strach przed zmiana- tak wyglada !!!!!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt sty 01, 2010 18:20 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisek nie jest mężczyzną, a to co odczytałaś jako treść wywodu pisaną przez mężczyznę jest cytatem słów Łukasza Kierusa z tej strony

http://www.prawoprzyciagania.pl/sekret/ ... e-ci-dane/

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt sty 01, 2010 18:37 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

:) kobietą jestem .Aktualne czy nie ....po prostu dałam namiastkę obrazu o co w tym kaman....skoro ty....ciągle pół słówkami... :kotek:

dorobella/dokładnie ,zapomniałam dodać skąd ten cytat dzięki :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sty 01, 2010 18:40 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisek pisze:boni , ja jestem bardzo wesołym człowiekiem..i po prostu mam szacunek do pieniędzy,bo znam smak ich braku....
a co do Boga i jego uczni....

oni dawali naukę za darmo!!!!wiec widzę,że nie załapałaś skąd moje nakierowanie na kasę!!!
dlaczego chcesz rozmawiać..... za coś....?? skoro tak nauczasz i kierujesz życiem to mam nadzieję , że jesteś szczęśliwa, masz kasę i w ogóle wszystkie plagi ciebie omijają.!!!
a zapomniałam nic za darmo nie ma u ciebie ,wiec nie uchylisz rąbka tajemnicy swej nauki :roll:
Dziewczyny zadawały konkretne pytana , nie odpowiedziałaś..skąd czerpiesz swą wiedzę i dlaczego sama powołałaś się na nauczyciela??
dajesz takie pokrętne odpowiedzi... :roll:

może coś od siebie ..,,napiszesz....
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 01, 2010 18:50 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Przeczytalam to co wrzucila cypisek i dla mnie jest to fantastyczny przykład robienia ludziom wody z mózgu w połączeniu z robieniem kasy na naiwniakach.
Taka pseudopsychologia, pseudofilozofia, pseudoreligia dla ubogich i naiwnych, ale gotowych wydać powiedzmy te 29.99 na książkę z pseudomądrościami z której jedyna rzecz jaka wyniknie to przyrost zer na koncie autorów.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt sty 01, 2010 19:42 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Uważam, że kwestia nastawienia jest bardzo ważna ...
Przykład nr.1 Koleżanka myśląca notorycznie negatywnie, szukająca wyimaginowanych zagrożeń i niebezpieczeństw, owszem wie, że powinna zmienić nastawienie, ale nie robi tego powiedzmy "z przyzwyczajenia"....no trudno, ze często spotykają ją złe rzeczy....
Przykład nr 2 Koleżanka po rozwodzie, dziecko mieszka z nią, były ma nierówno pod sufitem, była nawet karna o znęcanie. Co jakiś czas ją zastrasza w kwestii widzeń z dzieckiem i wtedy ona notorycznie wydzwania do znajomych co robić, czysty schemat. Tłumaczenie to rzucanie grochem o ścianę, bo za jakiś czas znowu będą telefony w stylu czy to zgodne z prawem, co robić....
Przykład nr 3 Koleżanka stawia karty za free, nachodzą ją, nękają "powróż, powróż", jakby nie miała swojego życia, przychodzą nawet z pierdołami. Jestem pewna, że gdyby mieli zapłacić 3 razy zastanowiliby się czy do niej się zwrócić.

Do wszystkiego trzeba mieć zdrowe podejście....karolinah znam chłopaka pochodzącego z bardzo religijnej , katolickiej rodziny. Studiował teologię i zaczytywał się tego rodzaju dziełami

http://www.voxdomini.com.pl/vass/kat4.html

Objawy choroby - schizofrenia, udało się go umieścić w szpitalu, z którego wypisała go matka uważając, że jest opętany. Nie jest leczony, nie jest nigdzie zarejestrowany, nie uczy się i nie pracuje (a za nie długo wejdzie w wiek chrystusowy). Za to jeździ na jakieś spotkania z różnymi uzdrowicielami egzorcystami.

Może dlatego czasem jest potrzebny ów mistrz-nauczyciel, żeby uczeń nie zboczył na manowce....

Jak moja koleżanka po przeczytaniu kilku pozycji książkowych Murphy'ego, która była bliska obłędu...bo nie wyszło, obarczała ludzi winą.

dorobella

Post » Pt sty 01, 2010 21:26 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

karolinah pisze:Przeczytalam to co wrzucila cypisek i dla mnie jest to fantastyczny przykład robienia ludziom wody z mózgu w połączeniu z robieniem kasy na naiwniakach.
Taka pseudopsychologia, pseudofilozofia, pseudoreligia dla ubogich i naiwnych, ale gotowych wydać powiedzmy te 29.99 na książkę z pseudomądrościami z której jedyna rzecz jaka wyniknie to przyrost zer na koncie autorów.

też takie jest moje zdanie
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 01, 2010 22:33 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Znacie powiedzenie "nieszczęścia chodzą parami" - to słowna ilustracja prawa przyciągania. Jak ktoś będzie myślał o tym co złego może go spotkać, bał się , że np. ukradną mu samochód, że nie zda egzaminu...to w końcu go to spotka.

Gdybym nie wierzyła, że mi się uda wyciągnąć dziecko z poważnego stanu...albo by go nie było, albo przebywałby w ośrodku. "Jeśli wiara czyni cuda musisz wierzyć, że się uda".

dorobella

Post » Pt sty 01, 2010 22:40 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cudownie , ze zycie jest zbudowane na zasadzie kontrastu.
miara mojego zycia jest radosc wiem czego NIE CHCE i dlatego wiem CZEGO CHCE. moje zycie jest oda do radosci. , bo wiem jak dziela prawo przyciagania.
cypisku a wiec do widzenia , jesli sadzisz , ze to bzdura.
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Sob sty 02, 2010 0:24 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

przeczytalam opis tej ksiazki. moja wyobraznia jest rozbudowana ale to jest... no, niebywale
taki stek szumnych hasel, zestawienie pseudofilozofii, psychologii, terapii z nie wiadomo czym jeszcze
a juz najlepszy Abraham zbiorowy
to sie nazywa naciaganie ludzi
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Sob sty 02, 2010 11:28 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

opis ksiazki nie jest prawem przyciagania i nie zbuduje twojego zycia. ty sama jestes budowniczym . to co wydarzylo sie w zyciu przyciagnelas myslami. i dlatego dla mnie osobiscie jest wazne jak myslec , zeby zycie bylo nieustajaco piekne i radosne. nie musisz niczego czytac , bo i tak po przyjrzeniu sie swojemu zyciu , bedziesz znala jakosc swoich mysli.
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Sob sty 02, 2010 15:10 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Naciąganie ludzi z zastraszaniem proponuje "jasnowidz Tara" z tej strony

http://serversiders.com/tara-jasnowidz.pl

http://www.tara-jasnowidz.pl/

wysyłają ludziom na e-maile, że czeka ich wygrana i za jedyne 199 zł dostaną opis. Jak nie odpowiesz, zaczyna się nękanie w stylu " jak nie zgodzisz się na wróżbę będą spotykać cię nieszczęścia, negatywne siły i coś tam jeszcze" . Ludzie podatni na tego typu rzeczy sami będą je przyciągać, aż uwierzą, że nibyTara jasnowidz jest ich jedynym ratunkiem...

http://www.tara-jasnowidz.pl/relances.php?r=24

Nikt nas nie zmusza jak myślimy, nie straszą nas, że jeśli nie zaczniecie robić tego czy tamtego spadną na was plagi. Wybór należy do Nas.

dorobella

Post » Sob sty 02, 2010 17:34 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

dla mnie jest bzdurą jak to nazwałaś branie kasy ,
pozytywne myślenie to ja mam.!!!
humor mam
kotki mam
pomagać ,pomagam za darmo..i cieszy mnie to ,ze mogę robić dobre uczynki
,które kiedyś wrócą .....
więc boni nawet nie próbowałaś nikomu doradzić ...za darmo.,. :?
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 02, 2010 18:22 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Eeee nie rozumiem tematu. Przyciąganie ziemskie istnieje ale magia? Feng Shui? Jakoś to dla mnie skomplikowane. Wole z C. pogadać na gadu gadu jakoś mi potem lepiej. A życie jest jakie jest. Czy to moja wina, że nie urodziłam się w królewskiej rodzinie? Nie! I muszę moze troszkę więcej popracować żeby cokolwiek osiągnąć.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob sty 02, 2010 18:30 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

:wink:
Zorba skoro o królewskiej ...to wiesz....czas ucieka.....baldachim haftuj. :mrgreen: :!:
Obrazek

cypisek

Post » Sob sty 02, 2010 18:46 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:opis ksiazki nie jest prawem przyciagania i nie zbuduje twojego zycia. ty sama jestes budowniczym . to co wydarzylo sie w zyciu przyciagnelas myslami. i dlatego dla mnie osobiscie jest wazne jak myslec , zeby zycie bylo nieustajaco piekne i radosne. nie musisz niczego czytac , bo i tak po przyjrzeniu sie swojemu zyciu , bedziesz znala jakosc swoich mysli.

a coz to za pomysly? i jak udowodnione? bardzo to ciekawe tezy - to znaczy nieszczescia, ktore spotkaly moich Bliskich spowodowane sa moimi myslami? w jaki niby sposob ta teoria tlumaczy to, ze w ludzkim zyciu sa dramaty, smutek? wszystko przez te zle mysli?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

[poprzednia][następna]