Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 19:10 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Magda, trzymaj się... wesołego nowego roku ci życzę, oby ten rok okazał się lepszy od tego poprzedniego, żeby wniósł do twojego życia, tylko same miłe chwile.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 01, 2010 7:57 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :1luvu:
Niech Bianka sie wykaraska i już!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 02, 2010 18:36 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Madziu... :?: :(

Cameo

Post » Sob sty 02, 2010 20:32 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Zyje , zyje choc w wielkim napieciu . W poniedzialek operacja Bianki i skreca mnie ze strachu .
Dzwonila Zuzia od Toska , on odmawia jedzenia . Dostaje Nifuroksazyd ale kupy w kuwecie nie poprawily sie .
Jesli nie zacznie porzadnie jesc do poniedzialku Zuzia zabierze go do wet . Tym tez sie martwie co jemu moze byc .
Naprawde , szkoda zebym pisala bo ja tylko chwilowo narzekac moge .Poprawi mi sie jak wyjde na prosta z ta operacja Bianki i dostane wiadomosc ,ze z Toskiem lepiej . Najgorsze jest to ,ze jestem teraz tak przejeta Bianka ,ze malo co moge sprawa Toska sie zajac poza kontaktem telefonicznym z jego opiekunami . Ech ...no nic aby do przodu za pare dni bedzie lepiej .
Dziekuje Wam wszystkim za kciuki i dobre wibracje .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Sob sty 02, 2010 21:38 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Romas będzie dobrze z Bianka , zobaczysz!
U Tośka to stres, zmiana miejsca, karmy ...ma wpływ na żołądek! Może powinni mu odstawić jakieś żarełko,którego nie dostawał u ciebie. Nie martw sie o niego, bo jak widac DS bardzo starajacy sie.zajmij sie Bianka i daj działać DS. Wiem,że człowiek ma obiekcje ale takich spraw nie przeskoczysz.
Przytulam mocno i nie daj sie zwątpieniu!!!
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 02, 2010 22:40 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Mocne kciuki!!!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie sty 03, 2010 7:33 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

jak tam samopoczucie twoje i zwierza?
Wiadomo cos o Tośku!
Romas nie podziekowałam tobie za umieszczenie ogłoszenia Ramzika w Metrze!
Więc teraz dziekuje bardzo!
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 9:45 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Samopoczucie moje do d... choc staram sie nie poddawac histeri .Samopoczucie zwierza Bianki takie sobie , wczoraj i dzis nie dalam metacamu to widze odrazu wieksza bolesnosc tej łapy . Jutro jakos musze sie pzrebic z tej mojej prowincji na ul Zwyciezcow na 10 ta rano na ta amputacje .Juz czuje motyle a brzuchu na sama mysl....

Od Toska na razie nie ma telefonu ale jeszcze rano jest . Mysle ,ze to nie stres go zalatwia .On nie jest kotem strachliwym , nie stresuje sie tak bardzo .Juz u mnie wystapily pierwsze objawy a to troche zwymiotowal a to odmawial pojedynczych posilkow .To wlasciwie sie ciagnie tak od poczatku ,ze jemu nawraca i cofa sie takie gorsze zoladkowe samopoczucie ,mimo ,ze je ciagle to samo .
Oczywiscie ,ze DS sie stara i pojda z nim do wet itd Chodzi tylko o fakt ,ze zaczynaja od leczenia co moze byc zniechecajace .
Najwazniejsze to zeby u niego nie okazalo sie to jakas grubsza sprawa .Sama nie wiem jaka , bo na co moga choirowac koty co daje takie objawy ? Odrobaczony byl az trzy razy wiec to raczej nie robaki .....Jak zadzwonie pozniej do Zuzi Tośkowej to napisze tu co z nim.
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie sty 03, 2010 12:00 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

:ok: będzie dobrze! Wszystko sie uda!
Mój jasio tez był bezstresowcem a na swoim mimo ,że wszedł jak do siebie to z nerwów zaczął gonic swego przyjaciela Daszka. poszli razem. A nic nie wygladała,że tak sie pzrejmie zmiana miejsca!
Moje prawie wszystkie tymzcasy na swoim w jakis sposób odchorowuja. a najczęściej jest to biegunka.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 03, 2010 20:40 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Dzwoniła Zuzia . Toskowi poprawił sie apetyt i rozwolnienie troche mniejsze . To mnie bardzo cieszy :-) Najwyrazniej leki dzialaja :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie sty 03, 2010 20:42 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Madziu, ale to tylko palec... jeden palec, dobrze że nie cała łapa... wiem, marne pocieszenie :(

Trzymam kciuki :!: mocne :!:

Cameo

Post » Nie sty 03, 2010 23:31 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Madziu a ja ciągle mam nadzieję że może jednak jutro przeczytam całkiem inną diagnożę.
Trzymam bardzo mocne kciuki!!!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon sty 04, 2010 7:20 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

to dzis :cry:
Trzymam palce :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 04, 2010 9:32 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Trzymam bardzo mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon sty 04, 2010 16:33 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

:?:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]