Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
montes pisze:To ja swoje 3 grosze wtrące jak tu już jestem
Jako średni czytacz przyznam, ze czasem trudno mi się odnaleźćNie wiem kto jest, ile ma lat, czy jest szczepiony, kastrowany, trudno się aklimatyzuje czy przylepka itd I dwa zdjęcia - jestem zwolennikiem napstrykania 3000 a wybrania 2, 3 dobrych. Nie mam czasu na korektę i analizowanie ogłoszenia, ale przyznam, że nie przeczytałabym ogłoszenia na całą stronę
Krótki opis i dwa fajne zdjęcia zrobią więcej niż cała epopeja o kocie.
Pozwolę sobie na prywatę ale jednocześnie przykład viewtopic.php?f=13&t=101652&start=0
na miau chyba Hanulka wkleja - ja mam kilkanaście stron, ale wklejać będę po nowym roku bo nie wyrabiam![]()
Wygasną ogłoszenia już wrzucone na w/w strony.
panikota pisze:Absolutnie nic skomplikowanego, to co jest w ramce "Kod" (ta jedna linijka) wklejasz do podpisu, i tyle, nic więcej - kod jest przygotowany tak, żeby banerek wyświetlał się tak jak jest to pokazane wyżej (zawsze wklejam najpierw banerek, żeby było widać jak wygląda, a potem kod).
montes pisze:Cieszę się bardzo, że coraz więcej domów stałych![]()
Jak wszystko dobrze pójdzie to maluchy pingwinek i sreberko zostaną Łodzianami
kociamysza pisze:montes pisze:Cieszę się bardzo, że coraz więcej domów stałych![]()
Jak wszystko dobrze pójdzie to maluchy pingwinek i sreberko zostaną Łodzianami
WOW!!!
kociamysza pisze:Nie, no ja to wszystko wiemi mam ludzi od takich spraw
montes pisze:Jeszcze bez podskoków - trzymajcie najpierw kciuki
kociamysza pisze:montes pisze:To ja swoje 3 grosze wtrące jak tu już jestem
Jako średni czytacz przyznam, ze czasem trudno mi się odnaleźćNie wiem kto jest, ile ma lat, czy jest szczepiony, kastrowany, trudno się aklimatyzuje czy przylepka itd I dwa zdjęcia - jestem zwolennikiem napstrykania 3000 a wybrania 2, 3 dobrych. Nie mam czasu na korektę i analizowanie ogłoszenia, ale przyznam, że nie przeczytałabym ogłoszenia na całą stronę
Krótki opis i dwa fajne zdjęcia zrobią więcej niż cała epopeja o kocie.
Pozwolę sobie na prywatę ale jednocześnie przykład viewtopic.php?f=13&t=101652&start=0
na miau chyba Hanulka wkleja - ja mam kilkanaście stron, ale wklejać będę po nowym roku bo nie wyrabiam![]()
Wygasną ogłoszenia już wrzucone na w/w strony.
Montes masz calkowita racjeJa tez jestem zwolennikiem przejrzystosci
To co jest zmienic sie chyba nie da, tak? (ja sie na miau nie rozeznaje) ale nastepne pewnie juz bedzie mozna robic inaczej. Nasza najwieksza bolaczka sa zdjecia i tu moze pomoze Hanulka
Ja moge redagowac wpisy ale musze miec je wczesniej zanim sie pokaza. No i tez raczej po nowym roku, bo teraz zakretu wyrobic nie moge
Zdjecie tez do obrobienia lepiej przed publikacja.
W tym wszystkim musimy brac tez pod uwage, ze Andzelika jest sama i chce jak najlepiej dla kociambrow
andzelika1952 pisze:Kotka jest tak spokojna i cudowna ,że nie wiem jak ona to wszystko znosi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], magnolia.bb i 48 gości