OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 17:58 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Na pewno wręcz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob sty 02, 2010 21:47 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Piotruś w klatce usiedział może 30 minut. Mimo zabezpieczeń wcisnł łaepetyne w oko klatki i narobił tyle rabanu,że cała okolica wiedziała o nowym tymczasie pod zwariowana 19 :mrgreen:
Leżał potem na mnie, mruczał i miał okropne dreszcze. Wtulał sie całym soba. Jest słodkim brzydalkiem. Jak poszłam do kopmpa to przyleciał z płaczem i wdrapywał sie na kolana. Ma ze 3 miesiące-to góra. Jest chudy, uszyska ma jak gacus i wielki apetyt na pieszczoty. Naszych kotów nie boi sie.Psa też.
Domowy kociak. ja to bym ukatrupiła zaocznie i wirtualnie takiego cholernika,co to zwierza wyrzuca! Wszystko wskazuje,że to kolejny nieutrafiony prezent swiąteczny :mrgreen:

Pikusiek z nowym rokiem obsikał fotel :mrgreen: Cholernik wie ,że źle robi ale cos go popchnęło do tego. Pewnie te strzały i fejerwerki zaburzyły mu w głowinie!
A tak było fajnie!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 03, 2010 0:01 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Macie cuuuudnie... Zazdroszczę...

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie sty 03, 2010 1:31 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Jesteście niesamowici! Ty to chyba na piechotę do nieba pójdziesz, przyświecając sobie tym swoim neonem :mrgreen:
TŻ-towi też się dobre słowo należy za niezłomną stanowczość, a biedna Danka prowadzi wyjątkowo stresogenny tryb życia.
Ale miał szczęście mały gówniarz :1luvu:

Przepraszam za OT

kussad pisze:"Szukamy kogoś, kto zdiagnozuje Reskę. Kotka była bardzo zarobaczona i najpierw podejrzewano zatrucie po podaniu advocata, ale jej stan się pogarsza, mimo podawanych leków i kroplówek. Dzisiaj podobno się przewraca ;( Wyniki ma w normie, lekko podwyższone próby wątrobowe. Miała USG - nie ma płynu w brzusiu, testy FIV i FeLV ujemne. Tyle wiem "

kussad, co z kotkiem?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 03, 2010 7:14 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

z tym niebem na piechote hanelak nie pzresadzaj. :lol: ja leniwa jestem to poczekam aż mnie dowiozą!

Piotruś jak to pozostałe tymczasy zmusił nas od odstapienia o tzw.żelaznych reguł. Nasze nezłomne postanowienia o izolacji kota poległy w gruzach i kot nocke spedził naszym wyrku :mrgreen: . Wykazał przy tym wielką niezłomność i jak tylko spadał bo TZ bardzo sie kręcił ,to w oka mgnieniu znajdował sie z powrotem!
Piotrus nie ma też baczenia na BuregoPikusia. Czaruje go,zaczepia i zaanektował szafe ku jego wyraźnemu niezadowoleniu. Wszelkie próby przepedzenia gówniarza kończą sie na wariacjach ze strony smarkacza. On mysli,że ten ponury wujcio bawi sie z nim w taki dziwaczny sposób :twisted: . Ogony naszych wszystkich kotów nie moga opadać i machać sie swobodnie :lol: Machaja sie tylko w jednym celu-ku uciesze Piotrusia :lol: No i Piotruś ma silne poczucie przynalezności wszystkich misek do niego. Wark jaki wydaje siedząc nad żarełkiem jest groxny ,głuchy i wyraźnie daje do zrozumienia że to jest jego i tylko jego potrawa! No i reszta trzyma sie z daleka :ryk:
Poza tym mały ociera sie o nogi, wywala brzunio do głasków i mruczy niesamowicie.Kuwetkuje wzorowo robiac przy tym wiele bałaganu i hałasu. Własnie upolował Pikusia :lol: Na końcu ogonka ma biała końcówke i smiesznie to wyglada jak go nastroszy.

Pikusiek chyba nic dzis nie nabroił. Chodź ciemnica jeszcze, wszyscy spia i nijak obmacywać fotele,kanapy i dywany. Upasł sie troszeczke. TZ daje sie bez problemu wziąść na rece ale do pokoju za diabła nie wejdzie. No chyba że w niecnych zamiarach. za to lubi wygladac zza futryny i obserwować. Pogaduje juz i zaczepia nas i koty. Koty to zcasem i przepędzi dla rozrywki i sportu!
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 7:24 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

bardzo prosze o podrzucanie tego watku. Zbliża sie termin sterylki a co za tym idzie powrotu dziewczyn do złego miejsca i do złych ludzi! Dorota nie jest znana jeszcze na forum i jej watek jakos tak zanika.
viewtopic.php?f=1&t=105412&p=5404176#p5404176
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 9:13 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Asiu, gdyby Piotruś zamienić na Szaruś - to mogła bym się też podpisać :D , łącznie z białą latarenką na końcu ogonka :D
Zaraz idę do tamtego wątku..
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie sty 03, 2010 9:22 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Ojoj co za nowe wiesci tu :-) Neon pracuje , tak ? :-)
Za ogloszenia w metrze to nie dziekuj ASK@ bo ja nie wiem jak to sie stalo :-) Wiem tylko ze dawalam na oferte.pl i moze stamtad do metra tez idzie .Ten portal oferta to mi podsunela XAgaX ( chyba niue myle nicku :oops: ) .
Daj zdjecie Piotrusia , ciekawa go jestem .I ciesze sie bardzo ,ze Ramzesik ma sie dobrze .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Nie sty 03, 2010 12:11 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Foty Piotrusia będą jak pokombinujemy z aparatem i kompem.
Towarzystwo teraz pospało sie i ja też. Te ranne podrywki wykończa mnie.
Niepokoic mnie zaczyna ciagłe podczochrynie sie Pikusia. Niby nic sie nie dzieje,uszy czyste i czyszczone, 2 razy stranghold na grzbiet psikany a jakby cos było nie tak. Daszek miał swierzba,którego ciężko leczyło sie i przewrazliwiona jestem. Bo jakoś na niego nie wyglada. Nic zobaczymy.
Piotrus spał w pokoju z cała bandą. Cały czas go obserwujemy czy nic sie po pobycie z podwórka nie zaczęło. Nie wiemy ile siedział na tym drzewie. Ujadanie psów w tym miejscu słyszano juz duzo wcześniej.
Znaleźny domek cicho siedzi a miał sie skontaktować po wieści. Wspomniał tez o pomocy w szczepieniu 8O oby tylko kot trafił w dpbre rece. No zobaczymy :mrgreen: Odetchnął bardzo z ulga jak zabieralismy malucha :oops: Nie pierwsza to nasza obietnica i nie ostatnia jaka usłyszelismy :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 12:53 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Czarny Piotruś od str.56!

Asiu, widzę, że pomyślało mi się w złą godzinę - zastanawiałam się, jak szybko jakiś potrzebujący kociak Wam się trafi... :oops: Najwyraźniej natura nie znosi próżni. :twisted: Trzymamy kciuki za adopcję równie szybką i szczęśliwą jak w przypadku Ramzika! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Nie sty 03, 2010 15:47 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Piotrus pojechał do DS! Wczoraj rozpuściłam wici ,a własciwie p.Ewa. Dziś zgłosili się młodzi ludzie!Chcieli kota jako towarzysza dla swojej póltorarocznej kici Pumy! pan długo pracuje a kotka źle znosi samotność. Przyjechał do schronu w Celestynowie a oni dali namiary na mnie!
Zostali gruntownie przesłuchani,dokładnie poinformowani co z kotem może sie wydarzyć...i tkie tam różne odstraszajce pytania. Jutro idą do weta. A najważniejsze,że siedzieli spokojnie i nigdzie nie spieszyli sie. On gadał ona bawiła sie z kiciakiem.Obejrzałam sobie foty ich Pumy w telefonie.Też czarna. Nie mieli jakiś szczególnych wymagań, chcieli dac kociej biedzie dom. Zdecydowalismy,że wydamy im małego. Własnie dzwonili,że dojechali szczęśliwie. Kocica zainteresowana mocno małym.Mały zaś mocno miskami. Prosze o kciuki za małego!

A w domu obraza totalna ze strony mojej córki :mrgreen: Powiedziałam w żartach,że nie dam takiego fajnego małego szybko do domu.No i dostało mi się :mrgreen: :twisted:
Piotrus jest bardzo,bardzo podobny fizycznie i z mizialstwa do Bombla. Wszyscy bardzo przezylismy rozstanie z nim.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 18:06 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Jesteś niesamowita! Już prawie nie nadążam za Tobą! :lol:
Kciuki, jak zawsze do odwołania! :ok: :ok: :ok:

Biedna Danka, przytul ją ode mnie, jeśli sobie za dużo nie pozwalam.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie sty 03, 2010 18:17 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

hanelka pisze:Jesteś niesamowita! Już prawie nie nadążam za Tobą! :lol:
Kciuki, jak zawsze do odwołania! :ok: :ok: :ok:

Biedna Danka, przytul ją ode mnie, jeśli sobie za dużo nie pozwalam.

Kciuki potrzebne ciagle. Miałam wiele szczęścia ale to zasługa innych, którzy pamietali o tej biedzie u mnie! Mam tylko nadzieje,że intuicja mnie nie zawiodła. Bo zawsze już po wszystkim zaczynam mieć watpliwości.
Gdyby w DS nie było u niego zwierza, gdyby pan nie wypowiadał sie ciepło o swej Pumci:jak to spi z nim, mizia się, wydrapuje specjalnie dla niej zostawione stare pufy ..no i z duma nie obnosił foty w telefonie-to nie dałabym tak szybko Piotrusia. Mimo wszystko boję sie,że rozchoruje sie. Choć Domek był obeznany z chorobami,świerzbem, szczepieniami i odrobaczeniem. Dostałam także namiary na weta. No i mama zakocona także,chetna dopilnowania jego pociech! Duzo pisze, bo chyba sama siebie uspokajam. Tak szybkiej adopcji to nie miałam.
Okazało sie jeszcze,że czytał o Tysonku, Bomblu...i był zaskoczony,że to JA :lol:

hanelka nie pozwalasz sobie za duzo :lol: Danka bardzo polubiła Bombla a Piotrus był do niego mocno podobny.Kazda inna osoba, która nie jest mna (podpadłam po całości :oops: ) może ja bezkarnir przytulać i pocieszać.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 18:18 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

Aśka, Tobie to z urzędu powinno się zwozić wszystkie tymczasy bo działasz z prędkością światła :1luvu: :ok:
Ciekawe kogo nam jutro przedstawisz :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie sty 03, 2010 18:20 Re: OTW-Tyson od str24-DT u mls:-)Piotruś-str.56 Pojechał do DS!

:mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]