Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anulka pisze:Zajrzałam tu z nadzieją, że się odnalazła... Szkoda, że nie![]()
Cały czas trzymam kciuki i będę się rozglądała![]()
Skoro ona taka wędrowniczka, to może wywieś ogłoszenia na każdej stacji skm? Dużo ludzi podróżuje i to z różnych dzielnic...
Marea pisze:Jak sie odnajdzie zakladaj jej obroze z adresem, nawet w domu, nigdy nie wiadomo czy sie nie wymknie, ja moim obu kotom zakladam, bo czasami lubia po klatce pobiegac schodowej, maja na obrozy adres i nr telefonu, a starsza kotka jest tez zachipowana, bo ona bardzo ufna do ludzi...Trzymam kciuki z calych sil by sie odnalazla, i wierz w to z calych sil, nie watp ani przez sekunde ze sie nie odnajdzie, ja wierze w sile podswiadomosci i jej wplyw na nasze losyw ten sposob moja kotka wrocila do mnie z adopcji, po 2 tygodniach bo strasznie chcialam jej powrotu, nie zaaklimatyzowala sie
ASK@ pisze:nie wiem ,zcy pisłam to już.Ale delfin612 ma dar znajdowania kotów.Pomogłą pzry Mikitce i Kleksie...Może skontaktuj sie z nia.Niech okresli,gdzie kotka pzrebywa i wtedy łatwiej szyukać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 277 gości