LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 18:52 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kase trzyma Vidal czyli Leszek .On tez zalozy nowe konto na ewentualne datki:)
Poniewaz ja zakladalam konto Kasi i z niego czasami pisalam bede uaktualniac wplaty i wyplaty .
Ide teraz nakarmic swoje bezdomniaki a ptem zrobie uaktualnienie na 1 stronie.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt sty 01, 2010 19:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Vidal dzięki wielkie
widzę że z nowym rokiem dwie nowe osoby na wątku :)
damy radę....

p.s. my z kya baaardzo zacieśniamy więzi w sprawie :ryk: jutro o 8.00 na ten przykład

Agiis-s :no nie calkiem nowe, ja na przyklad jestem tu od ok. roku pamietam jak bralas na tymczas Malpy, a Kya Norka :D

last_hope

Od: Czw gru 24, 2009 22:05

Post » Pt sty 01, 2010 19:35 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

agiis-s pisze:rudolfie jestem za działaniem - na kiedy cię wpisać na karmienie w Wielgowie?

Wiesz, ja nadal bez transportu, jeszcze przez jakiś czas, ale jutro się widzimy, to pogadamy, w końcu nie ma sytuacji bez wyjścia :ryk: no i nowe Dobre Ludziki może uda się poznać osobiście: Vidal, last_hope, I hope :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Pt sty 01, 2010 19:38 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Vidala znam :mrgreen:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt sty 01, 2010 19:46 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Noo,ja tez Vidala znam,nawet rozwodem juz go zdazylam straszyc :ryk: :ryk: :ryk:
Last hope teraz mi mózg paruje zeby domyslic sie kto Ty jestes :mrgreen:

kya

Post » Pt sty 01, 2010 20:04 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

:surprise: Kocham zagadki :mrgreen:

last_hope

Post » Pt sty 01, 2010 20:12 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

last_hope pisze::surprise: Kocham zagadki :mrgreen:

Chyba juz wiem:-P

Ok, stan finansow uaktualnilam w 1 watku .Poniewaz Vidal dostal faktury za slupki,siatke etc etc to albo spisze od niego to wszystko i wprowadze na 1 strone albo on sam to zrobi. W ogole to mysle ,ze Vidal zalozy nowy watek bo jest mi nieporecznie pisac w konta osoby, ktorej juz tu nie ma ( kacola)

kya

Post » Pt sty 01, 2010 20:31 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio :) .Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

salps

Od: Czw lis 19, 2009 18:17

Post » Pt sty 01, 2010 20:36 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Nie ładnie , :crying: nie ma juz meskiej przyjazni??? :crying:

last_hope

Post » Pt sty 01, 2010 20:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

last_hope pisze:Nie ładnie , :crying: nie ma juz meskiej przyjazni??? :crying:

Teraz zglupialam znowu 8O 8O 8O 8O

kya

Post » Pt sty 01, 2010 20:49 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

salps pisze:Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio :) .Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański

Salps ciesze sie ,ze zjawiles sie :lol: Na pewno meski zmysl przyda sie niedlugo jak sciagniemy barak .Trzeba bedzie przystosowac go dla kociastych .Estetyka zajma sie kobiety :mrgreen:
Ja mam 145 zl na zwirek od dzieciakow ze szkoly i tez szukam najtanszego zrodla. Mozna kupic bardzo tanio na allegro np.tu http://www.allegro.pl/item860838282_nor ... centa.html i nawet doliczajac koszty wysylki jest to prawie polowe taniej niz w hurtowni

kya

Post » Pt sty 01, 2010 20:50 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

salps pisze:Melduję się po świętach.Zgodnie z obietnicą daną Panu Leszkowi ruszyłem sprawę trocin. Niestety nie ma już stolarni o której mówił ale postaram się sprawę załatwić inaczej.Czekam też na listę leków które zakupię. Jeśli chodzi o karmę to co dwa tygodnie będzie taka porcja jak ostatnio :) .Jeśli chodzi o zakup pieca czy innych potrzebnych rzeczy to jestem w stanie pomóc finansowo. Deklaruje swoją pomoc przy modernizacji i jak najlepszym wyposażeniu ośrodka w Wielgowie. Co do pomocy przy karmieniu i sprzątaniu to nie mogę się zadeklarować bo mój plan zajęć zmienia się bardzo często i nie chciałbym coś obiecywać .Prowadzę dwie duże firmy i tak to niestety wygląda.Ale będę pomagał inaczej tak jak potrafię i tak jak mogę nie oczekując nic w zamian. Pozdrawiam Tomasz Szymański

ale dziękuję możemy powiedzieć ??
:ok:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt sty 01, 2010 20:56 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:

Salps ciesze sie ,ze zjawiles sie :lol: Na pewno meski zmysl przyda sie niedlugo jak sciagniemy barak .Trzeba bedzie przystosowac go dla kociastych .Estetyka zajma sie kobiety :mrgreen:
Ja mam 145 zl na zwirek od dzieciakow ze szkoly i tez szukam najtanszego zrodla. Mozna kupic bardzo tanio na allegro np.tu http://www.allegro.pl/item860838282_nor ... centa.html i nawet doliczajac koszty wysylki jest to prawie polowe taniej niz w hurtowni

Sprawdzę ale interesuje mnie duży zakup i chcę dotrzeć bezpośrednio do producenta.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

salps

Post » Pt sty 01, 2010 20:58 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Pytanie ?Żwirek drewniany czy wkłady trocinowe.Co lepsze? co tańsze?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

salps

Post » Pt sty 01, 2010 21:01 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

To jest np.producent dobrego,drewnianego zwirku. Maja dobra opinie wsrod uzytkownikow:
Kantorex
Tel.338643789 , 694-439-709
kantorex_sj@interia.pl
Ale to nie jest nasz rejon ,to gdzies bardziej na poludnie

Tu drugi producent:
Eko Opał
Produkcja Pelletu
Maria Skalczyńska
Ul. Wojska Polskiego 108/112
97-300 Piotrków Tryb.
http://eko-opal.com/
wszystko jednak daleko od nas :(