Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:e-dita normalnie nie mogę....one o tobie chyba się informują na jakimś forum w stylu dobreczłowieki.pl
zresztą w Świnoujściu też takie forum działa o czym wie Monika
sebriel pisze:Czy dla kotów są również jakieś "osłony" na wątrobę itp? chodzi mi o sytuację, gdy podawany jest długo jakiś lek, i czy u kota można jakoś uchronić wątrobę i nerki?
Istna pisze:sebriel pisze:Czy dla kotów są również jakieś "osłony" na wątrobę itp? chodzi mi o sytuację, gdy podawany jest długo jakiś lek, i czy u kota można jakoś uchronić wątrobę i nerki?
Sebriel - mi Cichocki kazal dawac Pukuni Essentiale Forte - jako oslonowe na watrobe. Puki nie chciala tego jesc - smierdzialo jej ziolowo. Jak chcesz moge Ci dac - mam cale opakowanie
sebriel pisze:Istna pisze:sebriel pisze:Czy dla kotów są również jakieś "osłony" na wątrobę itp? chodzi mi o sytuację, gdy podawany jest długo jakiś lek, i czy u kota można jakoś uchronić wątrobę i nerki?
Sebriel - mi Cichocki kazal dawac Pukuni Essentiale Forte - jako oslonowe na watrobe. Puki nie chciala tego jesc - smierdzialo jej ziolowo. Jak chcesz moge Ci dac - mam cale opakowanie
Gdybyś mogła... a ja oddała bym ci od razu twój kołnierz i ubranko posterylizacyjne- bo mam je u siebie
dominikanna1 pisze:Istna pisze:sebriel pisze:Czy dla kotów są również jakieś "osłony" na wątrobę itp? chodzi mi o sytuację, gdy podawany jest długo jakiś lek, i czy u kota można jakoś uchronić wątrobę i nerki?
Gdybyś mogła... a ja oddała bym ci od razu twój kołnierz i ubranko posterylizacyjne- bo mam je u siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 84 gości