Egzotyczna szylkretka Masza już w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 15:03 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

jak najbardziej zabieram....tylko dzieli nas 600 km ,pewne sprawy ,ktore są nie zależne od nas. :?
jeszcze troszkę!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 29, 2009 15:08 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Oczywiście że czytałam i jestem pełna podziwu dla wszystkich, którzy niosą pomoc bezbronnym zwierzętom, ale to nie znaczy, że nie mogę napisać komentarza zgodnego z moimi odczuciami.

laurka

Od: Wto gru 29, 2009 9:22

Post » Wto gru 29, 2009 21:52 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Laurka, szkoda, że umiesz się przedstawić na naszym forum jedynie "komentarzami zgodnymi z Twoimi odczuciami" a nie jakąś formą pomocy dla zwierząt - to temu celowi służy forum.
Dziękujemy za wybitne zainteresowanie wątkiem Maszy, zapraszamy do udziału we wspólnych przedsięwzięciach.

Cypisek, jeszcze trochę i Maszka wreszcie do Ciebie dojedzie. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 29, 2009 22:11 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Jest mi przykro z powodu uszczypliwych komentarzy. Pomagam od dawna, a o forum nie wiedziałam, trafiłam tu przypadkiem, gdy czytałam o wychudzonej Fredzi. Sorry, ale tworzycie "kółko wzajemnej adoracji". Chciałam się do Was przyłączyć, szukałam ludzi mieszkających w pobliżu, ale mi się odechciało. To, że się nie udzielam na tym forum to nie znaczy, że nic nie robię. Nie bądźcie takie zapatrzone w siebie. Wiem, że teraz będzie mnóstwo niemiłych komentarzy w moim kierunku, ale przemyślcie to na przyszłość, bo największych sympatyków zrazicie. Pozdrawiam.

laurka

Od: Wto gru 29, 2009 9:22

Post » Wto gru 29, 2009 22:25 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Laurko, to Ty dałaś się poznać jedynie od takiej strony, od jakiej dałaś. Szkoda, że nie pomyślałaś pisząc swojego pierwszego posta na forum, jaką przykrość robisz mnie i Cypisek. (Skoro już o wrażliwości mówimy). Gdyby można było sprawę załatwić dawno i wcześniej, to na pewno byłaby załatwiona. Masza nie siedzi w tamtym domu dlatego, że nam się nie chce. Ale to mogłaś doczytać z treści całego wątku.

Tu nikt nie jest zapatrzony w siebie. Chcemy pomagać zwierzętom, pomagamy i szukamy na tym forum wsparcia. Nikomu z nas nie jest miło, jak ktoś wpadnie i zamiast "dzień dobry, jak to dobrze, że ktoś pomaga temu kotu" możemy przeczytać "dlaczego do tej pory nikt nie pomógł temu kotu".

Zrobiłaś dzisiaj trochę, żeby do siebie zrazić. Spróbuj zacząć od nowa i nie robić ludziom przykrości swoimi komentarzami, które nic nie mogą poprawić trudnej sytuacji. I jeśli jesteś sympatykiem jakiejś sprawy, to pomóż, a nie przygaduj.
Obrazek

Agneska

Post » Śro gru 30, 2009 19:48 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

:cry:
Dobra lepiej powiedzcie jak Masz sie miewa?
Odliczam dni do jej wyjazdu!
Cypisek szykuj złota kuwetę i baldachim!
:lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 30, 2009 19:51 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

acha-jeszcez zapomniała napisać,że jesteśmy towarzystwem wzajemnej adoracji :lol:
Pzrecie tu sami kociarze myslacy o kotach, szukajacy pomocy albo najzwyczajniej w swiecie chcacy pogadać o nich lub wypłakac sie jak sa kłopoty.
Forum jest po to by pomagac sobie i wspierać.
A może ja jestem z SF :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 30, 2009 20:56 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

:mrgreen: heh, złoty piasek już mam ,gwarantuje nie zabraknie jej już go do końca życia.Baldachim wyszywa Zorba!!!!a ty co ?Aśk@ masz przydzielone dla Masz??hm....może jej poduszeczkę wyhaftujesz??taką z Imieniem.......oczywiście złotymi nićmi.. :lol:
Obrazek

cypisek

Post » Śro gru 30, 2009 21:25 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

ja dobrym słowem ciebie obdzielę kobieto i błogosławieństwem kociary :1luvu:
Maszka będzie miał dobrze u ciebi :lol:
Tylko jak jej teraz tam u tych ludzi!?
Agneska wiesz ty coś!?
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 30, 2009 21:35 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Zadzwonię do nich jutro, żeby poinformować, że w następną sobotę bladym świtem Masza ma być gotowa do drogi, zapakowana i optymistycznie nastawiona na nowe życie. 8)
Cypisek, bardzo się cieszę, że będę mogła Cię poznać. :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Śro gru 30, 2009 22:19 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

chyba ,że zmienią zdanie..... :twisted:
Obrazek

cypisek

Post » Śro gru 30, 2009 23:08 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

Kto tu mnie wrabia w baldachim? :evil: Ja umiem tylko haftować !!!! A koronę masz? O berło nie pytam ...
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro gru 30, 2009 23:45 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

:wink: :wink: berło mam.....za muszlą hehehe :ryk:

Zorba ty już zacznij!!!!
Ag@się cosik miga ,ale ma przydział na podusię!!!
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 31, 2009 10:27 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

cypisek pisze::wink: :wink: berło mam.....za muszlą hehehe :ryk:

Zorba ty już zacznij!!!!
Ag@się cosik miga ,ale ma przydział na podusię!!!

Bo mnie naklepiej wychodzi bicie pokłonów i podlizywanie się! No i jeszcze zwsze coś chlapnę niewypażonę gębusią :oops:
Więc za Stańczyka mogę robić i podlizywacza :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 31, 2009 18:15 Re: Egzotyczna szylkretka Masza jedzie do Cypisek :-)))))

:mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]