Kardamon i przyjaciele (od s. 50) Zojka w DS (od 93)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 25, 2009 16:52 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 26, 2009 12:07 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

hanelka jak miewa się Duszek i kardamonek?
Mikołaj nie zajrzał tam do Was z domkami?
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 27, 2009 7:58 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

hanelka jak miewa się Duszek i Kardamonek?
Trzymam kciuki za kociaste!!! :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 27, 2009 14:31 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

Mikołaj zajął się maleństwem bez nerki. :D

Kardamon to kardamon, prawdziwa, aromatyczna przyprawa w stadzie. Wnosi tyle radosnego zamętu. Rozproszy każde zmęczenie, każdy smutek. Na bardzo wielkie przytulanki nie ma już czasu, ale zawsze chwilę poświęci. I nie jest to chwila roztargniona, kradziona i pospieszna, tylko treściwa, pełna i niepodzielna. Jak się tuli, to całym sobą. Jak mruczy, to jakby mu za to płacili, ogłuchnąć można. Łapki zarzuca na szyję i gada, mruczy, gada. Ponawyprzytula się, wykokosi i już pędzi dalej, bo to bardzo zajęty kot :lol: Śpi też całym swoim jestestwem, każdą komóreczką. Można z nim wtedy zrobić wszystko i nawet nie drgnie. Co najwyżej przytuli się przez sen :love:

Duszek jest bardzo samotny w stadzie. To bardzo, bardzo smutny kot. :cry: Z żadnym się nie zaprzyjaźnił. Nie wywołuje już takich emocji, ale jeszcze... Nawet Maniek (który przygarnął Kardamona) z Kastorem, którzy tak ciepło przyjęli Bodzia i pomogli mu wejść w stado są do niego nastawieni najpierw wrogo, a teraz po prostu nieprzychylnie. Od kastracji co prawda nie minął jeszcze tydzień i na efekty trzeba pewnie jeszcze poczekać, ale strasznie mi żal chłopaka.

Poza tym ktoś permanentnie zasikuje mi mieszkanie. Nic nie jest bezpieczne. :(
Podejrzewamy którąś dziewczynkę, zestresowaną po ostatnich walkach, albo jest to protest przeciwko przepełnieniu.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 27, 2009 19:55 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

jejku, jak bardzo mi się żal zrobiło Duszka po przeczytaniu jak bardzo jest smutny i samotny :(
bardzo mocno życzę mu szybkiego znalezienia wspaniałego domku, w którym nie będzie musiał się bać rezydentów i starać się o ich akceptację :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie gru 27, 2009 20:45 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

strasznie mi go żal.Pzrypomina Pikusia w swoim odosobnieniu.No i Daszka. Choć Pikuś gozrej.Serce boli od patrzeniai płakać się chce.
hanelka mam już jako takiego kompa,jak mi puścisz jakąś treść i ze 4 foty na maila(inaczej fot nie przezucę) to zrobie ogłoszenia chłopakom. Na maila z którego wysyłam swoje foty czyli m.aska@wp.pl.
Nie zapomnij dodać swoich namiarów no i czy chłopaki mogą iść do innych kociastych.
Myslę że Duszek zmieni sie w swoim domku.Daszeczek też bardzo nabrał pewności.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 27, 2009 20:47 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

a,cha każdemu zrób osobnego-bo ja nie jestem gramotna w przerzucaniu pisania.A tak to sobie pokopiuje i powoli po jednym chłopaku dodam.dziś miałam inauguracje bo ramzesika robiłam.Wiele portali nie otworzyło mi sie.Sprawdzę w pracy jak zapisane.
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 29, 2009 8:46 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

no to hop!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto gru 29, 2009 19:24 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

hopsniemy z chłopakami!
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 29, 2009 19:33 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

Asiu, dziś spróbuję przysiąć i coś rozsądnego Ci powysyłać. Dzięki za chęć pomocy :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 29, 2009 19:36 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

hanelka treść to mozesz i tu zamieścic-ja sobie przekopiuje.O foty bardziej chodzi.Na tym kompie muszę mocno kombinować!!!
W sobote i niedzielę puszcze chłopaków.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 30, 2009 1:27 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

Tymczasem...

tak wygląda stosunek Duszka do kundla:

Obrazek

a tak sprawiedliwość:
(żeby sprawiedliwości stało się zadość, posłanko Sosera zostało permanentnie zasikane i biedak wylądował na glebie)

Obrazek
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 30, 2009 11:52 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

fajne chłopaki!!!
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 31, 2009 6:22 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

powodzenia w nowym roku!
niech marzenia staną się rzeczywistością!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw gru 31, 2009 7:01 Re: BP: Rudy wielbiciel człowieka czeka na swój prawdziwy dom!

izydorka pisze:powodzenia w nowym roku!
niech marzenia staną się rzeczywistością!

Nich tak sie stanie :lol:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]