Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:rudolfie jestem za działaniem - na kiedy cię wpisać na karmienie w Wielgowie?
last_hope pisze::surprise: Kocham zagadki
last_hope pisze:Nie ładnie ,nie ma juz meskiej przyjazni???
salps pisze:Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio.Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański
salps pisze:Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio.Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański
kya pisze:salps pisze:Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio.Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański
Salps ciesze sie ,ze zjawiles sieNa pewno meski zmysl przyda sie niedlugo jak sciagniemy barak .Trzeba bedzie przystosowac go dla kociastych .Estetyka zajma sie kobiety
![]()
Ja mam 145 zl na zwirek od dzieciakow ze szkoly i tez szukam najtanszego zrodla. Mozna kupic bardzo tanio na allegro np.tu http://www.allegro.pl/item860838282_nor ... centa.html i nawet doliczajac koszty wysylki jest to prawie polowe taniej niz w hurtowni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 117 gości