Moderator: Estraven
magdaradek pisze:Sisi została dziś po raz drugi zaszczepiona!! I odstawiamy heviranoby dobrze było, oby!!!! żeby mi się nie rozkichało maleństwo znowu....
Mikolajek za to dostał odrobalaczniedoooooobry był, oj nie
za kilka dni jak będzie wszystko ok, jesteśmy umówieni na pierwsze, Mikołajkowe szczepienie
![]()
no i teraz żeby wszystko ladnie się poukładało życzę sobie
i nawet za to sobie kciuki potrzymam, o!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magdaradek pisze:a nieźle Ciociu. Obserwujemy towarzystwo. Czy jest stabilne, czy zdrowieje a nie na odwrót. I życzymy sobie na Nowy Rok, żeby wszystko szło ku dobremu.
Tylko jak pomyślę, że niedługo będzie trzeba Sisi pisać ogłoszenia o dom, to aż mnie w dołku ściska .......
magdaradek pisze:przemyślenia to są, ale niestety nie mogą być zrealizowane..... postanowiliśmy być domem tymczasowym dla pokrzywdzonych kotów, więc nie możemy powiększać własnego stada, bo nie damy rady.
Tyle czeka kolejnych bid... kolejnych takich jak Sisi czy Mikołajek.... a warunki nie pozwalają nam na więcej własnych kociastych. Ale zawsze bardzo smutno, gdy trzeba się rozstać......
magicmada pisze:od kiedy je bozite? moje koty czasem reagowaly na te karme, luzna kupa.
Magija pisze:magicmada pisze:od kiedy je bozite? moje koty czasem reagowaly na te karme, luzna kupa.
Cyryl np. nie może jeść Bozity wcale, dostaje rozstroju żołądka
magdaradek pisze:można kotu smectę? nie wiedziałam. A ile mogę jej podać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, Patrykpoz, puszatek, włóczka i 155 gości