Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Nie znam sumakaCzy zwierzęta nie interesują się nim?
Kto to jest Twój outsitter?
Teraz są same straszne rzeczy dla suczki – Krzyś w nowej zimowej czapce wszedł do przedpokoju, na brzegu stawku była ogromna kula śniegu…
Całe szczęście Mikuś nie ma takich problemów.
Petard i rakiet było wyjątkowo mało i krótko trwały – syn ocenił ze to efekt kryzysu…
Choco na nic nie reagowała ale Mikuś najpierw oglądał się na nas a nawet potem usiadł sobie na oknie.![]()
Denerwowałam się o głosowanie - Prakseda jednak wygrała po tylu miesiącach prób.
kussad pisze:Tak, na rośliny muszę bardzo uważać – suczka aportuje dosłownie wszystko więc muszę uważać co to jest bo przy okazji zawsze to gryzie…
Kwiatów w domu też nie mam bo zbytnio wszystkim interesował się Mikuś…
Teraz czekam na księżycowy dzień liścia i jeśli go nie przegapię posieję owies… na targowisku przed Świętami były w sprzedaży wszystkie zboża ale żyto i pszenicę mi odradzono że będę bardzo długo czekała zanim wykiełkują i nie będą smaczne![]()
Mam obok nóg czekoladowy mięciutki dywanik a obok mnie leży a właściwie prawie zasypia jakiś sfinksie… chociaż nie jeszcze ma siłę trzymać łebek w górze![]()
Mąż z tyłu leży i ogląda jakiś film, syn trochę gra na gitarze a trochę siedzi nad matematyką…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości