Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 27, 2009 9:19 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Wczoraj do nowego domku pojechała Kropeczka
Obrazek
I mój kochany obesraniec vel Radża, o życie którego walczyliśmy od poczatku września
Obrazek

W dzień przed wigiliją do nowego domu pojechała Baloo , koszmarnie wychudzony kocurek który przyjechał 30.09 ze schroniska
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie gru 27, 2009 10:40 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Oby jak najwięcej takich wieści Mar_tiko :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie gru 27, 2009 10:49 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

:D :D :D :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie gru 27, 2009 12:18 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Super wieści :dance: fajnie że kotki znalazły domki ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie gru 27, 2009 13:48 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

witam po świątecznie ...
:ok:
i nadal trzymam kciuki za domki
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie gru 27, 2009 14:48 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Witajcie.
Święta się skończyły, ale całe szczęście ze dziś niedziela i mozna odpocząć.
Teri zazdroszczę wolnego :? Ja niestety idę do roboty juz jutro i ehh.........w sobotę tez :twisted: :twisted: Ale to dobrze przynajmniej mogę sobie dychnąć od kociarni :mrgreen:

A apropos Balu..........
Zaszła mała pomyłka do domu pojechała Dianka a nie Balu /jest dalej u mnie na DT/.
Choć mam nadzieję ze i On juz wkrótce pojedzie :lol:
MIKUŚ

Post » Nie gru 27, 2009 15:31 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

hej. mam kilka preparatów, które stosowałam w leczeniu moich kotów, mam nadzieję, że na razie nie będą mi potrzebne a szkoda by było żeby się przeterminowały, może wam do czegoś by się przydały.
naclof(krople do oczu przeciwbólowe)
tobrex(krople do oczu antybiotyk)
dicortineff- vet(krople do oczu)
peroxywet(płyn antyseptyczny do skóry i sierści)
tetra-delta(zawiesina dowymieniowa dla bydła :D ) ja to dostałam(tzn kot dostał:)) na gojenie się rany po nieudanym zastrzyku
jeżeli mogą się do czegoś przydać to chętnie podrzucę
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Nie gru 27, 2009 16:25 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

patka-p3 pisze:hej. mam kilka preparatów, które stosowałam w leczeniu moich kotów, mam nadzieję, że na razie nie będą mi potrzebne a szkoda by było żeby się przeterminowały, może wam do czegoś by się przydały.
naclof(krople do oczu przeciwbólowe)
tobrex(krople do oczu antybiotyk)
dicortineff- vet(krople do oczu)
peroxywet(płyn antyseptyczny do skóry i sierści)
tetra-delta(zawiesina dowymieniowa dla bydła :D ) ja to dostałam(tzn kot dostał:)) na gojenie się rany po nieudanym zastrzyku
jeżeli mogą się do czegoś przydać to chętnie podrzucę

Wszystko z chęcią przyjmiemy. Nie jesteśmy wybredni :lol:
Tylko mam prośbę - sprawdź czy tobrex jest jeszcze wazny i czy był otwierany?
Bo zdaje się ze 3 miechy jest wazny od otwarcia, a nam w tej chwili nie jest potrzebny. Chyba ze się mylę :lol:
MIKUŚ

Post » Nie gru 27, 2009 16:39 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

nawet nie trzy miechy tylko 4 tyg.!! w takim razie niestety do wywalenia bo otworzyłam go jakieś trzy miesiące temu a zużyłam może 10 kropel:( no niestety do kosza. kurde czytam na tym naclofie że po otwarciu opakowania nie stosować dłużej niż przez jeden miesiąc :( no nie, całe krople, dosłownie stosowane przez jakieś dwa dni. myślałam, że chociaż wam się przydadzą... durna jestem. niepotrzebnie się wychylałam, mogłam najpierw poczytać.
Obrazek

patka-p3

Post » Nie gru 27, 2009 16:58 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

patka-p3 pisze:nawet nie trzy miechy tylko 4 tyg.!! w takim razie niestety do wywalenia bo otworzyłam go jakieś trzy miesiące temu a zużyłam może 10 kropel:( no niestety do kosza. kurde czytam na tym naclofie że po otwarciu opakowania nie stosować dłużej niż przez jeden miesiąc :( no nie, całe krople, dosłownie stosowane przez jakieś dwa dni. myślałam, że chociaż wam się przydadzą... durna jestem. niepotrzebnie się wychylałam, mogłam najpierw poczytać.

Kazdy gest dobrej woli skierowany w nasza strone mile widziany :D

Dziś doszły papiery adopcyjne Gabrysia.PO naradzie świątecznej sauatka postanowiła adoptować Gabrysia.
Kolejna bida w nowym domku :D :ok:

mar_tika

Post » Nie gru 27, 2009 17:34 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

tak czy inaczej dostarczę w jakiejś wolnej chwili to co zostało. będę sie kontaktować telefonicznie z terenią.
Obrazek

patka-p3

Post » Nie gru 27, 2009 20:08 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

MIKUŚ pisze:Zaszła pomyłka do domu pojechała Dianka a nie Balu /jest dalej u mnie na DT/.

Baśka cholery dostanę a kto to jest Dianka może Bianka ta kicia co Marta polowała na nią w silniku samochodu :?: a tak w ogóle to ile masz teraz kociaków na Dt konkretnie z imoionami bo już się pogubiłam jutro będę robiła ogłoszenia w internecie to daj znać :!: to samo KLeo jakie kociaki masz na tymczasie i którym można robić ogłoszenia wg mnie to tylko Dafne i Kinia :?: ale sama nie wiem - dajcie znać :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 27, 2009 20:11 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Patrycja daj znać bo jutro mam wolne więc mogę od Ciebie odebrać lekarstwa, mam jutro wieczorem dyżur w Kociej Chatce więc mogę wszytko przywieźć, a tak a propo u kici siostry Japoneczki wszystko dobrze :D trafiła na naprawdę super fajny domek z rezydentem już sie fajnie dogadała :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 27, 2009 20:19 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Zaszła pomyłka do domu pojechała Dianka a nie Balu /jest dalej u mnie na DT/.

Baśka cholery dostanę a kto to jest Dianka może Bianka ta kicia co Marta polowała na nią w silniku samochodu :?: a tak w ogóle to ile masz teraz kociaków na Dt konkretnie z imoionami bo już się pogubiłam jutro będę robiła ogłoszenia w internecie to daj znać :!: to samo KLeo jakie kociaki masz na tymczasie i którym można robić ogłoszenia wg mnie to tylko Dafne i Kinia :?: ale sama nie wiem - dajcie znać :!:

Wszytkie koty które mamy na stanie sa tu:

http://nadziejanadom.org/
Te które są do adopcji są w dziale do adopcji brakuje tam jeszcze Peji czyli kocurka z ul. Rybnej,małej buraski ze schroniska,dorosłej buraski ze schroniska,dwóch szroników od Ewy i 4 kociąt od Martyny.
Jutro zrobię fotki na kociarni i pouzupełniam dział do adopcji.

Te koty które mamy na leczeniu są w dziale "W trakcie leczenia"

mar_tika

Post » Nie gru 27, 2009 20:36 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Tereniu zapraszam na pierwszą a wszystkiego się dowiesz. Wszystko jasne i klarowne :mrgreen:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/37v6][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/24b0ed363a.gif[/img][/url]

viewtopic.php?f=13&t=92626&start=0
MIKUŚ

[poprzednia][następna]