KS prestiżowy klub forumowy- przyłącz się!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 11:33 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

Bardzo prosimy o pomoc :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Śro gru 30, 2009 12:36 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

i siup, miejsce w pierwszej dwudziestce czeka, a pomoc bardzo potrzebna.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro gru 30, 2009 14:36 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 30, 2009 14:45 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

BARDZO PROSIMY O WYKUPIENIE"ABONAMENTU" W WYSOKOŚCI 10 ZL MIESIECZNIE NA WROCŁAWSKIE BIEDY :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: BARDZO PROSIMY A WLAŚCIWIE BŁAGAMY :oops: :oops: :mrgreen: ,,,,,,,przepraszam za wielgachne litery :twisted:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 15:06 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

krynia08 pisze:BARDZO PROSIMY O WYKUPIENIE"ABONAMENTU" W WYSOKOŚCI 10 ZL MIESIECZNIE NA WROCŁAWSKIE BIEDY :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: BARDZO PROSIMY A WLAŚCIWIE BŁAGAMY :oops: :oops: :mrgreen: ,,,,,,,przepraszam za wielgachne litery :twisted:

bardzo bardzo :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Śro gru 30, 2009 15:30 Re: "Kocia Skarbonka" dorzuć się na walkę o koty z Wrocławia

Mruczeńka1981 pisze:
krynia08 pisze:BARDZO PROSIMY O WYKUPIENIE"ABONAMENTU" W WYSOKOŚCI 10 ZL MIESIECZNIE NA WROCŁAWSKIE BIEDY :!: :!: :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: BARDZO PROSIMY A WLAŚCIWIE BŁAGAMY :oops: :oops: :mrgreen: ,,,,,,,przepraszam za wielgachne litery :twisted:

bardzo bardzo :mrgreen:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: BŁAGAMYYYYYYYYYYYYY :piwa:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 18:54 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

:mrgreen: a ja DZIADUJĘ dalej o dyszki :ryk: :ryk: :ryk: :twisted:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 19:01 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamą :roll: No i tak się skończyło żebranie :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 30, 2009 19:03 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

Gibutkowa pisze:Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamą :roll: No i tak się skończyło żebranie :lol:
TO BEDZIECIE MNIE LAĆ :( TO JUZ NIE BEDĘ :oops: :oops:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 19:38 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

krynia08 pisze:
Gibutkowa pisze:Tak mi się przypomniało jak mój braciszek kiedy był mały (5-6 lat) bawił się ze swoim najlepszym kumplem z podwórka w "żebraków". Siedzieli pod bramą i się kiwali do przodu i do tyłu i darli na pół podwórka do przechodniów "daaajjj paaani dwa złote na lodaaa". No i kiedyś tak wyżebrali kasę od mojej sąsiadki a sąsiadka śmiejąc się z ich pomysłowości podzieliła się tym z moją mamą :roll: No i tak się skończyło żebranie :lol:

Eeee tam lać od razu ;) Ja tak dla jajec napisałam. A jak o jajcach mowa to nasz Kropulski zwany Tornadem został właśnie uodjajcony :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 30, 2009 19:40 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze:

Eeee tam lać od razu ;) Ja tak dla jajec napisałam. A jak o jajcach mowa to nasz Kropulski zwany Tornadem został właśnie uodjajcony :)
:ryk: :ryk: :ryk: no to dalej będę DZIADOWAĆ :mrgreen: POMOCY LUDZISKA.........no to mamy zajaczka zamiast kota jak to mówi mirka_t :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 19:41 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

złociaki wpadną do skarbonki!
na bazarku został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli :-)
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 30, 2009 20:18 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

dagmara-olga pisze:złociaki wpadną do skarbonki!
na bazarku został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli :-)
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
szkoda ze za stara na solarke :ryk: :ryk: :ryk: laseczki młode kupować żeby sie podobać :twisted:
krynia08

Post » Śro gru 30, 2009 21:54 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

:ok: :mrgreen:
krynia08

Post » Czw gru 31, 2009 10:51 Re: "Kocia Skarbonka" uratuj kociaka za dziesiątaka!!

Dziękujemy za podnoszenie i żebry :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]