Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 23, 2009 8:20 Re: Zulusek i Nikita - porzucony łabędź :( str. 71

co z ptakiem? swoją drogą to jakaś paranoja, że nikt nie reaguje... powinien mieć chłopak budkę jakąś, u nas w parku tak łabędzie zimują, są karmione, mają domki...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 23, 2009 8:37 Re: Zulusek i Nikita - porzucony łabędź :( str. 71

Z okazji zbliżających się Świąt życzę Tobie Asiu oraz Twoim bliskim - tym w futerku i tym bez- wszelkiej wspaniałości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby był to czas szczęścia, spokoju i prawdziwej radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę też schronienia temu biednemu łabędziowi i wszystkim potrzebującym istnieniom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 23, 2009 8:42 Re: Zulusek i Nikita - porzucony łabędź :( str. 71

WESOŁYCH ŚWIĄT Asiu dla Ciebie, TŻta, Dziewczynek, Sonii oraz oczywiście dla Zulcia i Nikity!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s2: :s3: :s4: :s5: :s1:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 23, 2009 18:21 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Dziewczyny - bardzo Wam dziekuję za pamięć i życzenia. My również Wam wszytskim życzymy aby święta były ciepłe, rodzinne, przepełnione miłością i z kolędą w tle....

Postawiliśmy choinkę - jak co roku żywa ok 2,5m i...Zulus sobie na jej pniu ostrzy pazury tak skutecznie, ze TŻ w nocy latał ją podnosić jak z hukiem zaliczała posadzkę...(huk przyprawiał o zawał...).Dziś jest przywiązana za czubek do góry schodów i mam nadzieję, że ten system zadziała i choinka postoi trochę ku icesze naszej i kotów...Nie wiem czy to efekt zbliżajacych sie świąt ale...Zulciu z kota kołoczłowiekowego robi sie MOIM kotem nakolankowym 8O

Niestety łabędziowi sie nie udało... :cry: . Nie wiem czy najpier go coś napadło, czy stało sie to PO...zostały po nim tylko pióra i krwawy ślad na śniegu...tak bardzo chciałam mu pomóc i jest mi z tym bardzo, bardzo źle i mam żal do wszystkich instytucji do których wydzwaniałam bezskutecznie... :cry:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon gru 28, 2009 22:00 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Święta, święta i po świętach. Choinka nadal stoi a właściwie prawie wisi jak na stryczku. Kociaste już po niej nie łażą - jedynie pacną łapką bombki ale żadna jakoś się nie stłukła ufff. Jedyne widoczniejsze z rana oznaki ich dewiacji na temat choinki to kawałki tycich gałązek na podłodze i masa zielonych igiełek totalnie wszędzie. No ale tyle to im wolno, przymknę oko :wink:. mikołaj dał kociastym po myszce do ganiania .Oczywiście teraz jest wielki dylemat gdzie sie owe myszki w dziwny sposób zapodziały? Dostały też pyszności deserki Gurmet które przypłaciły srankiem...ale już przeszło. resztę zjadł pies bez dodatkowych efektów :wink: . Stwierdzam wiec, ze nie ma to jak kurze cycki, Bozita i Animonda. na reszte moje żarłacze mają lustrację .

Asia_Siunia

Post » Wto gru 29, 2009 11:33 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

dlatego ja obwiesiłam pierwszą chojnę w życiorysie Fridka zabawkami ze słomy oraz (i to był głupi pomysł) plastikowymi malutkimi jabłuszkami, które hałasu w nocy robiły jak spadające z wysokich palm kokosy, bo Frida w nocy się nudził, ściągał japca łapcami i turlał po parkiecie... :twisted:
za to teraz mam materiałowe z naszytymi cekinami i zwisami, kot czasem pacnie a jak już nawet i zdejmie, to przynajmniej cicho się toczą (wersja dla mosia: kulają... :twisted: )
Ostatnio edytowano Wto gru 29, 2009 12:23 przez Fri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto gru 29, 2009 11:59 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

hyhy.......a moja pożalsięboże udręczona choinka, dziś już zniknęła z mieszkania :( przy 4 kotach nie da rady utrzymać ją dłużej niż przez kilka dni!! łoj łobuzy!!

Asiu a jakieś piękne, świąteczne fotki to dzie?? :)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 30, 2009 17:12 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Net mi wariuje...chodzi z prędkością już nie napiszę jaką bo nawet GG nie chce się czasem załadować. Stąd zdjątka są i owszem ale muszą poczekać!

Asia_Siunia

Post » Czw gru 31, 2009 10:32 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

No to czekamy na fotki :D :D :D I na nowy, łaskawszy rok 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z całego serca życzę by przyniósł moc cudów i żadnych smutków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 31, 2009 11:08 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Szczęśliwego Nowego ROku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

magdaradek

Post » Czw gru 31, 2009 12:50 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Ja też Wam wszystkim życzę aby Nowy 2010 Rok przyniósł więcej uśmiechu, więcej radości z codziennych spraw, więcej miłości, więcej wiary i więcej siły. Aby zawsze można było liczyć na prawdziwych przyjaciół a zwierzaki chorowały jak najmniej :kotek:

Asia_Siunia

Post » Sob sty 02, 2010 13:20 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

A więc... :twisted:

Obrazek

Tak oto Nikita przesiedział kąpiel - niczym prezes w fotelu
Obrazek

Tak sobie siedziałem i czekałem "aż skończą z Zulusem" :wink:
Obrazek

Uwielbiam mizianko pod bródką
Obrazek

A jeszcze bardziej po pleckach
Obrazek

A tak na zakończenie chciałem wyglądać groźnie :mrgreen:
Obrazek

Asia_Siunia

Post » Sob sty 02, 2010 18:46 Re: Zulusek i Nikita - WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Asia_Siunia pisze:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
normalnie Gremliny atakują :ryk: :ryk: :ryk:

i chłopaki czyściochy w Nowy Rok weszli :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob sty 02, 2010 19:49 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

:mrgreen: dokładnie to samo miałam skojazenie -Zulus - Gremlin

Asia_Siunia

Post » Sob sty 02, 2010 22:06 Re: Zulusek i Nikita - Szczęśliwego Nowego |Roku!!

no przestań, to Zulus jest?????????????????/
ja myślałam, że jak tak mikry to Nikita :twisted: :twisted: :twisted:
tak czy inaczej zdjęcia bosssssskie :) :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]