moś pisze:witam, trzymam mocno za Tosie- bedzie dobrze tosiulko
Bardzo bym tego chciała

Moderator: Estraven
moś pisze:witam, trzymam mocno za Tosie- bedzie dobrze tosiulko
Hannah12 pisze:Jaka ona dzielna, że tak ładnie leży pod kroplówką![]()
![]()
![]()
![]()
Wygłaszcz ja od mnie.
trawa11 pisze:Moja kochana Tosieńko, walcz, nie daj sie chorobie![]()
![]()
tosiula pisze:trawa11 pisze:Moja kochana Tosieńko, walcz, nie daj sie chorobie![]()
![]()
Walczymy Trawko. Może się jeszcze raz uda wyleczyć Tosieńkę. Już trochę było tych kryzysów. Ale teraz jest najtrudniej. Oby tylko nie wdała się żółtaczka.
trawa11 pisze:tosiula pisze:trawa11 pisze:Moja kochana Tosieńko, walcz, nie daj sie chorobie![]()
![]()
Walczymy Trawko. Może się jeszcze raz uda wyleczyć Tosieńkę. Już trochę było tych kryzysów. Ale teraz jest najtrudniej. Oby tylko nie wdała się żółtaczka.
cieple mysli Tosiulko posyłam Tobie![]()
a Za Tosieńkę kciuki caly czas , musi zdarzyc sie cud![]()
![]()
andziula20 pisze:wielkie ogromne kciuki za Tosię![]()
![]()
przytulam Cię mocno, jak to dobrze że masz Sarę, ona chyba młoda jest, a taka dzielna
będzie dobrze
myślę o Was ciepło i wraz z Tż-tem mocno trzymamy kciuki
andziula20 pisze:Super Tosiulko że jest ktoś na kogo można liczyć i że jest taką odpowiedzialną młodą dziewczyną. Szczególnie teraz, kiedy patrzy się na nastolatków którym pstro w głowie. Sama niby jestem młoda ale jak patrzę na roczniki mlodsze, na to co wyrabiają to czasem brak słów. Ja też nie jestem idealna, ale to co czasem wokół się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. No i pewnie ja sama pewnie byłabym zestresowana taką sytuacja. Wygłaskaj i ucałuj biedniusią Tosieńkę.
Dorota pisze:Kciuki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin, Blue, Google [Bot] i 225 gości