Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 26, 2009 11:55 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Jak Tosiek zniósł święta, nie przejadł się? :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 26, 2009 11:57 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

pewnie nie bo on wstrzemięźliwy w jedzenieu :1luvu: Ale pewnie przepił sie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 26, 2009 13:45 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Witam Kolezanki , zyjemy :-) choc strasznie rozleniwieni :-)
Tosiulek ma sie dobrze poza tym ,ze najadla sie kolek , gluptas jeden .A tyle sie mowi o wrodzonej madrosci zwierzat i instynkcie .Ta.....
Choinka specjalnie z jego powodu niema anielskiego wlosia i zawiesilismy na dole tylko plastikowe babki. No to on zjadl kolki. Nie kijem go to palka :-) Poza tym goscie go troche denerwowali ale nie chowal sie tylko krazyl w bezpiecznej odleglosci od ich rak wiec nie jest zle z jego niesmialoscia :-)
Mam nadzieje ,ze Wam swieta uplywaja rownie milo jak nam :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Sob gru 26, 2009 13:48 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

żyjecie i my zyjemy więc jest ok.My zmienilismy sobie skład :mrgreen:
Zaraz ide na obiad,chlapne sobie troszke tomi się humor poprawi :lol: ...może!!!

Dobrze,że u Was dobrze a Tosiek przetrzymał pierwsze z zyciu święta :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 26, 2009 22:48 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Poddałam się - chciałam oglądać więcej zdjęć Tosieńka :) szczególnie podobają mi się zdjęcia z banerka :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 27, 2009 7:55 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

jak poświatecznie u Was?
ja juz dawno na nogach ale widze,że wszyscy spią :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 27, 2009 10:46 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

U nas po świetach leniwie :-) Wstalam dzis zla i taka juz pewno p[ozostane na caly dzien .Bo mam ta swiadomosci ,ze jutro do pracy a tu w domu mi tak dobrze .
Tosiek dzis w nienajlepszej kondycji .Troche kiepski apetyt ,pewno znow w nocy zkonsumowal kolki z choinki .
Ale tak wogole to przemily koteczke i bardzo wzorowo zachowywal sie w swieta. Bardzo w ostatnich dniach lgnie do Malutkiej a ona coraz wiecej mu pozwala przebywac blisko siebie .
Troche sie martwie tym apetytem u niego no ale tak to juz jest ,ze raz na wozie raz w nawozie :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie gru 27, 2009 15:14 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU ! banerek str 25

Ewus , zdjecia z banerka to robila chyba moja corka ,ona ma lepsze oko .A ja to takie codzienne trzaskam .
Tu fotoreportaż z kuchni :-)

Czekam
Obrazek

Korzystam
Obrazek

Blizej żródła pyszności
Obrazek

Ide sobie , bo slabo karmia w tej knajpie ,pojem kolek z choinki .O!
Obrazek
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie gru 27, 2009 20:56 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

cudo :1luvu:

Mnie Roams zgubił się jeden dzień i byłam wczoraj świecie pzrekonana,że dziś jest sobota. Otrzeźwienie było BOLESNE!!!
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 27, 2009 22:21 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

To ja Was podenerwuję: wzięłam sobie wolne do końca roku. :mrgreen:
(dobra, dobra, zajęć pozasłużbowych mam co niemiara, ale chociaż według własnego grafika).
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie gru 27, 2009 22:24 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

Toś - czyli naprawdę super ktoś :mrgreen:

Cudne fotki, cudnego kota :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie gru 27, 2009 23:08 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

Cudnie wygląda Tosiu na zdjęciach :1luvu:
Rano będę bardzo biedna bo... trzeba wstać, iść wcześniej na psi spacerek i jechać do pracy... a kierownik namawiał mnie na wzięcie urlopu :twisted: - ale praca sama się nie zrobi i Mąż też pracuje cały dzień :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 28, 2009 6:55 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

Agneska pisze:To ja Was podenerwuję: wzięłam sobie wolne do końca roku. :mrgreen:
(dobra, dobra, zajęć pozasłużbowych mam co niemiara, ale chociaż według własnego grafika).

:mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 28, 2009 7:53 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

Solidaryzuje sie z tymi co musieli dzis wstac do pracy ,bo ja tez musialam .A Agneska to budzi nasza zywa zazdrosc ,no ale z drugiej strony trzeba byc wyrozumialym ,niech sobie dziewczyna odsapnie :-)
U mnie jak rano wstalam to jakby pomor jakis byl , Zuzia (starsza suczka) nawet sie nie chciala podniesc z poslania.Koty zjadly na szybko i poszly spac ,Bianka wogole sie zastanawiala czy isc na spacer .Tylko ja musze byc na bacznosc , ech ......
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pon gru 28, 2009 17:31 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Zdj. str 29 i 30

Mam nowine ! Tosiek pojechal do swojego domu ! Przed chwila :-)
Adoptowala go przemila pani Asia z dwiema coreczkami .Mysle ,ze starsza dziewczynka jest doskonalym materialem na kociego przyjaciela , byla bardzo zaangazowana. Panstwo maja 5 letnia suke goldenke .Mieszkaja na Bielanach .
Tosiek teraz potrzebuje wielkich , ogromnych forumowych kciukow za udana adopcje . Bo nie bedzie łatwo . Akurat dzis Tosiek byl nie w sosie , nie za bardzo dawal sie brac na rece i te klopoty zoladkowe jeszcze nie do konca uspokojone . Panstwo beda musieli wykazac sie duuuuza cierpliwoscia .I mam wielkie nadzieje ,ze tak bedzie , bo naprawde ludzie bardzo mi przypadli do gustu .Fajna rodzina i teraz wszystko w lapach Toska .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

[poprzednia][następna]