Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Dorotko będzie dobrze,musi sie udać!!!
jednak na wszelka wszelkość może jednak zacznijcie sie zastanawiać nad lukum tymzcasowym,gdyby DS sie nie zgłosił. Może daj w tytule o takich poszukiwaniach i zmodyfikuj pierwszy post wpisując bieżące info ostanie kotek i ich oczekiwaniu na sterylkę.
ASK@ pisze:Tytuł jest dobry tylko zlikwiduj to razem lub osobno tylko dodaj cos w stylu dramatyczna sytuacja, złe warunki,pilne bardzo...jak nie znajdą domu to zginą ...To akurat mozesz dopisać i w pierwszym poście i podkreślic grubą czcionka.
Jak sie dajesz tak ciebie cwiczęCała przyjemność po mojej stronie
![]()
Dorota zmieniaj zcęsto tytuł w zalezności jak sytuacja sie układa. jak sa nowe foty to pisz na której stronie, jak nowe wieści to też. na forum nie znalazłam DS ale tymzcasowe to tak. Teraz zły zcas na ogłoszenia,bo ludzie dopiero wracać beda z urlopów swiątecznych do domów i zasiadac do kompa. jednak zawsze jest nadzieja,ze ktoś z nudów zajrzy ot tak sobie. I ruszy serducho po pzreczytaniu historii.
A Kasia to maiła gdzie je trzymac,ze boi sie lisów. na zewnatrz? One jak nie znajda DS to koniecznie DT potzrebny bedzie. nawet pralnia czy piwnica.
Jak masz zufanego weta to jemu tez daj znac a najlepiej powieś ogłoszenia. Do najblizszych weterynarzy możesz także pzresłac linki ogłoszń z prosba o wydrukowanie i wywieszenie. No i o pomoc!
Dorota mam nadzieje,że nie uraziło cie moje ćwiczenie. Ja jednak pzrechodziłam rzez to i wiem jak trudno poruszac sie i ogarnąć całość. Potem jak wpadniesz w rytm to poleci![]()
Pytaj o wszystko i jeśli moge pomóc to pomoge.
No to nawymądrzałam sie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 306 gości