I mój kochany obesraniec vel Radża, o życie którego walczyliśmy od poczatku września

W dzień przed wigiliją do nowego domu pojechała Baloo , koszmarnie wychudzony kocurek który przyjechał 30.09 ze schroniska

Moderator: Estraven
patka-p3 pisze:hej. mam kilka preparatów, które stosowałam w leczeniu moich kotów, mam nadzieję, że na razie nie będą mi potrzebne a szkoda by było żeby się przeterminowały, może wam do czegoś by się przydały.
naclof(krople do oczu przeciwbólowe)
tobrex(krople do oczu antybiotyk)
dicortineff- vet(krople do oczu)
peroxywet(płyn antyseptyczny do skóry i sierści)
tetra-delta(zawiesina dowymieniowa dla bydła) ja to dostałam(tzn kot dostał:)) na gojenie się rany po nieudanym zastrzyku
jeżeli mogą się do czegoś przydać to chętnie podrzucę
patka-p3 pisze:nawet nie trzy miechy tylko 4 tyg.!! w takim razie niestety do wywalenia bo otworzyłam go jakieś trzy miesiące temu a zużyłam może 10 kropel:( no niestety do kosza. kurde czytam na tym naclofie że po otwarciu opakowania nie stosować dłużej niż przez jeden miesiącno nie, całe krople, dosłownie stosowane przez jakieś dwa dni. myślałam, że chociaż wam się przydadzą... durna jestem. niepotrzebnie się wychylałam, mogłam najpierw poczytać.
MIKUŚ pisze:Zaszła pomyłka do domu pojechała Dianka a nie Balu /jest dalej u mnie na DT/.
Choć mam nadzieję ze i On juz wkrótce pojedzie
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Zaszła pomyłka do domu pojechała Dianka a nie Balu /jest dalej u mnie na DT/.
Choć mam nadzieję ze i On juz wkrótce pojedzie
Baśka cholery dostanę a kto to jest Dianka może Bianka ta kicia co Marta polowała na nią w silniku samochodua tak w ogóle to ile masz teraz kociaków na Dt konkretnie z imoionami bo już się pogubiłam jutro będę robiła ogłoszenia w internecie to daj znać
to samo KLeo jakie kociaki masz na tymczasie i którym można robić ogłoszenia wg mnie to tylko Dafne i Kinia
ale sama nie wiem - dajcie znać
[url=http://tiny.pl/37v6][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/24b0ed363a.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 386 gości