dune pisze:Ja juz tez głosowałam...ale moze w poprzednim mies...a mozna dwa razy?
Jeżeli okazałoby się że już głosowałaś w tym miesiącu to zobaczysz odrazu wyniki głosowania i komunikat że nie możesz już oddać głosu

Spróbować nie zaszkodzi - może to było w wewnętrznym głosowaniu a nie na Krakvet
Jutro najważniejsza jest Bianusia - idzie na badanie
Kasia rozmawia z kilkoma osobami na temat kotków więc też są potrzebne kciuki (to z wątka Piotrkowskiego)
To mogę przekopiować od A@ki:"

czyli jeszcze jednego Koteczka mogę sobie dopisać do urodzinowego

trzymania kciuków

"
Już dłuższy czas czekamy na decyzję w sprawie jeszcze innej koteczki

Wczoraj możliwe że wiem kogo widziałaś - w blokach po drugiej stronie ulicy mieszka piesek bardzo podobny do Choculi troszkę niższy i troszkę ciemniejszy...
Śmiesznie wyszło - nie brałam teraz urlopu bo wiedziałam ze Mąż też ma dużo pracy a teraz okazało się że jutro nie ale za to pojutrze czyli w Sylwestra więc cały czas będziemy się mijać...
Jakiś sfinksio ma problem z trzymaniem łebka w górze i prosto oraz z otwieraniem oczek... czyli zaprasza mnie do współpracy...
Całkiem mi się podobają TAKIE urodziny właściwie łączone z imieninami - tyle było miłych wiadomości w ciągu doby dotyczących różnych kotków. Cóż na zakończenie dnia