Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 29, 2009 16:01 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dorota Wojciechowska pisze:Masz rację Marta ja zawsze jak jestem w Kociej Chatce też go ściągam z szafy i głaskam, jest wtedy taki szcześliwy, tak się przytula i zawsze wtedy przez cgwilę jest odważny- wącha i zwiedza a później znowu na szafę :(
Oj bardzo by mu się przydał dom przejściowy bo on wogólee nie wie co i dlaczego się stało.
Jest przerażony, a to taki piękny dostojny kot. Troszkę przypomina egipskiego smukły z długa szyją

No to wszyscy uśmiechnijmy się do Hidi ,bo Japoneczka pojechała ,a Marta już jest w Sosnowcu :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 29, 2009 16:06 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Masz rację Marta ja zawsze jak jestem w Kociej Chatce też go ściągam z szafy i głaskam, jest wtedy taki szcześliwy, tak się przytula i zawsze wtedy przez cgwilę jest odważny- wącha i zwiedza a później znowu na szafę :(
Oj bardzo by mu się przydał dom przejściowy bo on wogólee nie wie co i dlaczego się stało.
Jest przerażony, a to taki piękny dostojny kot. Troszkę przypomina egipskiego smukły z długa szyją

No to wszyscy uśmiechnijmy się do Hidi ,bo Japoneczka pojechała ,a Marta już jest w Sosnowcu :wink:

Martaaaaa Martaaaaaa Peja cię wola chce do ciebie na DT i Królisia też :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 29, 2009 18:04 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dorota Wojciechowska pisze:
mar_tika pisze:

Martaaaaa Martaaaaaa Peja cię wola chce do ciebie na DT i Królisia też :kotek: :kotek:

Wezme nochalka Peje w czwartek :) Mam nadzieje, ze dogada sie ze Staskiem- socjopatą. Jak na razie, Stasiek żadnego z kotow poza Etien, nie zaakceptował... :roll:
Choc z Etien tez potrzebowali miesiaca, zeby spac razem etc

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto gru 29, 2009 18:34 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:hidi :D :1luvu:

i ja też :1luvu: :1luvu: :1luvu: :o*
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 29, 2009 18:51 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

MIKUŚ: strasznie mi przykro z powodu Bruna :(
na pewno był u Ciebie szczęśliwy ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto gru 29, 2009 19:29 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dziś dzień sterylkowy.Na sterylke pojechała dziczka,Frida,Lulu i Ramzes.
LULU juz nie wróci
Obrazek [*]

Wet po otorzeniu kotki stwierdzil wodę w jamie brzusznej.POwiedzialam żeby dośpił koteczkę.Nie chcę zeby umierała w cierpieniach.Zegnaj maleńka[*][*]

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 29, 2009 19:42 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

kochane kociaczki :( :(

O Lulu niestety myslalam, ze to moze byc f.... :cry:

już nie cierpią... [*] [*]

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto gru 29, 2009 20:23 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 29, 2009 20:47 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Mój kochany Flipek pojechał dziś do swojego domku
Flipek będzie jedynakiem, zamieszkał w domku i będzie wychodzić na zewnątrz, co prawda jego duzi mają psa - bardzo kociolubnego więc mam nadzieje że z czasem sie dogadają, ludzie fajni i wogóle, tylko biedny Flip był tak wystraszony że trząsł mi sie na rękach cały czas :(
ale za ok2-3 tygodnie go odwiedze i zobaczymy jak sie ma, w sylwestra będe dzwonić co u niego słychać ;)
Prosimy o kciuki i łapki żeby Flipek sie przystosował bo wszyscy pamiętają jaki kiedyś dzikus z niego był ;)
Obrazek

Obrazek

Moje 2 urwisy
Obrazek
Jakoś tak pusto sie bez niego zrobiło :? no i mój Kłak chodzi i woła go :( będzie za nim tęsknić bo bardzo sie polubiły
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto gru 29, 2009 21:09 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:Dziś dzień sterylkowy.Na sterylke pojechała dziczka,Frida,Lulu i Ramzes.
LULU juz nie wróci
Obrazek [*]

Wet po otorzeniu kotki stwierdzil wodę w jamie brzusznej.POwiedzialam żeby dośpił koteczkę.Nie chcę zeby umierała w cierpieniach.Zegnaj maleńka[*][*]

Kurcze szlag człowieka trafia przez to pieprzone schronisko :evil: na dodatek zadżumione :evil: jak tam się coś nie zmieni to nigdy nie damy rady i tylko zawsze będzie pod górkę :cry: jeśli dalej wszystkie kociaki będą wrzucane w jedno miejsce nie będą izolowane - cały czas będą się zarażały jedne od drugich różnymi syfami, na dodatek są nie leczone i nie szczepione :twisted: nie mamy tyle miejsca i środków żeby wszystkie zabierać a zresztą jaki to ma sens po co wtedy schronisko dla kociaków w mieście jak my za nich odwalamy całą robotę :evil: nawet nie chce się gadać :cry: biedna mała :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 29, 2009 21:36 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:Dziś dzień sterylkowy.Na sterylke pojechała dziczka,Frida,Lulu i Ramzes.
LULU juz nie wróci
Obrazek [*]

Lulu juz biega po łąkach za[*]między jabłonią,gruszą i wisnią :(
Reszta kotów już w Chatce poukładane w swoich boksach i tylko ten jeden pusty boks mnie dzisiaj znów wk..zasmucił :( ale mam nadzieję że mi za dwa, no może trzy przejdzie....
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto gru 29, 2009 21:48 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

:cry: przykre
Ja też przeżywałam teraz katusze bo Stefa / tzw Koszmaria Wredota/ pojechała na sterylkę. Bałam sie bo to ta kota po okrrrropnych przejściach zdrowotnych w niemowlectwie. zresztą do tej pory ma pozostałości po kocim katarze jak i jego powikłaniach. jest też mniejsza niż jej rówieśnicy. Ale p. wetka / pierwszy raz byłam u Niej -ale wzbudziła moje zaufanie/ właśnie zadzwoniła że Stefa jest po zabiegu i sobie poddrzemuje. :mrgreen: Poszło wszystko bez sekscesów/ jak na razie/ . Została u p. doktor do rana.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto gru 29, 2009 22:05 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:Uzupełniłam naszą bazę kotów,mam nadzieję że to już wszystkie :roll:Nadałm im też z pomocą forumowiczów imiona
PRĘGUS (teresa)
Jezeli o którymś zapomniałam proszę o pw

Mój pręgusik wariatuńcio pojechał wczoraj do domku stałego, mam nadzieję że wszysko będzie ok :) może jeszcze przed Sylwkiem albo zaraz po Sylwku zorganizuję jakiś przemycik do domku któregoś z kociaków z Kociej Chatki bo wiecie z moim TŻ-em nie jest lekko muszę go albo siłą albo podstępem zaatakować :ryk: nocóż mam jak mam i nic nie mogę poradzić za bardzo, a może i powinnam być mu wdzięczna bo działa jak bufor bezpieczeństwa bo gdyby nie On skończyłabym jak Violetta Villas :evil:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 29, 2009 22:23 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Śpiewałabyś???? :ryk: :ryk:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]