Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Ciąć i szukać domu!![]()
![]()
Odpisałam na Kasie
A ta tri na fotce w tle to ciachnięta?
tysia6667 pisze:koteczka jest identyczna jak moja Kiciaznajdzie domek zobaczysz
miałam ten sam problem czy szukac domu dla jednej koteczki czy nie. Poznałam ja na osiedlu gdzie jakis czas był mój kot, nie wiedziałam czy jest kogoś niby zadbana, nawet sobie grubiutka jak na swoją filigranową budowe, okociła sie na osiedlu pod krzakiem (jej dzieci ciągle tam spały nawet gdy padało na przemoknietym kawałku materiału). Przez pierwszy miesiąc mojego chodzenia tam ciągle tam była dokarmiali ją, jej dzieci i jeszcze jednego kocura, mieszkańcy. Potem jak dzieci podrosły znikała na dzień dwa i wracała zawsze chętnie pałaszowała whiskasa. Moja wetka stwierdziła, że nawet jeśli ma dom to nie czuje sie tam bezpiecznie. Stwierdziłam, że ja wysterylizuje zapłace sama. Róża, bo tak ja nazwały okoliczne dzieciaki, jest bardzo kochanym koteczkiem, kocim aniołkiem, po prostu przeurocza. Dzieci były dzikie, dwóm udało się znaleźć dom. Pewnego dnia pojechałam na to osiedle po Róże (to był juz październik i na dworze coraz zimniej) następnego dnia miała mieć sterylke, tydzien pobyc u mnie a potem wrócic na dwór, wróciałam ze wszystkimi kotami i juz ich tam nie odwiozłam. mieszkaja z nami. Nie zastanawiałam sie czy ktoś będzie za nia tęsknił, skoro pozwala jej spać na dworze, w krzakach, jeść jakieś badziewne rzeczy, nie znam jej sytuacji bytowej może właściciel bardzo ją kochał ale nie był w stanie zapewnic jej odpowiedzich warunków. Teraz jest u mnie razem z dwójka swoich dzieci i tym kocurem. ma zaklepany dom jej nowi właściciele właśnie przeprowadzają się do nowego domu, będzie mieć ogródek ciepły kąt i swoich duzych. Jej dzieci małymi kroczkami coraz bardziej mi ufają. Daje mi to niezwykłe poczucie szczęścia. szukaj swojej Czarnej domu!!!
kinia098 pisze:Filmik
http://www.youtube.com/watch?v=JTkHdW_59ZM
Kiciunia sama wbiła mi się na kolana![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Sillka i 52 gości