Zaginęła Szylkrecia-odnalazła w Gdyni,zaginęła-dalej szukam

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 16:14 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Byłam porozwieszałam ogłoszenia...nie byłam w stanie gwizdać, bo tak zimno jest...
Jak ręce zrobiły mi się czerwone i już nic nie czułam , wróciłam do domu...
Uszy mnie bolą...

Kolejne święta bez niej...
Ciągle hipnotyzuję telefon...sprawdzam maila 100razy dziennie...

Maśku, wróć! Proszę!!
Znajdź się!

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon gru 21, 2009 21:43 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

kurcze.....wracaj kiciu!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 22, 2009 10:30 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Cisza... :(

seja

Post » Wto gru 22, 2009 10:35 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

na wątku kotów odnalezionych wspominano o Delfin612,której "moce nadprzyrodzone" pomagają w poszukiwaniu kotów.
Mikici pomogła i Kleksowi. Co ci szkodzi spróbować. Skontaktuj sie z nia!
femka ma jakieś dojście do tarocistki. Jak zwykłe sposoby zawodza to trzeba niezwykłe znaleźć.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 24, 2009 18:45 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Kolejne Święta bez Ciebie...
Tęsknię za Tobą!

Gdziekolwiek jesteś Maśku, mój kochany,w myślach przytulam Cię i mam nadzieję , że jest Ci ciepło , masz pełny brzuszek i że niegługo będę mogła znów się do Ciebie przytulić!

seja

Post » Czw gru 24, 2009 22:04 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

:ok: :ok: :ok: :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie gru 27, 2009 19:27 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Jutro wracam do Gdańska z całą bandą kotów.
We wtorek może mi się uda pojechać do Gdyni i Cię poszukać...zostało mi jeszcze trochę ogłoszeń ... Twoich starych sprzed prawie roku, których nadrukowałam chyba z 200 jak nie 300 albo i 500, wykorzystałam 10m taśmy klejącej dwustronnej ...

Obkleiłam całą okolicę, w której mieszkałaś razem ze mną...przy każdych drzwiach do klatki wlepiałam ogłoszenie, na dworcu skm...tylko oblepiłam nie tą okolicę co trzeba...
I za każdym obklejeniem hipnoza telefonu...sprawdzanie maila po 100razy dziennie...
Łaziłam za Tobą po nocach, porankach.Cud , że w starym Wrzeszczu nikt mi nie włomotał jak o 2 czy 3 w nocy łaziłam po okolicy i gwizdałam...wariatka jakaś pewnie myśleli...

Znajdź się wreszcie!!! Wróć do swoich drugich właścicieli!!!

seja

Post » Nie gru 27, 2009 19:38 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Znajdź się wreszcie koteczko :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 27, 2009 19:50 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 27, 2009 21:01 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Zajrzałam tu z nadzieją, że się odnalazła... Szkoda, że nie :(
Cały czas trzymam kciuki i będę się rozglądała :ok:
Skoro ona taka wędrowniczka, to może wywieś ogłoszenia na każdej stacji skm? Dużo ludzi podróżuje i to z różnych dzielnic...
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Pon gru 28, 2009 10:00 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Anulka pisze:Zajrzałam tu z nadzieją, że się odnalazła... Szkoda, że nie :(
Cały czas trzymam kciuki i będę się rozglądała :ok:
Skoro ona taka wędrowniczka, to może wywieś ogłoszenia na każdej stacji skm? Dużo ludzi podróżuje i to z różnych dzielnic...

Taki mam zamiar..tylko trochę mandatu się boję...
Pojeżdżę po sklepach zoologicznych jeszcze i porozwieszam ogłoszenia...a jak ona w Wejherowie siedzi? Redzie? Kto wie czy się nie załapała na stopa do Tczewa 8O Ja tylko Gdańsk, Sopot, Gdynię obstawiam...
Źle ją wychowałam...nauczyłam ,że nie trzeba bać się ludzi, bo mieszkała w mieszkaniu studenckim zawsze pełno znajomych współlokatorów ...wszyscy się nią zachwycali i głaskali...
Psów się nigdy nie bała, chyba że biegły i szczekały w jej stronę :) nigdy nie zapomnę miny psa ,przez którego przeskoczyła :) stanął jak wryty :)

seja

Post » Pon gru 28, 2009 10:17 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Jak sie odnajdzie zakladaj jej obroze z adresem, nawet w domu, nigdy nie wiadomo czy sie nie wymknie, ja moim obu kotom zakladam, bo czasami lubia po klatce pobiegac schodowej, maja na obrozy adres i nr telefonu, a starsza kotka jest tez zachipowana, bo ona bardzo ufna do ludzi...Trzymam kciuki z calych sil by sie odnalazla, i wierz w to z calych sil, nie watp ani przez sekunde ze sie nie odnajdzie, ja wierze w sile podswiadomosci i jej wplyw na nasze losy :D w ten sposob moja kotka wrocila do mnie z adopcji, po 2 tygodniach bo strasznie chcialam jej powrotu, nie zaaklimatyzowala sie :D
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon gru 28, 2009 11:13 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

Marea pisze:Jak sie odnajdzie zakladaj jej obroze z adresem, nawet w domu, nigdy nie wiadomo czy sie nie wymknie, ja moim obu kotom zakladam, bo czasami lubia po klatce pobiegac schodowej, maja na obrozy adres i nr telefonu, a starsza kotka jest tez zachipowana, bo ona bardzo ufna do ludzi...Trzymam kciuki z calych sil by sie odnalazla, i wierz w to z calych sil, nie watp ani przez sekunde ze sie nie odnajdzie, ja wierze w sile podswiadomosci i jej wplyw na nasze losy :D w ten sposob moja kotka wrocila do mnie z adopcji, po 2 tygodniach bo strasznie chcialam jej powrotu, nie zaaklimatyzowala sie :D

Maśku , jeżeli do mnie wróci, to nie będzie już nigdy wychodzić.

Wierzyć , że się znajdzie nie przestałam...to już ponad rok jak jej szukam :(
Ciągle wierzę , że do mnie wróci ...

seja

Post » Pon gru 28, 2009 11:40 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

nie wiem ,zcy pisłam to już.Ale delfin612 ma dar znajdowania kotów.Pomogłą pzry Mikitce i Kleksie...Może skontaktuj sie z nia.Niech okresli,gdzie kotka pzrebywa i wtedy łatwiej szyukać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon gru 28, 2009 13:18 Re: Gdańsk-Zaginęła kotka.Znalazła się w Gdynii po roku...PROŚBA

ASK@ pisze:nie wiem ,zcy pisłam to już.Ale delfin612 ma dar znajdowania kotów.Pomogłą pzry Mikitce i Kleksie...Może skontaktuj sie z nia.Niech okresli,gdzie kotka pzrebywa i wtedy łatwiej szyukać.

Tak Seja, skontaktuj sie z Delfin, moze cos pomoze.....czytalam ktorys watek, jak bezblednie nakierowala poszukiwujace osoby na wlasciwe miejsce pobytu zaginionej koteczki
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]