Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:BARDZO PROSIMY O WYKUPIENIE"ABONAMENTU" W WYSOKOŚCI 10 ZL MIESIECZNIE NA WROCŁAWSKIE BIEDY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BARDZO PROSIMY A WLAŚCIWIE BŁAGAMY
![]()
![]()
,,,,,,,przepraszam za wielgachne litery
Mruczeńka1981 pisze:krynia08 pisze:BARDZO PROSIMY O WYKUPIENIE"ABONAMENTU" W WYSOKOŚCI 10 ZL MIESIECZNIE NA WROCŁAWSKIE BIEDY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BARDZO PROSIMY A WLAŚCIWIE BŁAGAMY
![]()
![]()
,,,,,,,przepraszam za wielgachne litery
bardzo bardzo
TO BEDZIECIE MNIE LAĆGibutkowa pisze:Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamąNo i tak się skończyło żebranie
krynia08 pisze:TO BEDZIECIE MNIE LAĆGibutkowa pisze:Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamąNo i tak się skończyło żebranie
TO JUZ NIE BEDĘ
![]()
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:TO BEDZIECIE MNIE LAĆGibutkowa pisze:Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamąNo i tak się skończyło żebranie
TO JUZ NIE BEDĘ
![]()
Eeee tam lać od razuJa tak dla jajec napisałam. A jak o jajcach mowa to nasz Kropulski zwany Tornadem został właśnie uodjajcony
szkoda ze za stara na solarkedagmara-olga pisze:złociaki wpadną do skarbonki!
na bazarku został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości