie mnożyć ewentualne trudności), ale być może ma znajomych w Zlotowie. Koty lubi, jakby co - sama ma cztery.

nie Felin, nic nie rób. Mnie się wydaje, że coś odmieniło Los, gdy Justynka TŻ pogadali z księdzem.
Teraz wszystko w rękach mieszkańców Złotowa i ... trzeba je "namówić" do ujawnienia się.

boszsz, czy ja jestem już nienormalna :roll:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sty 04, 2010 17:29 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

dellfin612 pisze:nie Felin, nic nie rób. Mnie się wydaje, że coś odmieniło Los, gdy Justynka TŻ pogadali z księdzem.
Teraz wszystko w rękach mieszkańców Złotowa i ... trzeba je "namówić" do ujawnienia się.

boszsz, czy ja jestem już nienormalna :roll:

czyli co??? namawiamy koty do ujawnienia się???

ja chyba też juz jestem nienormalna :roll:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pon sty 04, 2010 17:31 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Dzięki Drodzy, że jesteście ciągle z nami :1luvu:
MalgWroclaw- bardzo serdecznie dziękujemy za gotowość publikacji ogłoszenia w lokalnej prasie!!! :s4: :kotek: :kotek:
Z nadzieją w głębi ducha oczekujemy na jakiś odzew ze Złotowa...
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Pon sty 04, 2010 17:32 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Oby coś sie zmieniło,bo pogoda straszna. Ale jak ksiądz zapowiedział,że kotom trzeba pomóc to i ich status zmienił sie bardzo!

Baśka tu sami nienormalni.Jak mi sie wymknelo jakie czary :wink: odchodziły przy Mikitce i jak zostałam złapana na codziennym rannym lataniu palenia lampek...to TZ ciągle spod oka patrzył. Potem przypomniał sobie Burasie i zamilkł. Skwitował tylko,ze trafiłam tam gdzie moje miejsce :lol: A córka wykazała zrozumienie wielkie!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 04, 2010 17:35 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Delfin612 wszystko, co racjonalne i rozsądne opiekunowie robią, żeby znaleźć koty. Chyba potrzeba tez innej pomocy z kategorii intuicji, przeczuć, wiary.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon sty 04, 2010 17:52 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Bez wiary nie ma co szukać!
Czekam niecierpliwie na jakies wieści!!!I trzymam kciuki!!!
Lampke pale codziennie.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 04, 2010 17:55 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Nasze myśli, palone lampki, modlitwy sa jak taka dobra sieć zarzucana na poszukiwanych i przyciagajaca je do łowiącego - opiekuna.

Mikitka była przez 12 dni praktycznie w jednym miejscu - z niewielkimi przemieszczeniami. Wiedziała to Dellfin ale nikt jej nie widział / jej=Mikitki/. Mimo, że dziewczyny i Piotr poświęcili 3 noce na dyżurowanie przy klatkach.
Jednego dnia forumowa Jana, osoba rewelacyjnie dogadująca się z kotami i specjalistka od bezbolesnego łapania ich w klatki-łapki zadeklarowała swoją pomoc ale pod warunkiem, że ktoś Mikitkę zobaczy.
Tego samego dnia Dulencja zaproponowała druk ulotek, dziewczyny zrobiły ulotki i plakaty wg. projektu Korciaczek.
Mziel52 naciskała mocno o ulotki i plakaty./ ja wtedy myślałam że jest ich wystarczająco dużo i nie trzeba więcej :oops: :oops: :oops: /
Gosiak i Psipsi obleciały rejon wskazywany przez Dellfin i wyplakatowały go jak przed wyborami prezydenckimi w Ameryce:wink:
Nastepnego dnia rano facet poszedł wyrzucić śmieci. Plakat miał na drzwiach od śmietnika, na wysokości nosa. Przeczytał, obejrzał fotkę.
Idąc do swojej klatki schodowej zobaczył w takim mini-ogródku kotkę z plakatu. Natychmiast zadzwonił a ja mogłam zadzwonić do Jany z czystym sumieniem - ona tam jest, ktos ją widział. Jana zebrała się w parę minut i była z klatką-łapką.
Zbieg okoliczności?
A może to ta "sieć"
Dellfin która wiedziała
Aśka ze światełkami
wiele osób na forum z kciukami, myślami i ogromnym pragnieniem by kotka się odnalazła.
I ja - gdzies tam, też ledwie żywa z emocji.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon sty 04, 2010 18:00 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Za kotusie nieustające kciuki! Milion kciuków i mnóstwo pozytywnych mysli!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sty 04, 2010 18:10 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Dobry Wieczór, kciuków-sympatyków jest pewnie więcej niż Pani sądzi, Pani Justyno. W moim przypadku wymknięcie się kotów z domu to moja jedyna obsesja (sprawdzam gdzie są przed każdym wyjściem z domu jak Kondrat w mojej ulubionej roli), bo wiem, że znając je pomylę się tylko raz. Palę już od wczoraj czwartą świeczkę - jak ktoś zobaczy, odbiorą mi prawo wykonywania zawodu. Koty muszą się znaleźć, bo idę w koszta. Z drugiej strony, normalność to kategoria kulturowa, a z trzeciej - jak wmieszał się proboszcz, to koty nie mają wyboru i muszą się poddać! Ciepło pozdrawiam!
Jasmina

Post » Pon sty 04, 2010 18:27 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

niech te koty znajda sie bo z kosmosu Polska lampakmi bedzie świecąca :lol:

Sieć działa i zarzucona :lol: .Teraz kolej na ruch kotów :ok:
Kochane wchłońcie nasze wszystkie dobre mysli, ujrzyjcie światełko... :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 04, 2010 18:33 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Jasmina pisze:Dobry Wieczór, kciuków-sympatyków jest pewnie więcej niż Pani sądzi, Pani Justyno.

Dokładnie. Myślę że całkiem sporo ludzi śledzi ten wątek i po cichutku zaciska kciuki kibicując Wam z całych sił.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]