Moderator: Moderatorzy
elwirQ123 pisze:Czesc,od pół roku mam psa rasy Haski i troche mnie denerwuje.Zjada kury z czego moi rodzice są niezadowoleni,w sylwestra o północy znalazłam mojego kotkazagryzionego przez tego psa.Niewiem co z nim zrobic.Chciałam go oddac ,ale mój wujek będzie zły że go oddałam bo od niego mam tego psa.Pies ma kilka miesięcy.Błagam o pomoc,bo ten kotek co juz go nie ma był najlepszym i najukochańszym psotnikiem na świecie.(*)
dorobella pisze:Zarejestruj się na dogomanii, w dziale wychowanie powinnaś uzyskać porady tego typu.
persiak1 pisze:.
Trzeba zastanowić się czy jest szansa na pozostanie psa u ciebie i czy możliwe jest szkolenie.
Warto by było zastanowić się nad znalezieniem kogoś to się zna na tej rasie.
elwirQ123 pisze:persiak1 pisze:Po pierwsze mam takie pytanie: Czy to ty chciałaś taką rasę czy to była decyzja wujka? Pytam bo to ma znaczenie.
Tutaj to wujek powiedział mi ze ma taką rase i ja chciałam wzionc ale nie brałam bo wiedziałamze tata nie pozwoli ale juz w ostatniej chwili moja mama go wzięla ale wtedy to nawet nie wiedziałam nic o tej rasie bo mnie nie interesowały,teraz w mojej okolicy szukam dla niego domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości