MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 28, 2009 0:02 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Vega29, jeśli Dt będzie na tak na 100%, będę zaczepiać ludzi z forum, bo moi znajomi się nie nadają, bo i tak mają mnie za wariatkę... Kto bierze 14- letniego psa ze schronu??? Nieuleczalnie chorego kota Gucia??? Ze schronu bierze się kociaki i szczeniaki, a nie zwierzęta, które mogą szybko odejść.... Starsze i schorowane... Bo przecież schron to takie cudowne miejsce, gdzie wszyscy dbają o nie i kochają... Jestem sporadyczną wolontariuszką w schronie w Milanówku (Iskra666, TWZ, Anuk), Cameo ma od nas tymczasy... Dlaczego nie jestem stała??? Bo jak przyjeżdżałam do Leona vel Misia, zobaczyłam Amisia, który siedział obok, i wiesz, serce mi się pokroiło na widok siwiutkiego pysia i plączących się łapek, stary schorowany pies, którego miejsce jest na kanapie i w ciepełku, a nie w schronie, ale wszyscy przechodzą obojętnie i mają to w doopie :evil: :evil: :evil: Wierz mi, walczyłam ze sobą 3 miesiące i wzięłam, bo nie umiałam się pogodzić ze starością, z porzuceniem, z samotnym odejściem :evil: :evil:

Gucio... Kot z mocznicą... Kto weźmie na te ostatnie chwile... A w domku się okazało, że może nie takie ostatnie... Gucio z zajebistym katarem siedział w izolatce obok mojego Leona, jak przyjechałam.. Stąd moja decyzja jak zobaczyłam zawiniątko... W przypadku Gucia i Amisia, mam w nosie ile ze mną będą, ważne, że będą i tak do końca w domku... Takim naprawdę... Bo nie liczy się czas, ale jakość...

O moje referencje zapytaj Anuk, Iskrę666, Cameo,TWZ, Temidę75 i wiele innych osób.

Poproś o wizytę przedadopcyjną dziewczyny z Łodzi, ma biegu na myśl mi przychodzi magicmada, casica, georgi-nia...

Rozumiem Wasze obawy, zwłaszcza przy tak wyjątkowej kotce, jaką jest Masza.... Sama zbadałabym dokładnie... Tym bardziej, że mnie nie znacie z Waszych wątków... Poproś, proszę, zbadaj...a potem...daj mi Maszę :twisted: :twisted: :twisted:

Moje jedzą wyłacznie Gourmeciki Goldy (nic innego nie lubią) i tuńczykowego Miamora, z suchego wyłącznie dwa rodzaje RC. Guć jest na oddzielnej diecie, Amiś po ostatnio przebytej chorobie jest na RC Intestinal...

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon gru 28, 2009 0:23 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

A moje Gourmeciki maja w doopie i sraczka Peja musi jesc Interstinal i tez ma go w doopie, bo w schronie whiskasa dawali i te do wszystkiego co "pożywne'musza dostac łyzke whiskasa :twisted:
A opinii z forum bym nie polecała,hi,hi..bo ja np.Koty "usmiercam"mam'mordownie w Wisniewie",jestem"psychiczna, nawiedzona'..no i tam inne...hi,hi...Maszka jedx do Dulencji -'pipencji'i włosy na doopce ci odrosna :ok: Powodzenia szalone baby :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 0:48 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo się cieszę !!!! :piwa: ciach na jedną nóżkę!!!
Bożeno ,dawaj do mnie pomordować troche kotów trzeba... :wink: :ryk:
potem w worek ??? czy na pieczen...
Dulenca pipencja :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon gru 28, 2009 0:51 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

cypisek pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo się cieszę !!!! :piwa: ciach na jedną nóżkę!!!

Już ja Wam dam Dulencja pipencja :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pon gru 28, 2009 1:17 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

Dulencja pisze:
cypisek pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo się cieszę !!!! :piwa: ciach na jedną nóżkę!!!

Już ja Wam dam Dulencja pipencja :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

A tak sie pocieszam ,bo znowu ryczacy za Kaja wieczór mam,wiec i posmiac sie musze...niedługo jak chiniec bede wygladac, takie "gały'mam zapuchniete..ech 8)
A Ty Cypisek sie tam nie smiej tak, bo Rumcajs i Ciebie "poobkłada" :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 10:10 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

taa, w opinii co niektórych "geniuszy" "złotej myśli" nasz Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie wysyła do Niemiec psy na kiełbasy 8O Tylko jak na kiełbasy to one zadziwiająco są żywe, szczekają, bawią się i mają się dobrze... Szkoda, że Niemcy nie są zaintresowani za bardzo naszymi kotami :(
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon gru 28, 2009 16:13 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

A więc, droga Dulencjo...
Masza jedzie do Ciebie! Zaczynamy szukać transportu, a juto rezerwuję ją w schronisku, żeby przygotowali koteczkę do wyjazdu, uzupełnili swoją papierologię, itp. :)
Obrazek

vega29

Post » Pon gru 28, 2009 16:35 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

a ja odebrałam biedactwo z bagaznika autobusu :evil: cudeńko jest
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 18:31 Re: MASZA - przerażona kotka w schronisku Ostróda - Pilnie DT!!!

vega29 pisze:Masza jedzie do Ciebie! Zaczynamy szukać transportu, a juto rezerwuję ją w schronisku, żeby przygotowali koteczkę do wyjazdu, uzupełnili swoją papierologię, itp. :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Strasznie się cieszę, w takim razie jutro dokupię dla niej dwa kocyki polarowe i poduśkę, bo przecież każdy musi mieć coś swojego, osobistego i prywatnego :wink:

Dulencja

Post » Pon gru 28, 2009 20:39 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

:D :kotek: :kotek: :D
Obrazek

vega29

Post » Pon gru 28, 2009 20:44 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=105429
A to watek Lusi...
Gratuluje Dulencjo...i Maszko...Wpisuje do mojej galerii na NK...jesli cos prosze mnie informowac,ok?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 28, 2009 20:46 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

Teraz ja Was proszę o pmoc w podrzucaniu viewtopic.php?f=1&t=105440. Wiem, ze to nie kot, ale jest straszliwie potrzebujący... I nawet nie wiem, jaką ikonkę mam wstawić :evil: :evil: :evil:

ma wątek na zwierzyńcu ogólnym, ale tam niewiele osób zagląda :evil: :evil:

Dulencja

Post » Pon gru 28, 2009 21:01 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

vega29 pisze:A więc, droga Dulencjo...
Masza jedzie do Ciebie! Zaczynamy szukać transportu, a juto rezerwuję ją w schronisku, żeby przygotowali koteczkę do wyjazdu, uzupełnili swoją papierologię, itp. :)

Aaaaaaaaaaaaa, chyba się urżnę z radości Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dulencjo, jesteś kochana Obrazek Obrazek Obrazek
Jak to się stało, że trafiłaś na ostródzki wątek?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon gru 28, 2009 21:05 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

Jak zwykle przypadek... :roll: :wink:

Ja mam trzy zwierza z Milanówka i cały czas próbuję dociec jak trafiłam na wątek pierwszego, bo dzięki temu mam drugiego ... i trzeciego...

Wiesz, czasem przeznaczenie zadziała... :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Pon gru 28, 2009 21:07 Re: MASZA - PILNIE TRANSPORT OSTRÓDA-ŁÓDŹ!!!

:) :) :)
To nie ma znaczenia jak, ważne, że mamy DT dla Maszeńki :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]