Akima pisze:Bardzo bardzo wam dziekujęPirat chyba wyczuł, że wystawiacie bazarek bo musze iść z nim do kardiologa. wrócił kaszel i ogólnie jest taki jakby mu się zyc nie chciało. moze zakochał się w Kafce
Może się zakochał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Bardzo bardzo wam dziekujęPirat chyba wyczuł, że wystawiacie bazarek bo musze iść z nim do kardiologa. wrócił kaszel i ogólnie jest taki jakby mu się zyc nie chciało. moze zakochał się w Kafce
miszelina pisze:Co słychać wieczorem u Leokotów? Miszeczki znowu wylizane?
Leone pisze:miszelina pisze:Co słychać wieczorem u Leokotów? Miszeczki znowu wylizane?
Niestety nie..
Mokrego chyba w ogóle nie ruszyły, suchego natomiast bardzo mało im zostało, więc to pewnie jadły. Zero zainteresowania jedzeniem, woda też prawie nie ruszona.
W jednej kuwecie, zielonej, bardzo brudno, w drugiej prawie pusto.
Wszystkie pochowane, jednak jak się je weźmie, to nie uciekają, chociaż serducha im szybko biją.
Wyglądają zdrowo, w przeciwieństwie do nas
queen_ink pisze:Proszę o zdjęcie Rysi z ogłoszeń.
Czy mamy dorosłego, spokojnego kota, który mógłby iść do domu z 2-letnim dzieckiem? Mam potencjalnego chętnego, który z ankiety i mail wygląda bardzo dobrze, wizyty przed nie zdążyłam zrobić, bo w międzyczasie pojawili się państwo zdecydowani na Ryśkę. Może Milka? Albo Maciej albo Ruda?
queen_ink pisze:Proszę o zdjęcie Rysi z ogłoszeń.
Czy mamy dorosłego, spokojnego kota, który mógłby iść do domu z 2-letnim dzieckiem? Mam potencjalnego chętnego, który z ankiety i mail wygląda bardzo dobrze, wizyty przed nie zdążyłam zrobić, bo w międzyczasie pojawili się państwo zdecydowani na Ryśkę. Może Milka? Albo Maciej albo Ruda?
vega29 pisze:Miszelina, odepnij już banerek z aukcją Kropeczki. Kasa zebrana. Banerek odsyła do zakończonego allegro.
Tweety pisze:Rufin lepiej, ładnie się mu wszystko goi, wyniki w miarę przyzwoite. Może w poniedziałek go odbierzemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, Google [Bot], luty-1, puszatek, squid i 81 gości