Murzynka-Czy musi wracać na stare śmieci?Nie musi,MA DOM! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 21:34 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Za kotkę :ok: by się znalazła oraz by wypatrzył ją domek stały :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Pt sty 01, 2010 11:41 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

W Nowym Roku do Kochającego Domku :!: :!: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sty 01, 2010 20:46 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Dzisiaj kotka została złapana :D Teraz do sterylki. :) Ona chyba musi być czyjaś, bo jest bardzo zadbana. Ale i tak pójdzie pod nóż. Teraz sama nie wiem, czy jest sens szukać jej domku, bo może być czyjaś. Sama nie wiem :?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt sty 01, 2010 21:20 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

koteczka jest identyczna jak moja Kicia :) znajdzie domek zobaczysz :) miałam ten sam problem czy szukac domu dla jednej koteczki czy nie. Poznałam ja na osiedlu gdzie jakis czas był mój kot, nie wiedziałam czy jest kogoś niby zadbana, nawet sobie grubiutka jak na swoją filigranową budowe, okociła sie na osiedlu pod krzakiem (jej dzieci ciągle tam spały nawet gdy padało na przemoknietym kawałku materiału). Przez pierwszy miesiąc mojego chodzenia tam ciągle tam była dokarmiali ją, jej dzieci i jeszcze jednego kocura, mieszkańcy. Potem jak dzieci podrosły znikała na dzień dwa i wracała zawsze chętnie pałaszowała whiskasa. Moja wetka stwierdziła, że nawet jeśli ma dom to nie czuje sie tam bezpiecznie. Stwierdziłam, że ja wysterylizuje zapłace sama. Róża, bo tak ja nazwały okoliczne dzieciaki, jest bardzo kochanym koteczkiem, kocim aniołkiem, po prostu przeurocza. Dzieci były dzikie, dwóm udało się znaleźć dom. Pewnego dnia pojechałam na to osiedle po Róże (to był juz październik i na dworze coraz zimniej) następnego dnia miała mieć sterylke, tydzien pobyc u mnie a potem wrócic na dwór, wróciałam ze wszystkimi kotami i juz ich tam nie odwiozłam. mieszkaja z nami. Nie zastanawiałam sie czy ktoś będzie za nia tęsknił, skoro pozwala jej spać na dworze, w krzakach, jeść jakieś badziewne rzeczy, nie znam jej sytuacji bytowej może właściciel bardzo ją kochał ale nie był w stanie zapewnic jej odpowiedzich warunków. Teraz jest u mnie razem z dwójka swoich dzieci i tym kocurem. ma zaklepany dom jej nowi właściciele właśnie przeprowadzają się do nowego domu, będzie mieć ogródek ciepły kąt i swoich duzych. Jej dzieci małymi kroczkami coraz bardziej mi ufają. Daje mi to niezwykłe poczucie szczęścia. szukaj swojej Czarnej domu!!!

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Pt sty 01, 2010 22:20 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Też miałam dylemat, jak znalazłam Maję. Widać było, że to kot domowy, miała nawet na szyi ślad po obróżce. Ale była tez brudna i głodna. Sprawdziłam ogłoszenia na forum gazety koszalińskiej, czy nikt jej nie szuka i w lecznicy. Nic nie było. Uznałam, że nawet jeżeli była czyjaś widocznie aż tak mu nie zależy. Sprawdź czy nie będzie ogłoszeń, jak nie to szukaj domku :-)
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pt sty 01, 2010 23:05 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Ciąć i szukać domu! :ok: :ok:

Odpisałam na Kasie ;)

A ta tri na fotce w tle to ciachnięta?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob sty 02, 2010 0:01 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

szukaj domu, nawet jak jest czyjaś, to mieskza na gospodarstwie, a to zaden dom, jakby byl pozadny wlasciciel, to by wykastrował sowjego kota
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Sob sty 02, 2010 11:11 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Kto mnie pokocha :?: :?: :?: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 02, 2010 16:34 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

alareipan pisze:Ciąć i szukać domu! :ok: :ok:

Odpisałam na Kasie ;)

A ta tri na fotce w tle to ciachnięta?

Tamta tri jest dzika, bardzo dzika. Jak Marta odda mi łapkę, to będę na nią polować. Nie widzę jej ostatnio. Ona tez zapewne gdzieś łazi w poszukiwaniu jedzenia.
Obrazek

kinia098

Post » Sob sty 02, 2010 16:35 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

tysia6667 pisze:koteczka jest identyczna jak moja Kicia :) znajdzie domek zobaczysz :) miałam ten sam problem czy szukac domu dla jednej koteczki czy nie. Poznałam ja na osiedlu gdzie jakis czas był mój kot, nie wiedziałam czy jest kogoś niby zadbana, nawet sobie grubiutka jak na swoją filigranową budowe, okociła sie na osiedlu pod krzakiem (jej dzieci ciągle tam spały nawet gdy padało na przemoknietym kawałku materiału). Przez pierwszy miesiąc mojego chodzenia tam ciągle tam była dokarmiali ją, jej dzieci i jeszcze jednego kocura, mieszkańcy. Potem jak dzieci podrosły znikała na dzień dwa i wracała zawsze chętnie pałaszowała whiskasa. Moja wetka stwierdziła, że nawet jeśli ma dom to nie czuje sie tam bezpiecznie. Stwierdziłam, że ja wysterylizuje zapłace sama. Róża, bo tak ja nazwały okoliczne dzieciaki, jest bardzo kochanym koteczkiem, kocim aniołkiem, po prostu przeurocza. Dzieci były dzikie, dwóm udało się znaleźć dom. Pewnego dnia pojechałam na to osiedle po Róże (to był juz październik i na dworze coraz zimniej) następnego dnia miała mieć sterylke, tydzien pobyc u mnie a potem wrócic na dwór, wróciałam ze wszystkimi kotami i juz ich tam nie odwiozłam. mieszkaja z nami. Nie zastanawiałam sie czy ktoś będzie za nia tęsknił, skoro pozwala jej spać na dworze, w krzakach, jeść jakieś badziewne rzeczy, nie znam jej sytuacji bytowej może właściciel bardzo ją kochał ale nie był w stanie zapewnic jej odpowiedzich warunków. Teraz jest u mnie razem z dwójka swoich dzieci i tym kocurem. ma zaklepany dom jej nowi właściciele właśnie przeprowadzają się do nowego domu, będzie mieć ogródek ciepły kąt i swoich duzych. Jej dzieci małymi kroczkami coraz bardziej mi ufają. Daje mi to niezwykłe poczucie szczęścia. szukaj swojej Czarnej domu!!!

Masz rację, skoro nikt nie potrafi o nią zadbać, to będę szukać jej domku. :D :D Mam nadzieję, że dla niej też znajdzie się coś dobrego :)
Obrazek

kinia098

Post » Nie sty 03, 2010 12:26 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Tu zdjęcia kiciulki z wczoraj ;) Bała się troszkę, ale jest baaaaaaaaaaaaaaardzo spokojniutka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie chcę wypuszczać jej z powrotem po sterylce do tej szopy :placz:
Obrazek

kinia098

Post » Nie sty 03, 2010 15:06 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Jaka ona jest piękna :1luvu:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie sty 03, 2010 18:29 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

Filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=JTkHdW_59ZM

Kiciunia sama wbiła mi się na kolana :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Nie sty 03, 2010 22:40 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

cudna :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 04, 2010 2:26 Re: Czarna-je spleśniały chleb z wodą, rozmnaża się. PILNIE DS !

kinia098 pisze:Filmik :)
http://www.youtube.com/watch?v=JTkHdW_59ZM

Kiciunia sama wbiła mi się na kolana :mrgreen: :mrgreen:

8O 8O 8O
to na bank znajdzie dom!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]