Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgorzata Pękała pisze:Teraz tak pomyślałam czy przy dłuższym stosowaniu Lactulozy nie rozleniwią się Ptychowi jelitka ? . U człowieka zazwyczaj wprowadza się dietę bogatą w błonnik aby nie doszło do perystaltyki jelit.Wiem coś o tym bo swego czasu miałam podobne problemy.
zabers pisze:na przyjazd burasów karma już jest
filo pisze:myślisz o tym, co miało być dla Matahari? bo chłopaki się jakoś u mnie wyżywią - duuuże zapasy mam. Oni powinni być zdrowi, więc nie będą generować kosztów. Zdrowy kot u mnie? To dopiero będzie herezja![]()
Postawię pytanie zupełnie z innej bajki: podobno mam zaległy urlop, który powinnam wykorzystać. Czy teoretycznie rozważając miałabym szansę wyjechać na 2 tygodnie w kwietniu? Tzn. czy ktoś da radę zaopiekować się przebywającymi u mnie eksmitkami przez ten czas? Bo rodzicom mogę jedynie Łasika podrzucić...
zabers pisze: a za podróz najwyżej wyłożę i potem sobie "oddam" jakoś
Małgorzata Pękała pisze:filo pisze:Zniknęło trochę chrupek. Mokre nieruszone. (Łasik mu nie podjada, uznał RC Sensitivity za niejadalne)
Nie zdziwię się jak niedługo i Ptych będzie tego samego zdania![]()
filo pisze:Małgorzata Pękała pisze:filo pisze:Zniknęło trochę chrupek. Mokre nieruszone. (Łasik mu nie podjada, uznał RC Sensitivity za niejadalne)
Nie zdziwię się jak niedługo i Ptych będzie tego samego zdania![]()
Wykrakała![]()
Wieczorem z braku pomysłów postawiłam na podłodze michę z suchym Łasika (RC dla kastratów). Dość długo było słychać mlaskanie Ptysia. Chyba dobre było![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], Google [Bot], kasiek1510 i 1437 gości