Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze::ok:
Kruszyna pisze:Mam chętnych na młodą (do 5 m-cy) kotkę. Anyone?
jessi74 pisze:Kruszyna pisze:Mam chętnych na młodą (do 5 m-cy) kotkę. Anyone?
cały czas na domek czeka Figa , tylko domek musiałby zadeklarować się, że podejmie leczenie oczek w przypadku remisji choroby - co niekoniecznie musi nastąpić :oops: Figunia ma na pewno nie więcej nic 5 miesiecy, jest slicznazachorowała tydzien po przywiezieniu ze schroniska i leczenie do trwało do tej pory i , leczenie u kociego okulisty jest bardzo kosztowne, a to odstrasza domki
mamy trochę problem ze znalezieniem dla niej domkugdyż dom musi być w 100% odpowiedzialny i pewny
koteńka jest w dt u Figaro52
Agness78 pisze:Mam prośbę o dołączenie, tej ślicznej kici do wątku przedszkolaków![]()
Kotka została znaleziona kilka dni temu w okolicach ulicy Komandorskiej, przez znajomą mojej koleżanki.
Koleżanka namówiła ją żeby nie odwoziła kotki do schroniskaKoteńka chyba została wywalona z domu,
w ramach świątecznych porządkówewidentnie była zagubiona i szukała ratunku u przechodniów
![]()
Nazwałam ją Elza, jest w wieku około 6 miesięcy, prześliczna, towarzyska, bardzo miła.
Jest bardzo mądra, odważna i ciekawska. Niestety rezydenci nie akceptują jej, pilnie szukamy DS!
Oczywiście Pani przegląda ogłoszenia, ale póki co nikt jej nie szuka.... co mnie jakoś nie dziwi![]()
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW, lub pod numer podany w ogłoszeniu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873480824
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 43 gości