Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Dziś w stoczni jak zwykle zimno ubrałam się jak eskimosZ Agą złapałyśmy rudego kocura z molo z raną otwartą i koteczkę w ciężkim stanie niedaleko cementowni przy urzędzie celnym.Dzisiaj nie wszystkie kanały były ogrzewane
sabina skaza pisze:kinga-kinia pisze:Dziś w stoczni jak zwykle zimno ubrałam się jak eskimosZ Agą złapałyśmy rudego kocura z molo z raną otwartą i koteczkę w ciężkim stanie niedaleko cementowni przy urzędzie celnym.Dzisiaj nie wszystkie kanały były ogrzewane
ja ci chyba zasponsoruje rum do tej stoczni
jarekm pisze:sabina skaza pisze:kinga-kinia pisze:Dziś w stoczni jak zwykle zimno ubrałam się jak eskimosZ Agą złapałyśmy rudego kocura z molo z raną otwartą i koteczkę w ciężkim stanie niedaleko cementowni przy urzędzie celnym.Dzisiaj nie wszystkie kanały były ogrzewane
ja ci chyba zasponsoruje rum do tej stoczni
No to po co nam spotkania w Cyganerii
Będziemy jeździć całą grupą na rum do stoczni
Ale byłoby wesoło
Ciekawe co na takie coś powiedziałyby koty
sabina skaza pisze:sorki za wstawkę, ale oto wieści z domku od pani marty z kartuz, tej co adoptowała ramonkę ze stajni:)
"Witam !
Ramonka jest idealnauwiodła już wszystkich nawet chłopak z nią rozmawia i ciągle koło siebie leżą
![]()
Kicia już się całkiem zadomowiła czuje się swobodnie i nawet przyzwyczaiła się do córci daje się jej pogłaskać a czasem nawet sama podejdzie się połasić![]()
Przy mnie to jest cały czas a przy tym w ogóle nie sprawia problemówogólnie kot stworzony dla nas jesteśmy bardzo zadowoleni z kici
jeszcze raz dziękuje za kicie i jak podroście to prześlę jakieś zdjęcia
![]()
Pozdrawiam Marta"
takie wieści cieszą serducho!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora i 217 gości