Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 19:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

8O
Ula współczuję Ci przeżyć, co ten Diabełek jeszcze wymyśli :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto gru 29, 2009 19:59 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ula, zlituj się 8O

A może Gagunia nie jest kotem? :ryk:
Ela , kotki cztery i pieski dwa :-)

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Wto gru 29, 2009 20:12 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No co? Zdrowy, młody, pełen energii kotecek.
I tak ma być, a nie dziwoląg, który leje po kanapie.
:surprise:
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Wto gru 29, 2009 20:40 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Śmiejcie się, śmiejcie, a ja do tej pory nie mogę się uspokoić :(. Jeszcze jeden taki jej wyczyn i zawał mam jak w banku :twisted: .
To maleńkie śliczne jest tak nieobliczalne, że aż strach spuszczać ją z oka nawet na sekundę :roll:.

Bo fakt, że nauczyła się ściągać płytkę, by wleźć pod wannę, to już pomijam i nawet nie wspominam o takiej drobnostce... :roll: .
Płytka jest mocowana za pomocą magnesów na 3-ch rogach, a 4-y róg jest pusty. A że maleńka jest bardzo inteligentnym kotkiem, nauczyła się, w którym miejscu pacnąć łapeńką, tak by płytka spadła i otworzyła jej wejście pod wannę :roll: . Co założę tę nieszczęsną płytkę, Gagunia w sekundzie ją strąca :lol: .
Machnęłam więc ręką i jej odpuściłam. W sumie pod tą wanną nic nie ma, jak chce tam łazić, niech łazi :D. Płytka teraz stoi obok i czeka, aż Gaguni znudzi się zabawa :lol:.
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro gru 30, 2009 8:09 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Matko kochana :strach:
A ja myślałam, że moje futra są zdolne :roll:
Ulla, nie masz wyjścia, musisz podpaść Gagunię, żeby się nie mieściła w takich dziurach :wink:

Trzymaj się, dzielna kobieto!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 30, 2009 9:18 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ale historia z tym wywietrznikiem, o rety :D
A co do dziury pod wanną, to coś w sobie ma: moja Saninka lubiła tam łazikować i kiedyś długo jej szukałam, a tu gdzieś spod wanny, przy ścianie, jakieś szurgoty dochodzą. Sis za to uwielbia wsadzać tam łepek i łapiszcza i wywlekać gruz :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro gru 30, 2009 15:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

He he. A co powiecie na wannę ocieploną pokruszonym styropianem? I takąż płytkę na magnesach? :mrgreen:
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Śro gru 30, 2009 16:11 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ja mam zamiast płytki, taki gruby kawał styropianu. Jest oklejony tapetą podobną do kafelek, którymi obudowana jest wanna. Kawał styropianu jest od góry i od dołu przyklejony mocnym klejem i dodatkowo jeszcze wokół oklejone taśmą do pakowania paczek. A żeby ta taśma tak chamsko nie wyglądała to znowu na to jest przyklejona kolejna warstwa tapety :D Na razie dziewczyny tego nie sforsowały :twisted: Poprzednie konstrukcje padały zaraz na drugi dzień, ta już wytrzymuje od 4 m-cy :dance:

Ulla, ale masz czad z tą Gagunią! :twisted: Moja Pepsi tylko skacze na choinkę kiedy może, no i ma już na swoim koncie stłuczony świecznik świąteczny :mrgreen:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw gru 31, 2009 7:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Obrazek

Erin

Post » Czw gru 31, 2009 11:45 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla, życzymy Wam żeby Nowy Rok okazał się lepszy niż ten, który właśnie mija :love: Dużo zdrówka!

nanetka

Post » Czw gru 31, 2009 12:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Życzymy przede wszystkim, żeby Gagulec wydoroślał i zaprzestał swoich niecnych praktyk :?
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw gru 31, 2009 16:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nordstjerna pisze:He he. A co powiecie na wannę ocieploną pokruszonym styropianem? I takąż płytkę na magnesach? :mrgreen:

Hehehehe :lol: .
Całe szczęście u mnie styropianu pod wanną nie ma, bo już oczyma wyobraźni widzę stan mojego mieszkania, gdyby Gagunia dorwała się do takiej atrakcji 8O .
Wynosi za to w ząbkach resztki gruzu i się nimi zabawia w przedpokoju :roll: .
Oczywiście zabawa nadal aktualna i absolutnie buszowanie pod wanną Gaguni się nie znudziło :roll: :lol: . Całe szczęście nie jest tam brudno i nie muszę maleńkiej ślicznotki kąpać :D .
Niech tam łazi, jak ma ochotę :lol: .

Dziękujemy wszystkim Cioteczkom za życzenia i również życzymy szampańskiej zabawy sylwestrowej, samych pięknych chwil w Nowym Roku i spełnienia wszelkich marzeń! :D :1luvu: :piwa: :dance: :balony: :surprise:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt sty 01, 2010 9:31 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witamy się noworocznie! :piwa:

Erin

Post » Sob sty 02, 2010 19:46 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

My również witamy się w Nowym Roku :D

nanetka

Post » Pon sty 04, 2010 16:27 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witamy wszystkie Cioteczki odwiedzające nasz wątek w Nowym Roku! :D .
Oby był lepszy, niż wszystkie poprzednie! :ok: .

Moje maleńkie ślicznotki są bardzo grzeczne ostatnimi czasy, że aż mnie zaskakują :lol: .
Jakby mi ktoś kotki podmienił :mrgreen: .
Gagunia póki co nie leje (tfu, tfu!), ładnie bawi się z Niunienką i w ogóle dziewczynki są cud miód! :1luvu: .
Jeszcze żeby maleńka lepiej jadła, bo grymaśnica z niej nieprzeciętna, to byłoby super! :ok: :1luvu: .
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]