Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:HeheKumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary
"No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.
nika28 pisze:Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.
Uff, to super, bo ja nie śpie po nocach i kombinuje jakby mu pomóc...
Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:HeheKumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary
"No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tam mam złe.... ale w zasadzie dobre wiadomości
![]()
Rozmawiałam z Panią Małgosią i zarówno szary jak i biało-rudy trafiły do adopcji![]()
![]()
Mam nadzieje że trafiły do dobrych domków![]()
A te kiciusie im się by nie spodobały?![]()
To też bardzo fajne, przyjacielskie kocurki.... nadal czekają smutaski w klatkach![]()
1126/09 kocurek
1138/01 kocurek
Gibutkowa pisze:Dobra to może tak - ktoś będzie w tą sobotę w schronie? Bo chyba jednak się przemogą i wpadną, a nie ma sensu zdjęć podsyłać jak kotki na dniach do domu idąKułeczko Ty będziesz? Bo jak tak to im podam twój numer telefonu żeby się tam nie pogubili
molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezkoZwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...
Agness78 pisze:molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezkoZwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...
Przeważnie bywa Kruszynai najczęściej w niedzielę między 10-12.
Samemu jest bardzo ciężko, dlatego najlepiej w 2 osoby
szkoda że za stara na baletydagmara-olga pisze:bazarek się rozkręcił i teraz został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 460 gości