cypisek pisze:boni , ja jestem bardzo wesołym człowiekiem..i po prostu mam szacunek do pieniędzy,bo znam smak ich braku....
a co do Boga i jego uczni....
oni dawali naukę za darmo!!!!wiec widzę,że nie załapałaś skąd moje nakierowanie na kasę!!!
dlaczego chcesz rozmawiać..... za coś....?? skoro tak nauczasz i kierujesz życiem to mam nadzieję , że jesteś szczęśliwa, masz kasę i w ogóle wszystkie plagi ciebie omijają.!!!
a zapomniałam nic za darmo nie ma u ciebie ,wiec nie uchylisz rąbka tajemnicy swej nauki![]()
Dziewczyny zadawały konkretne pytana , nie odpowiedziałaś..skąd czerpiesz swą wiedzę i dlaczego sama powołałaś się na nauczyciela??
dajesz takie pokrętne odpowiedzi...
karolinah pisze:Przeczytalam to co wrzucila cypisek i dla mnie jest to fantastyczny przykład robienia ludziom wody z mózgu w połączeniu z robieniem kasy na naiwniakach.
Taka pseudopsychologia, pseudofilozofia, pseudoreligia dla ubogich i naiwnych, ale gotowych wydać powiedzmy te 29.99 na książkę z pseudomądrościami z której jedyna rzecz jaka wyniknie to przyrost zer na koncie autorów.

boni pisze:opis ksiazki nie jest prawem przyciagania i nie zbuduje twojego zycia. ty sama jestes budowniczym . to co wydarzylo sie w zyciu przyciagnelas myslami. i dlatego dla mnie osobiscie jest wazne jak myslec , zeby zycie bylo nieustajaco piekne i radosne. nie musisz niczego czytac , bo i tak po przyjrzeniu sie swojemu zyciu , bedziesz znala jakosc swoich mysli.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości