Mruczuś [*] Choco i Mikuś

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 7:52 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 29, 2009 8:13 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Dzien Dobry :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 29, 2009 11:33 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Witam słonecznie Trelkiem śpiącym porannie :)
Obrazek
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto gru 29, 2009 14:01 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Powitałyście mnie ślicznym powojem, bardzo miłym uśmiechem i cuuudnie wyciągniętym Trelkiem a ja... jestem w nastroju na wrrrr - bardziej konkretnie za co się nie wezmę wszystko mi się nie zgadza, co chwilę znajduję błędy a 3/4 ludzi na urlopie i nie ma z kim tego uzgadniać, Kierowników też nie ma a trudno iść do Dyrektora :twisted: Dwa dni przed Świętami mnie nie było więc teraz jestem zasypana mailami i telefonami .... No to już Wam się wyżaliłam i znowu znikam :)

Żartuję sobie z Koleżanki że nie przyznała się do konkretnego zainteresowania czy korespondencji w sprawie Maluszka a nagle zmieniła tytuł wątka... pojechał :wink:

Czy moglibyście zainteresować się i trochę pomóc w głosowaniu na Krakvet. Owszem Prakseda narazie wygrywa ale wcześniej były dyskusje i obawiam się jaki będzie efekt bo ktoś inny ustalał strategię żeby zwolennicy się zaczaili i głosowali w dużej ilości w ostatniej chwili a to będzie Sylwester czyli mniej osób na forum...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 29, 2009 14:48 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Kussad, nie martw się, ja też tak dzisiaj mam - urwanie głowy :roll:

A na Praksedę juz głosowałam.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 29, 2009 14:54 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

A ja mam dwójkę chorych dzieci na antybiotykach
i koty w okresie godowym :twisted:
i wsciekłego TZta
chetnie sie zamienie :ryk:

Ja juz tez głosowałam...ale moze w poprzednim mies...a mozna dwa razy?
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto gru 29, 2009 15:49 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

I witamy się :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 29, 2009 15:52 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

[b]miauhaudobrywieczór
Inka[/b]

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 29, 2009 18:26 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Oby Praksedzie się udało! oddałam swój głos :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto gru 29, 2009 21:52 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Skoro tak ładnie zachecasz Ewo , to zaraz pojde i zaglosuje :-)
Ten kotek na zdjeciu :1luvu: coz za piekne stworzonko :-)

Ja dzis mialam dzien troche smutny i troche nudny bo wlasnie ....pojechal :-) No coz taka kolej rzeczy :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Wto gru 29, 2009 22:31 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

O jakim kotku na zdjęciu myślisz? :)

To jest ten fragment, o którym wcześniej pisałam. Więcej szczegółów było wcześniej na wątku o głosowaniu...
Znalezione na pewnym forum

"witam!

Zasadniczo to jestem rozczarowany postawą większości Koleżanek i Kolegów z forum PFE. Forum liczy sobie 4419 zarejestrowanych użytkowników ... codziennie forum odwiedza ponad 100 osób (mam nadzieję, że nie są to w kółko te same osoby) a głosów na http://www.krakvet.pl/forum/index.php tyle co kot napłakał. Potraktujcie to głosowanie jako sprawdzian naszej spójności. Jak napisał kolega J23nadaje z forum PS... "rejestracja i logowanie, to parę minut, które poświęcimy, dajmy poznać się chociaż przed samymi sobą, że jak trzeba potrafimy się zjednoczyć...". Żeby zaskoczyć stronę aktualnie wygrywającą w głosowaniu, użytkownikom naszego forum, którzy jeszcze nie spełnili obywatelskiego obowiązku proponuję ... zalogować się na forum ... przyczaić i oddać swój głos na REKSA w ostatnim dniu głosowania ... najlepiej w ostatnich minutach. Przy takim potencjale jaki ma PFE (oraz inne fora poszukiwawcze, które są poinformowane o akcji) takie podejście do tematu to gwarantowany sukces. "No to jak, forumowicze, pomożecie?"

pozdrawiam

PS. Pamiętajcie tylko, żeby nie oddać przypadkiem drugiego głosu z tego samego IP oraz z tego samego NICKA na forum o zwierzątkach."
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto gru 29, 2009 22:37 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

dune pisze:Ja juz tez głosowałam...ale moze w poprzednim mies...a mozna dwa razy?

Jeżeli okazałoby się że już głosowałaś w tym miesiącu to zobaczysz odrazu wyniki głosowania i komunikat że nie możesz już oddać głosu :) Spróbować nie zaszkodzi - może to było w wewnętrznym głosowaniu a nie na Krakvet :)

Jutro najważniejsza jest Bianusia - idzie na badanie :ok: :ok: :ok:

Kasia rozmawia z kilkoma osobami na temat kotków więc też są potrzebne kciuki (to z wątka Piotrkowskiego) :ok: :ok: :ok:

To mogę przekopiować od A@ki:" :) :) :) czyli jeszcze jednego Koteczka mogę sobie dopisać do urodzinowego :twisted: trzymania kciuków :ok:"

Już dłuższy czas czekamy na decyzję w sprawie jeszcze innej koteczki :) :ok:
Wczoraj możliwe że wiem kogo widziałaś - w blokach po drugiej stronie ulicy mieszka piesek bardzo podobny do Choculi troszkę niższy i troszkę ciemniejszy...

Śmiesznie wyszło - nie brałam teraz urlopu bo wiedziałam ze Mąż też ma dużo pracy a teraz okazało się że jutro nie ale za to pojutrze czyli w Sylwestra więc cały czas będziemy się mijać...

Jakiś sfinksio ma problem z trzymaniem łebka w górze i prosto oraz z otwieraniem oczek... czyli zaprasza mnie do współpracy...

Całkiem mi się podobają TAKIE urodziny właściwie łączone z imieninami - tyle było miłych wiadomości w ciągu doby dotyczących różnych kotków. Cóż na zakończenie dnia :piwa: :piwa: :piwa:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro gru 30, 2009 7:52 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

A to przegapilam Twoje imieniny . To wybacz , ja jakas nie kumata jestem :( Wszystkiego Najlepszego :-)
Na Praksede zaglosowalam , ma 45% glosow i prowadzi wiec bedzie o.k
Kotek ktory mnie tak zachwycil to Trelek , bo wiesz ja uwielbiam te preguski :-)
Trzymam kciuki za wszystkie koteczki forumowe i dobre decyzje :ok:

Z Bianka umowione jestesmy na 16sta u ortopedy , juz mnie brzuch boli ....Ide do pracy zeby nie moc za bardzo sie denerwowac czekaniem ....
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro gru 30, 2009 9:28 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Na powitanie zanim zniknę troszkę pospamuję - wkleiłam prośbę na dwu watkach wiec nie moze zabraknąć prośby na moim :twisted:

Przed chwilą odwiedziłam kielecki wątek..
Czy Ktoś z Was mógłby Im Kogoś doradzić?

viewtopic.php?f=13&t=92612&start=1455

Pilnie potrzebujemy namiary na dobrego weta w Warszawie lub okolicy Chodzi o naszą wyadoptowaną przed tygodniem reskę, kotka jest bardzo słaba, ma porobione mnóstwo badań i nie ma diagnozy konkretnej. Prosze o pomoc kogoś z Warszawy "

"Szukamy kogoś, kto zdiagnozuje Reskę. Kotka była bardzo zarobaczona i najpierw podejrzewano zatrucie po podaniu advocata, ale jej stan się pogarsza, mimo podawanych leków i kroplówek. Dzisiaj podobno się przewraca ;( Wyniki ma w normie, lekko podwyższone próby wątrobowe. Miała USG - nie ma płynu w brzusiu, testy FIV i FeLV ujemne. Tyle wiem "
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro gru 30, 2009 9:38 Re: Mruczuś [*] Choco i Mikuś

Oj, potrzymam kciuki.. Dzień dobry Kussad i kotusie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]