Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów). Z domkiem mam kontakt osobisty
Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl
Gibutkowa pisze:Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów). Z domkiem mam kontakt osobisty
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów). Z domkiem mam kontakt osobisty
8 miesięczna koteczka , wygląda jak Piko z wątku Otiskowej, cudna, tylko jeszcze przed sterylką, ale jeśli domek poczeka ....to jest mała "piwniczanka" z tej samej piwnicy co Piko i Karo i Pedro
Gibutkowa pisze:Jessi jak już będzie zdjęcie to mi wyślij na PW kontakt do DT, bo jutro znajomi będą najprawdopodobniej oglądać jeszcze jednego kociaka i też by się przeszli do koteczki od razu. DzięksNawet jak jeszcze zdjęcia nie będzie to tez mi kontakt podeślij to się przejdą w wolnej chwili
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości