KOCIE PODZIEMIE CZYLI BEZDOMNE WROCŁAWSKIE KOTY CZĘŚĆ I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 26, 2009 0:45 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 0:50 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Może w lutym uruchomię od nowa mój dt...ale nic nie mogę obiecać. Będę wiedziała w lutym, co i jak. Ale to co wiem na pewno: potrzebowałabym wsparcia finansowego. :oops: To jest moja główna przeszkoda :oops:
=========================
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Sob gru 26, 2009 0:57 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

No to tylko Tobie szepna ,ze dziewuszki sa sliczne bunia i Zara, Kasia szczesliwa,a Zara sie nakolankowo zachowuje i bardzo do innych domowników dystansuje-tylko Kasie obsciskuje, no Bunia to jak wiesz miziak przyklejak...
Szukam domku dla slicznego miziaka z Ostródy(ze schronu0..i kurka nie wiem , czy popili w swieta,ze nikt go nie chce taki miziak...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 1:05 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Kochana Zara! Bardzo się cieszę, pozdrowienia dla ich Kasi i głaski dla dziewczynek przesyła ich były dt! :1luvu:

Moja rodzina mieszka w Olsztynie, rzut beretem od Ostródy...brat niepełnoletni jest mega kociarzem, ale mama nieprzejednana...ehhh, ale za 4-5 lat Michał czmychnie z domu i odda jakiemuś kociemu sercu swoje prokocie serce.
Obrazek
http://www.allegro.pl/item924254167_dla ... haryt.html

Otiskowa Mama

Od: Nie cze 07, 2009 14:11

Post » Pon gru 28, 2009 8:38 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Podrzucamy koteczki :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon gru 28, 2009 15:16 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów ;) ). Z domkiem mam kontakt osobisty :) Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 28, 2009 15:31 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Gibutkowa pisze:Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów ;) ). Z domkiem mam kontakt osobisty :) Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl

:ok:

Agness78

Post » Wto gru 29, 2009 6:09 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Gibutkowa pisze:Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów ;) ). Z domkiem mam kontakt osobisty :) Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl

8 miesięczna koteczka , wygląda jak Piko z wątku Otiskowej, cudna, tylko jeszcze przed sterylką, ale jeśli domek poczeka .... :ok: to jest mała "piwniczanka" z tej samej piwnicy co Piko i Karo i Pedro :kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto gru 29, 2009 10:46 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

jessi74 pisze:

8 miesięczna koteczka , wygląda jak Piko z wątku Otiskowej, cudna, tylko jeszcze przed sterylką, ale jeśli domek poczeka .... :ok: to jest mała "piwniczanka" z tej samej piwnicy co Piko i Karo i Pedro :kotek:

Dzięki za info :) Na pewno podeślę zdjęcia :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto gru 29, 2009 11:37 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Jessi jak już będzie zdjęcie to mi wyślij na PW kontakt do DT, bo jutro znajomi będą najprawdopodobniej oglądać jeszcze jednego kociaka i też by się przeszli do koteczki od razu. Dzięks :) Nawet jak jeszcze zdjęcia nie będzie to tez mi kontakt podeślij to się przejdą w wolnej chwili :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro gru 30, 2009 8:59 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Podrzucamy :ok:

Agness78

Post » Śro gru 30, 2009 21:57 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

INFO dla wrocławianek - z uwagi na likwidację sklepu zoo ( budynek dworca pkp, od strony ul. Suchej ) jeszcze tylko jutro do godz. 17.00 wielka wyprzedaż towaru, karmy po odniżonych cenach, artykuły zoologiczne, okazja naprawdę polecam :ok: tylko jeszcze jutrzejszy dzień

jessi74

Post » Czw gru 31, 2009 6:08 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

Gibutkowa pisze:Jessi jak już będzie zdjęcie to mi wyślij na PW kontakt do DT, bo jutro znajomi będą najprawdopodobniej oglądać jeszcze jednego kociaka i też by się przeszli do koteczki od razu. Dzięks :) Nawet jak jeszcze zdjęcia nie będzie to tez mi kontakt podeślij to się przejdą w wolnej chwili :)

ostatnie dni adopcje idą bardzo szybko i wszystko się zmienia..... burasia już ma domek, jest jeszcze około półroczna czarna koteczka z białym krawatkiem :D

jessi74

Post » Czw gru 31, 2009 6:12 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

niestety nowy rok dla ośmiu kotków z okolic budowy przy NFZ nie przyniesie dobrych zdarzeń...... :( z uwagi na zakończenie budowy i otwarcie budynku kotki tracą miejsce do karmienia...... to centrum miasta , ruch, tramwaje :( :(
co najmniej trzy z nich nadawałyby się do domu wychodzacego, to młode kotki - sytuacja alarmująca!
po nowym roku będą zdjecia ! może ktoś zna jakieś miejsce na wsi, gdzie możnaby je wywieźć? przynajmniej kilka uratować? kotki będą wysterylizowane i część z nich postaramy się zaszczepić!
Ostatnio edytowano Czw gru 31, 2009 6:35 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Czw gru 31, 2009 6:13 Re: 50 BEZDOMNYCH DOKARMIANYCH KOCIAKÓW I 1 KARMICIELKA WROCŁAW

proszę o podnoszenie wątku! sprawa bardzo pilna! :( może zmienimy tytuł wątku....

jessi74

[poprzednia][następna]