NinKa777 pisze:Moze inaczej napisze
Jedyne czego nie zapewniam, to koszty leczenia, i szczepien.
Kazdy kociak po przyjezdzie ma zapewniona bezplatna wizyte wet-dla wlasnego i mojego bezpieczenstwa. Jesli zauwaze jakies niepokojace objawy-rowniez kierunek klinika; jak sie pomyle, to oczywiscie sama place. W razie choroby, patrz wyzej.
Podklady, butelki, smoczki, kuwety, zwirek, jedzonko - zapewniam ja.
A jeszcze jedzonko-dla malych kociat kupuje kocie mleko w proszku. Pozniej wprowadzamy nowosci, w proporcjach zaleznych od gustu: kurczak gotowany, sucha karma, mokra - Royal, Eukanuba, Bosch - zalezy od promocji, ale jakosc na stalym poziomie!
Myszka.xww pisze:albo prowadzisz hotelik dla kocich niemowlakow i chcesz na tym zarobic.
NinKa777 pisze:PS. Faktura, chcialam wyswiadczyc przysluge osobie, ktora jej moze potrzebowac. Nie spodziewalam sie, ze i to obroci sie przeciwko mnie. Jednak na forach wszystko jest mozliwe...
vega36 pisze:Myszka.xww pisze:albo prowadzisz hotelik dla kocich niemowlakow i chcesz na tym zarobic.
Weźmy dla przykładu miot - 5 kociąt. Miesięcznie należałoby zapłacić Ninie 2250 zł. Z czego na kocięta poszłoby maksymalnie do 800 zł, a reszta byłaby czystym zyskiem.
NinKa777 pisze:vega36 pisze:Myszka.xww pisze:albo prowadzisz hotelik dla kocich niemowlakow i chcesz na tym zarobic.
Weźmy dla przykładu miot - 5 kociąt. Miesięcznie należałoby zapłacić Ninie 2250 zł. Z czego na kocięta poszłoby maksymalnie do 800 zł, a reszta byłaby czystym zyskiem.
Ta logika mnie powalila. Moge wziac na DT 2kociaki, za 450zl miesiecznie.
Skoro utrzymanie 5kotkow kosztuje 800zl, to utrzymanie 2-3kotkow kosztuje 400zl. Czyli tzw. czystego zysku wedle powyzszych rachunkow moge miec najwyzej 50zl...
Prosze mnie wyprowadzic z bledu, jesli sie myle. Chetnie bym zarobila te 2250zl!!!
NinKa777 pisze:Skoro utrzymanie 5kotkow kosztuje 800zl, to utrzymanie 2-3kotkow kosztuje 400zl. Czyli tzw. czystego zysku wedle powyzszych rachunkow moge miec najwyzej 50zl...
Prosze mnie wyprowadzic z bledu, jesli sie myle. Chetnie bym zarobila te 2250zl!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości