Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Odchodzi nasza kierowniczka... Ale po to też ją ratowałysmy - żeby nie stało się to w klatce, żeby mogła odchodzić godnie. Miała dobrą starość, o niebo lepszą od jej wcześniejszego życia.
Małgorzata Pękała pisze:niechbym tą babę dostała w swoje ręce
filo pisze:Czuję się jak opiekuj laboratoryjnego szczura (mam nadzieję, że znacie ten dowcip). Dzisiaj na kolację dobre były tylko te chrupki, które ja osobiście wyrzucałam z miski na podłogę. Jaśnie panu się nie chciało samemu z miski wyciągać. Ale przynajmniej wiem, że kolacja zaliczona!
Ptyś ma drapnięte ucho. Najgorsze, że nie powie, czy to on sam sobie drapnął, czy też pod moją nieobecność odbyła się męska dyskusja.
Poza tym to wielki miziak. Nawet ugniatać umie, choć była to dość nieśmiała próba. Chciałby się pysiem o moją twarz ocierać, tylko ten jego dech...Małgorzata Pękała pisze:niechbym tą babę dostała w swoje ręce
a wiesz, jak ją namierzyć?
aga9955 pisze:A jak Ptychol sie czuje Monia? Mam nadzieje ze lepiej. Fajny kot z niego bedzie.
zabers pisze:filo - poszła forsa. Do środy na bank dojdzie.
Małgorzata Pękała pisze:filo , jako że Balbinka wcześniej czy później znajdzie się u ciebie,na dniach prześlę tobie profilaktycznie jej wyniki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 722 gości