BIAŁA i ŁAPKA mają Dom Stały !!! Wszystkim dziękujemy !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 17:45 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 01, 2010 18:02 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

słodkie dziewuszki :D
przyciągamy domki za uszy!

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt sty 01, 2010 18:53 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 01, 2010 20:09 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 01, 2010 22:08 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

staram sie nadal - rozsyłam ogłoszenia. Juz niedługo będę ekspertem od stron www :lol:
Obrazek

Dorota z Wawra

Od: Nie gru 06, 2009 15:22

Post » Sob sty 02, 2010 7:03 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

Dorotko będzie dobrze,musi sie udać!!!
jednak na wszelka wszelkość może jednak zacznijcie sie zastanawiać nad lukum tymzcasowym,gdyby DS sie nie zgłosił. Może daj w tytule o takich poszukiwaniach i zmodyfikuj pierwszy post wpisując bieżące info ostanie kotek i ich oczekiwaniu na sterylkę.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 02, 2010 13:43 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają NOWEGO DOMU

ASK@ pisze:Dorotko będzie dobrze,musi sie udać!!!
jednak na wszelka wszelkość może jednak zacznijcie sie zastanawiać nad lukum tymzcasowym,gdyby DS sie nie zgłosił. Może daj w tytule o takich poszukiwaniach i zmodyfikuj pierwszy post wpisując bieżące info ostanie kotek i ich oczekiwaniu na sterylkę.

Zmieniłam, czy teraz lepiej? Ale ty mnie ćwiczysz internetowo :lol: ...
Kasia D. się zgłosiła, nie weźmie kotek do siebie, bo w okolicy grasują u niej lisy :(
Jesteśmy więc w punkcie wyjścia. Na moje ogłoszenia jak dotąd zero odzewu, niestety....

Genowefa - jak tam dziewczyny? Ile mamy jeszcze czasu????
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 02, 2010 14:27 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają DT/DS razem lub osobno

Tytuł jest dobry tylko zlikwiduj to razem lub osobno tylko dodaj cos w stylu dramatyczna sytuacja, złe warunki,pilne bardzo...jak nie znajdą domu to zginą ...To akurat mozesz dopisać i w pierwszym poście i podkreślic grubą czcionka.

Jak sie dajesz tak ciebie cwiczę :mrgreen: Cała przyjemność po mojej stronie :lol:

Dorota zmieniaj zcęsto tytuł w zalezności jak sytuacja sie układa. jak sa nowe foty to pisz na której stronie, jak nowe wieści to też. na forum nie znalazłam DS ale tymzcasowe to tak. Teraz zły zcas na ogłoszenia,bo ludzie dopiero wracać beda z urlopów swiątecznych do domów i zasiadac do kompa. jednak zawsze jest nadzieja,ze ktoś z nudów zajrzy ot tak sobie. I ruszy serducho po pzreczytaniu historii.
A Kasia to maiła gdzie je trzymac,ze boi sie lisów. na zewnatrz? One jak nie znajda DS to koniecznie DT potzrebny bedzie. nawet pralnia czy piwnica.
Jak masz zufanego weta to jemu tez daj znac a najlepiej powieś ogłoszenia. Do najblizszych weterynarzy możesz także pzresłac linki ogłoszń z prosba o wydrukowanie i wywieszenie. No i o pomoc!
Dorota mam nadzieje,że nie uraziło cie moje ćwiczenie. Ja jednak pzrechodziłam rzez to i wiem jak trudno poruszac sie i ogarnąć całość. Potem jak wpadniesz w rytm to poleci :lol:

Pytaj o wszystko i jeśli moge pomóc to pomoge.
No to nawymądrzałam sie! :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 02, 2010 14:54 Re: PILNE !!! Bezłapka z siostrą szukają DT/DS razem lub osobno

ASK@ pisze:Tytuł jest dobry tylko zlikwiduj to razem lub osobno tylko dodaj cos w stylu dramatyczna sytuacja, złe warunki,pilne bardzo...jak nie znajdą domu to zginą ...To akurat mozesz dopisać i w pierwszym poście i podkreślic grubą czcionka.

Jak sie dajesz tak ciebie cwiczę :mrgreen: Cała przyjemność po mojej stronie :lol:

Dorota zmieniaj zcęsto tytuł w zalezności jak sytuacja sie układa. jak sa nowe foty to pisz na której stronie, jak nowe wieści to też. na forum nie znalazłam DS ale tymzcasowe to tak. Teraz zły zcas na ogłoszenia,bo ludzie dopiero wracać beda z urlopów swiątecznych do domów i zasiadac do kompa. jednak zawsze jest nadzieja,ze ktoś z nudów zajrzy ot tak sobie. I ruszy serducho po pzreczytaniu historii.
A Kasia to maiła gdzie je trzymac,ze boi sie lisów. na zewnatrz? One jak nie znajda DS to koniecznie DT potzrebny bedzie. nawet pralnia czy piwnica.
Jak masz zufanego weta to jemu tez daj znac a najlepiej powieś ogłoszenia. Do najblizszych weterynarzy możesz także pzresłac linki ogłoszń z prosba o wydrukowanie i wywieszenie. No i o pomoc!
Dorota mam nadzieje,że nie uraziło cie moje ćwiczenie. Ja jednak pzrechodziłam rzez to i wiem jak trudno poruszac sie i ogarnąć całość. Potem jak wpadniesz w rytm to poleci :lol:

Pytaj o wszystko i jeśli moge pomóc to pomoge.
No to nawymądrzałam sie! :oops:

Ależ oczywiście, że się nie obraziłam, tylko jestem tępak internetowy i wszystko przychodzi mi z wielkim wysiłkiem :) Toje rady są wielce cenne, dziekuję. Jak znalazłaś te domy tymczasowe???? Gdzie mam szukać ???? Genowefa się nie odzywa, nie wiem co teraz u dziewczyn :( i ile mamy jeszcze czasu....
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 02, 2010 15:02 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą szukają domu. Zginą bez pomocy !!

Znalazłam tutaj,własnie dzieki watkowi. I co śmieszniejsze tylko Tysonek był mój a reszta to azylowe lub od mojej stałej dostarczyni kociaków p.Ewy karmicielki!
Dorota musisz podrzucac wątek jak najczęsciej. Musi być na górze. Zrób "najazdy" na podobne watki albo tam gdzie często zagladasz wklej ten i popros o podrzucanie. Jak ogarne swoja całość to powrzycam dziewuchy także. Znowu przybył mi kot!
tytuł dałaś dobry. bardzo dobry!
ja swoje pierwsze ogłoszenie robiłam 2 godziny a i ak sie nie zatwierdziło :oops:

jakmasz namiary na azyl w falenicy to pzreslij foty do nich z prosba o umieszczenie ich na stronie jako koty do adopcji. Opisz krótko sytuacje a najlepiej daj link do ogłoszenia jakiegoś. Umieszcza jako inne.zawsze jedna strona wiecej
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 02, 2010 17:33 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą szukają domu. Zginą bez pomocy !!

:D
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 02, 2010 18:21 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą W-wa WAWER, zginą bez pomocy !!

Czy w Wawrze nie znajdzie się NIKT z sercem i domem dla dwóch kotek?
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 02, 2010 18:53 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą W-wa WAWER, zginą bez pomocy !!

W Wawrze to może nie ale jest cała Polska!
Prosimy o danie szansy koteczkom.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 02, 2010 21:34 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą W-wa WAWER, zginą bez pomocy !!

:D
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 02, 2010 21:39 Re: PILNE ! Bezłapka z siostrą W-wa WAWER, zginą bez pomocy !!

szukamy pomocy dla koteczek!
czekamy na forumowy cud!!!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]