KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 19:38 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Absolutnie nic skomplikowanego, to co jest w ramce "Kod" (ta jedna linijka) wklejasz do podpisu, i tyle, nic więcej - kod jest przygotowany tak, żeby banerek wyświetlał się tak jak jest to pokazane wyżej (zawsze wklejam najpierw banerek, żeby było widać jak wygląda, a potem kod).
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 29, 2009 19:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Cieszę się bardzo, że coraz więcej domów stałych :D

Jak wszystko dobrze pójdzie to maluchy pingwinek i sreberko zostaną Łodzianami :mrgreen:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Wto gru 29, 2009 19:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

montes pisze:To ja swoje 3 grosze wtrące jak tu już jestem :D

Jako średni czytacz przyznam, ze czasem trudno mi się odnaleźć :oops: Nie wiem kto jest, ile ma lat, czy jest szczepiony, kastrowany, trudno się aklimatyzuje czy przylepka itd I dwa zdjęcia - jestem zwolennikiem napstrykania 3000 a wybrania 2, 3 dobrych. Nie mam czasu na korektę i analizowanie ogłoszenia, ale przyznam, że nie przeczytałabym ogłoszenia na całą stronę :oops: Krótki opis i dwa fajne zdjęcia zrobią więcej niż cała epopeja o kocie.
Pozwolę sobie na prywatę ale jednocześnie przykład viewtopic.php?f=13&t=101652&start=0

na miau chyba Hanulka wkleja - ja mam kilkanaście stron, ale wklejać będę po nowym roku bo nie wyrabiam :|
Wygasną ogłoszenia już wrzucone na w/w strony. :mrgreen:

Montes masz calkowita racje :) Ja tez jestem zwolennikiem przejrzystosci :) To co jest zmienic sie chyba nie da, tak? (ja sie na miau nie rozeznaje) ale nastepne pewnie juz bedzie mozna robic inaczej. Nasza najwieksza bolaczka sa zdjecia i tu moze pomoze Hanulka :) Ja moge redagowac wpisy ale musze miec je wczesniej zanim sie pokaza. No i tez raczej po nowym roku, bo teraz zakretu wyrobic nie moge :) Zdjecie tez do obrobienia lepiej przed publikacja.
W tym wszystkim musimy brac tez pod uwage, ze Andzelika jest sama i chce jak najlepiej dla kociambrow :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto gru 29, 2009 19:40 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

panikota pisze:Absolutnie nic skomplikowanego, to co jest w ramce "Kod" (ta jedna linijka) wklejasz do podpisu, i tyle, nic więcej - kod jest przygotowany tak, żeby banerek wyświetlał się tak jak jest to pokazane wyżej (zawsze wklejam najpierw banerek, żeby było widać jak wygląda, a potem kod).

Nie, no ja to wszystko wiem :) i mam ludzi od takich spraw :)

kociamysza

Post » Wto gru 29, 2009 19:41 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

montes pisze:Cieszę się bardzo, że coraz więcej domów stałych :D

Jak wszystko dobrze pójdzie to maluchy pingwinek i sreberko zostaną Łodzianami :mrgreen:

WOW!!!

kociamysza

Post » Wto gru 29, 2009 19:53 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

kociamysza pisze:
montes pisze:Cieszę się bardzo, że coraz więcej domów stałych :D

WOW!!!

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto gru 29, 2009 20:06 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Jeszcze bez podskoków - trzymajcie najpierw kciuki :)
Obrazek

montes

Post » Wto gru 29, 2009 20:10 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

kociamysza pisze:Nie, no ja to wszystko wiem :) i mam ludzi od takich spraw :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto gru 29, 2009 20:28 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

montes pisze:Jeszcze bez podskoków - trzymajcie najpierw kciuki :)

wg życzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto gru 29, 2009 20:30 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Zapytam głupio :oops: - to email Andżeliki - radomskotoz@o2.pl ?
Obrazek

montes

Post » Wto gru 29, 2009 20:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

kociamysza pisze:
montes pisze:To ja swoje 3 grosze wtrące jak tu już jestem :D

Jako średni czytacz przyznam, ze czasem trudno mi się odnaleźć :oops: Nie wiem kto jest, ile ma lat, czy jest szczepiony, kastrowany, trudno się aklimatyzuje czy przylepka itd I dwa zdjęcia - jestem zwolennikiem napstrykania 3000 a wybrania 2, 3 dobrych. Nie mam czasu na korektę i analizowanie ogłoszenia, ale przyznam, że nie przeczytałabym ogłoszenia na całą stronę :oops: Krótki opis i dwa fajne zdjęcia zrobią więcej niż cała epopeja o kocie.
Pozwolę sobie na prywatę ale jednocześnie przykład viewtopic.php?f=13&t=101652&start=0

na miau chyba Hanulka wkleja - ja mam kilkanaście stron, ale wklejać będę po nowym roku bo nie wyrabiam :|
Wygasną ogłoszenia już wrzucone na w/w strony. :mrgreen:

Montes masz calkowita racje :) Ja tez jestem zwolennikiem przejrzystosci :) To co jest zmienic sie chyba nie da, tak? (ja sie na miau nie rozeznaje) ale nastepne pewnie juz bedzie mozna robic inaczej. Nasza najwieksza bolaczka sa zdjecia i tu moze pomoze Hanulka :) Ja moge redagowac wpisy ale musze miec je wczesniej zanim sie pokaza. No i tez raczej po nowym roku, bo teraz zakretu wyrobic nie moge :) Zdjecie tez do obrobienia lepiej przed publikacja.
W tym wszystkim musimy brac tez pod uwage, ze Andzelika jest sama i chce jak najlepiej dla kociambrow :)

wszystko co na miau.... można zmienić... przez zalożycieli wątków.. oni maja prawo (jak inni forumowicze do swoich postów) zmieniac posty... a więc pierwsze, czyli opisy, zdjęcia itp. Jestem za totalną przejrzystością i porządkiem... Zdjęcia moge zrobic cyfrowa lustrzanką podczas sesji na miejscu - na to konieczna zgoda andzeliki, takie foty mozna obrabiac jak sie chce... no chyba, że koty pouciekają... opisy to bezpośredno ktoś z KAN... bo ja nie mam kontaktu z koteczkami ani interwencjami... zdjęcia komorka, moim zdaniem, nie pprzyniosą oczekiwanego efektu... i rzeczywiście lepiej zrobic kilkasrt.. i wybrac 4-5 własciwych i chwytających za serce..., bo przeciez takie te bidulki sa na codzień... jak możemy pomóc andzelice? andzelika, jak Cie odciązyć... i jak sprawić, żeby max koteczków, ktore ratujesz od smierci, znajdywało najcudniejsze domki pod slońcem, najszybciej, jak sie da...

ja innego maila andzeliki nie znam..... :1luvu:
:1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 0:28 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Dzisiaj nie wiem jak żyję . Dostałam 3 mieś. kotkę , którą ludzie 2 godziny wcześniej adoptowali z naszego schroniska. Kiedy poszli do swojego weta okazało się ,że malutka - nazwałam ją MILKA - ma otwarte złamanie tylnej nóżki . Była w tym stanie od co najmniej kilku tygodni . Po otwarciu rany wylało się mnóstwo ropnej wydzieliny. Na pytanie co kotka ma na końcu łapki / konkretnie na paluszkach/ powiedzieli ,że musiała wdepnąć w kupę i wystarczy to wymyć. Kiedy odmoczyłam to wodą utlenioną , w strupie , który odpadł zostały paluszki. Złamanie natomiast jest na kości udowej od wewnątrz.
Kiedy pracownik schroniska kazał odwieźć kotkę , zabrałam ją do siebie , bo zostałaby uśpiona , a nie operowana. Milka ma już wykonany rtg w narkozie , otrzymała antybiotyk i steryd. Termin zabiegu będzie jutro ustalony.
Kotka jest tak spokojna i cudowna ,że nie wiem jak ona to wszystko znosi.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro gru 30, 2009 1:28 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Brak mi slow :( Dlaczego schronisko rowna sie smierc???

Biedna malenka.

kociamysza

Post » Śro gru 30, 2009 7:42 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

andzelika1952 pisze:Kotka jest tak spokojna i cudowna ,że nie wiem jak ona to wszystko znosi.

boozzz, bidulka Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Śro gru 30, 2009 8:02 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Wydaje mi się, że należałoby dokumentować takie przypadki :(

Dziewczyny może komuś udałoby się jechać do Radomska przed niedzielą - wtedy udałoby się 3 kociaki zabrać.
Obrazek

montes

[poprzednia][następna]