Moderator: Estraven

Gibutkowa pisze:HeheKumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary
"No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.
nika28 pisze:Mruczeńka1981 pisze:po Nowym Roku w końcu przyjeżdżają dziewczyny z fundacji. Na miejsce Julka i Lulka, którzy idą do Jessi, mógłby jechać ten staruszek.
Uff, to super, bo ja nie śpie po nocach i kombinuje jakby mu pomóc...
Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:HeheKumplowi się spodobał biało-rudy a jego żonie szary
"No ale dwóch przecież nie możemy wziąć..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tam mam złe.... ale w zasadzie dobre wiadomości
![]()
Rozmawiałam z Panią Małgosią i zarówno szary jak i biało-rudy trafiły do adopcji![]()
![]()
Mam nadzieje że trafiły do dobrych domków![]()
A te kiciusie im się by nie spodobały?![]()
To też bardzo fajne, przyjacielskie kocurki.... nadal czekają smutaski w klatkach![]()
1126/09 kocurek
1138/01 kocurek
Gibutkowa pisze:Dobra to może tak - ktoś będzie w tą sobotę w schronie? Bo chyba jednak się przemogą i wpadną, a nie ma sensu zdjęć podsyłać jak kotki na dniach do domu idąKułeczko Ty będziesz? Bo jak tak to im podam twój numer telefonu żeby się tam nie pogubili
słuszna decyzja.
molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezkoZwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...
i najczęściej w niedzielę między 10-12.
Agness78 pisze:molly88 pisze:Hm, a ktoś idzie na niedzielną wizyte czy w sobote tylko? Bo ja bym sie chetnie wybrała ale wiece pwierwszy raz samej to ciezkoZwłaszcza, że tam nic nikogo sie nie zna, ani samego schronu...
Przeważnie bywa Kruszynai najczęściej w niedzielę między 10-12.
Samemu jest bardzo ciężko, dlatego najlepiej w 2 osoby
Wysłałam ich też na Galerię Dominikańską - mają dziś zajrzeć czy są kotki. W każdym razie na pewno jakiś kociasty domek znajdzie 

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]szkoda że za stara na baletydagmara-olga pisze:bazarek się rozkręcił i teraz został do wzięcia krem w sam raz na karnawał! i na zimę, by przypomnieć sobie słoneczne dni!
- świetnej francuskiej marki NUXE - do kupienia tylko w aptekach, jeśli mnie pamięć nie myli
zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=105508
i na solarke za póżno

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 89 gości