Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2009 22:45 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
krynia08

Post » Pon gru 28, 2009 15:23 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów ;) ). Z domkiem mam kontakt osobisty :) Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 28, 2009 23:19 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok:
krynia08

Post » Pon gru 28, 2009 23:23 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze::ok:

o Krynia na posterunku :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto gru 29, 2009 1:05 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Mam chętnych na młodą (do 5 m-cy) kotkę. Anyone? :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto gru 29, 2009 6:01 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kruszyna pisze:Mam chętnych na młodą (do 5 m-cy) kotkę. Anyone? :)

cały czas na domek czeka Figa , tylko domek musiałby zadeklarować się, że podejmie leczenie oczek w przypadku remisji choroby - co niekoniecznie musi nastąpić :oops: Figunia ma na pewno nie więcej nic 5 miesiecy, jest sliczna :kotek: zachorowała tydzien po przywiezieniu ze schroniska i leczenie do trwało do tej pory i , leczenie u kociego okulisty jest bardzo kosztowne, a to odstrasza domki
mamy trochę problem ze znalezieniem dla niej domku :oops: gdyż dom musi być w 100% odpowiedzialny i pewny
koteńka jest w dt u Figaro52
Obrazek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 29, 2009 17:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:
Kruszyna pisze:Mam chętnych na młodą (do 5 m-cy) kotkę. Anyone? :)

cały czas na domek czeka Figa , tylko domek musiałby zadeklarować się, że podejmie leczenie oczek w przypadku remisji choroby - co niekoniecznie musi nastąpić :oops: Figunia ma na pewno nie więcej nic 5 miesiecy, jest sliczna :kotek: zachorowała tydzien po przywiezieniu ze schroniska i leczenie do trwało do tej pory i , leczenie u kociego okulisty jest bardzo kosztowne, a to odstrasza domki
mamy trochę problem ze znalezieniem dla niej domku :oops: gdyż dom musi być w 100% odpowiedzialny i pewny
koteńka jest w dt u Figaro52
Obrazek

:ok:
krynia08

Post » Wto gru 29, 2009 23:06 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 8:54 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

maluchy w górę :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw gru 31, 2009 15:37 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NA NOWY ROCZEK :1luvu: :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 23:48 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Mam prośbę o dołączenie, tej ślicznej kici do wątku przedszkolaków :oops:
Kotka została znaleziona kilka dni temu w okolicach ulicy Komandorskiej, przez znajomą mojej koleżanki.
Koleżanka namówiła ją żeby nie odwoziła kotki do schroniska :cry: Koteńka chyba została wywalona z domu,
w ramach świątecznych porządków :evil: ewidentnie była zagubiona i szukała ratunku u przechodniów :(

Nazwałam ją Elza, jest w wieku około 6 miesięcy, prześliczna, towarzyska, bardzo miła.
Jest bardzo mądra, odważna i ciekawska. Niestety rezydenci nie akceptują jej :( , pilnie szukamy DS!
Oczywiście Pani przegląda ogłoszenia, ale póki co nikt jej nie szuka.... co mnie jakoś nie dziwi :evil:
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW, lub pod numer podany w ogłoszeniu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873480824

Obrazek
Obrazek

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sty 03, 2010 9:13 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok: za slicznotkę i resztę przedszkolaków
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie sty 03, 2010 9:17 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

JAKIE CUDO! wyadoptujemy ją na pewno do fajnego domku! tak żeby już nie znalazła się nigdy na ulicy!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sty 03, 2010 15:07 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:Mam prośbę o dołączenie, tej ślicznej kici do wątku przedszkolaków :oops:
Kotka została znaleziona kilka dni temu w okolicach ulicy Komandorskiej, przez znajomą mojej koleżanki.
Koleżanka namówiła ją żeby nie odwoziła kotki do schroniska :cry: Koteńka chyba została wywalona z domu,
w ramach świątecznych porządków :evil: ewidentnie była zagubiona i szukała ratunku u przechodniów :(

Nazwałam ją Elza, jest w wieku około 6 miesięcy, prześliczna, towarzyska, bardzo miła.
Jest bardzo mądra, odważna i ciekawska. Niestety rezydenci nie akceptują jej :( , pilnie szukamy DS!
Oczywiście Pani przegląda ogłoszenia, ale póki co nikt jej nie szuka.... co mnie jakoś nie dziwi :evil:
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW, lub pod numer podany w ogłoszeniu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873480824

Obrazek
Obrazek

:!: :!: :!: :!: :!: :!: domku tu jest piękność :!: :!: :!: :!: :!:
krynia08

Post » Nie sty 03, 2010 16:36 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Ale ślicznotka. Na pewno szybko znajdzie domek :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]