KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia! Ma dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 05, 2009 0:18 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia!

Wstaw koniecznie.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob gru 05, 2009 1:30 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia!

Kinya pisze:Podobno od razu na przywitanie wytrzaskała po pysku owczarka :mrgreen:

Wiadomo :ok:
Po tym, co przeszła, to i owczarek jej niestraszny...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw gru 24, 2009 19:48 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia! Ma dom!

Dzisiaj byłam w lecznicy z moją kotką. Po mnie przyszli bardzo sympatyczni państwo z kotkiem w koszyczku. Okazało się, że to byli państwo z Puszczynką! :D Kicia jest po prostu śliczna: ma wielkie oczy, śnieżnobiałe futerko, jest słodka i niczego się nie boi. Pańcia wpatrzoną w nią jak w obraz; zresztą wszystkich w domu owinęła sobie dookoła ogona, to widać.
Przekazałam adres mailowy do siebie, mam obiecane fotki. Zrobiłam jedno, ale się rozmazało, bo kicia to straszna wiercipięta, więc proszę się nie sugerować ;) ale porównajcie z pierwszymi postami.

Obrazek

Jak otrzymam te z domu kici to wstawię.
Cudowny prezent na święta zobaczyć kota, który miał mizerne szanse na przeżycie, w takiej formie i na rękach takich wspaniałych ludzi :1luvu:
Pani kilkakrotnie dziękowała mi za ratowanie Puszczynki, bo jest dla nich ukochanym maleństwem i życia sobie bez niej teraz nie wyobrażają :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pt gru 25, 2009 17:59 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia! Ma dom!

dziś przyszedł taki mail:
"Witam
Przesyłamy Pani zdjęcia naszego pupilka.
Na zdjęciach ma około 6 tygodni.
Gdy wrócimy do domu doślemy więcej fotek.
Pozdrawiamy cieplutko ,raz jeszcze dziękując za radość, jakiej doświadczamy dzięki Pani.
Puszczyk, Kobra, Garfield, Mateusz i Kasia
:)"

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Sob gru 26, 2009 14:08 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia! Ma dom!

:D :D :D :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob gru 26, 2009 15:54 Re: KRK- Tygodniowy porzucony kociuszek do odkarmienia! Ma dom!

Jaki piękny happy end :D

BINGU

Od: Śro gru 16, 2009 12:40

[poprzednia]